.
Отговор в тема
Страница 30 от 75 ПървиПърви ... 2026272829303132333440 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    вчера бях на проба

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Ботевград
    роклята ми е готоваа БОЖЕСТВЕНА ЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!

Точно това, което исках семпло, секси и елегатно.
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Момичета, от къде ще си купите бижута ? Аз днес разглеждах сайта на Swarovski, но нищо не ме грабна. Знаете ли някоя хубава марка бижута на достъпни цени от рода на Swarovski, която да се предлага в Бг ?
    Целта оправдава средствата !

Град
    Manhattan *
    все още не знам ,swarovski не ме впечатляват по никакъв начин. не е това ,което търся

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И аз още не съм си харесала бижута, ще трябва да поразгледам по магазините. Поне имам идея какво искам
    des1t000, честита да ти е роклята
    POLLINA, а с твоята какво става след пробата? Хареса ли се и така, както искаш ли е?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз днес бях на първа проба. От нея няма как да добия голяма представа за крайния резултат, сега беше за шивачката по-скоро да си направи тя някои сметки, взе ми отново мерки, оказа се, че съм отслабнала хаха. На следваща проба ми казаха, че нещата ще са доста по-завършени, макар и не напълно.

Град
    Manhattan *
    да , всичко е идеално
    не е още съвсем готова,трябва на места леко да се свие и има още някои детаили ,но изглежда чудеснооо

Супер фен Аватара на rakiQ
    абе забелязах ,че повечето доста се състарявате .....
    мойта рокля е естествена коприна преливащ цвят обувките по поръчка ...... супоер лека супер удобна и не натруфена.....

Цитирай Първоначално написано от rakiQ
    абе забелязах ,че повечето доста се състарявате .....
    мойта рокля е естествена коприна преливащ цвят обувките по поръчка ...... супоер лека супер удобна и не натруфена.....
    И къде го забеляза това ? То почти никое момиче не си е пуснало снимки на роклята все още. Мисля, че само krisito9212 и още едно момиче пуснаха снимки, но определено роклите им бяха доста свежи А и състаряването според мен определено не идва от роклята,а от избора на прическа и грим. Роклята трябва да е съобразена с фигурата

^ според мен имаше предвид, че прекалено много се притеснявате и тормозите => се състарявате

Емии.. може да Ама то е нормално да си се притесняваме. Все пак всеки иска всичко да мине добре и да изглежда добре

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    За бижутата мисля да са сребро. Аз си имам комплект гривна и пръстен на едната ръка, които си нося и още 2 пръстена на другата и мисля да не ги махам за бала. Иначе приятелят ми иска да ми подари колие, само трябва да си го харесам, а от едните ми баба и дядо се разбрахме за обиците. Ноо сребро ще е със сигурност, а магазини за сребро има навсякъде, така че съм лесна.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на rakiQ
    говоря за грим и прически ...всеки си има мнение..

Мен още не са ме извикали на проба. Гледам, че останалите момичета, които чакаха вече са извикани и започвам да се притеснявам. Когато питах шивачката тя ми казва, че когато е готова ще ме извика, но съм поръчала роклята на 19.01 и искам вече да е готова, за да търся по нея обувки и бижута.Започвам да се притеснявам, че това, което тръгна с вълнение и ентусиазъм, се превръща в катастрофа.

Мега фен Аватара на vagarious
    ^Уау, вече почти 2 месеца. Не искам да те стресирам повече, но наистина си е за притеснение.
    Защо не отидеш при нея,малко да я притесниш, като й дадеш малко зор .. то не остана време за останалите неща, които са си наложителни и не търпят отлагане. Не знам, аз така бих направила.Дано всичко обаче да е наред, наистина.

А за бижута - аз по-нататък ще търся и купувам.
    Прическа вече съм избрала,тези дни ще обиколя и за рокля за изпращането.Обувки за тогава ми липсват, но .. има време.Това да ми е проблема.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от Emiliya92
    Мен още не са ме извикали на проба. Гледам, че останалите момичета, които чакаха вече са извикани и започвам да се притеснявам. Когато питах шивачката тя ми казва, че когато е готова ще ме извика, но съм поръчала роклята на 19.01 и искам вече да е готова, за да търся по нея обувки и бижута.Започвам да се притеснявам, че това, което тръгна с вълнение и ентусиазъм, се превръща в катастрофа.
    В същото положение съм !!! Ядосвах се, ядосвах се, но ми омръзна, утре или в петък ще мина да видя какво е станало, защото последния път като каза, че я почва роклята и отидох да проверя, не я беше започнала. Този път вече се надявам да има рокля (дори и половин) , ще взема парче плат, за да реша гримът и обувките какви да са и тази седмица ще търся обувки. Вълнението ми отмина заради такива глупости и бавене ...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Абе момичета, да ви попитам, вие ходите ли на солариум за бала? Заприказвахме се с моите съученички и някои доста стабилно си ходят, а според мен няма смисъл, аз ще съм си беличка пък, не искам после да не мога да се позная на снимките. Виж ако се стопли още малко, бих направила някое друго плажче, но до там. Пък и миналата година в нашето училище имаше много голяма изцепка на едно момиче, което беше прекалило със солариума и беше доооста черна, а беше със светло синя рокля.. беше много зле..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ^ Не , не съм ходила и сякаш нямам намерение Ползвам си автобронзанта на Alverde ии тези дни ако ми е по свободно ще отида да видя да се запиша за спрей тен - пръскане.
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Аз съм си доста беличка, а винаги съм искала да имам малко повечко тен. Поначало съм против солариумите, но мисля 2-3 седмици преди бала да отида няколко пъти, колкото да имам съвсеееееем лек загар. Не искам да ставам много черна или както повечето случаи, които съм виждала - кафяво-оранжева. А ако успея да направя някой друг плаж и аз, за да се размина без солариум, ще е супер, но честно казано се съмнявам.
    Колкото за бижутата, миналата седмица обиколих съвсем на бързо няколко магазина. И се стреснах, защото нищо не ми харесва... Май бижутата ще са ми трудни, колкото ми беше роклята. Аз защото не знам каква комбинация да направя. Понеже роклята ми има няколко нюанса на лилавото и малко черно, се чудя дали бужатата да са сребърно с лилаво или сребърно с черно, не знам кое ще стои по-добре. Обувките и чантата ми също ще бъдат черни.

Аз също съм беличка и с руса коса, а роклята ми е много тъмно син цвят и няма да стои добре адски тъмен тен затова ще отида само няколко пъти в някой хубав солариум в София, ако имам време. Иначе много искам да си купя бронзант, но не такъв за последователно потъмняване, а такъв, който има действието на пудрата за лице и не потъмнява кожата за дълго време, само за вечерта на бала - да матира кожата и да блести. Ако някой ползва или е чувал за такова нещо нека сподели марка и цена, ще е много полезно.

И да поясня- за тялото го искам =)

Момичета,взех си обувките за бала,но като се прибрах се оказа,че ми стискат.Дали ще се отпуснат,защото са от естествена кожа

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз бях почнала солариума, ама не съм много сериозна като знам, че има време. Обаче април вече няма къде да ходя и си почвам стабилно. Аз се харесвам повече с тен, а и по принцип харесвам тен. Роклята ми ще е бежава и с тен ще стои много по-добре.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    По-беличките да внимават,че скоро видях едно момиче цялото на петна ,заради солариума

Град
    Manhattan *
    ходя на солариум вече почвам малко по-сериозно, роклята ми е екрю и ще стои много добре пък и попринцип както казаха някои- харесвам се с тен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си