Носи ги вкъщи малко , би трябвало да се отпуснатПървоначално написано от DarkWitch
Или отиди и помоли да ти ги сменят ;]
xxxfunk По-добре си купи автобронзант за постепенно потъмняване, с тоя бронзант да не станеш на петна и т.н а и ако си бяла.. след такъв гаф , няма да имаш оправия на бала![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Първоначално написано от Rebirthing
Ами под матира аз разбирам да скрие малки недостатъци + цветът да стане равномерен, (може би трябваше да използвам друга дума), на което не пречи и малко блясък от някакви частици. А иначе как така няма как да го ползвам само за тяло? Нали затова го искам по-рано, за да може с гримьорката ми да намерим подходящо покритие и за лицето. Не бих се намазала и на лицето с нещо такова, защото кожата ми е чувствителна и няма да й понесе.
Разноси ги вкъщи и ще се отпуснат, щом са от естествена кожаПървоначално написано от DarkWitch
![]()
ВзВземи си на alverde автобронзанта, аз го ползвам и до сега не съм ставала на петна от негоПървоначално написано от xxxfunk
, да видиш как ще е .. и вече ако толкова много искаш си вземи бронзант..
Да.. а също така знам един малък трик от майката на една моя приятелка, която държи верига магазини за обувки. Слагаш една капачка алкохол / ракияПървоначално написано от Found_a_lover
/ в обувките и ги носиш у вас. Много пъти съм го пробвала и винаги има ефект. След това обувките направо ми заспиват на крака и определено не им става нищо
![]()
Целта оправдава средствата !
MidnightLove, ама това за всякакви обувки ли става?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
смисъл...намазвам ги ???Първоначално написано от MidnightLove
![]()
Аз съм го пробвала само на затворени високи обувки и отворени отпред на пръстите, предполагам,че става и на такива с отворена пета. За сандали е ясно, че няма как да стане.Мисля, че и за пантофки/патъчки става. Само за маратонки не става. А само да кажа, ако се притеснявате дали ще мирише на алкохол след това - не мирише, изветрява много бързоПървоначално написано от marin4itu
![]()
Това звучи добре, някой път трябва да пробвам. Аз пък знам друг трик - преди да обуеш обувката си намзваш стъпалата с лосион за тяло или някакъв друг грем и таха хем кракът влиза по-лесно, хем се разпуска обувката след като походиш малко такаПървоначално написано от MidnightLove
Имам и аз един въпрос - понеже и аз имам бал тази година и си взех такива обувки, които са съвсем малко отворени на пръстите. Според вас тоази тип позволява ли да се обуе тънък чорап - на мен не ми изглежда грозно и приятелките ми са на това мнение. Но аз да си попитам![]()
според ме без чорап трябва да си иначе си личи,защото нали точно отпред е шева,но и да не си личи много - боса е по-добреПървоначално написано от Everywhere
![]()
Емии.. не.. просто сипваш вътре в обувката и я обуваш.Първоначално написано от DarkWitch
Аз мисля, че на отворена отпред обувка може да носиш тънък чорап.Все пак то почти няма да се вижда![]()
Видях,че сте пиасли за солариума.Аз започвам да ходя след 1-2 седмици.Хсресвам се с тен.Иначе вече избрахме в училище фотостудиото и визията на албума.Излиза ни 60 лв заедно с видео,на което ще е сниман само нашият клас.Аз почти съм готова с тоалетите за останалите събития,само още с еколебая дали на всички да съм с рокли или поне на едното с панталони и красив топ
Момичета, имам проблемСега гледам снимките на абитуриентите от миналата година и естествено повечето момичета момичета са доволно разголени/
/ , а аз си избрах рокля, която е с дълъг ръкав.Много умувахме как да го измислим да е без ръкав или поне с къс, но просто модела не го позволява, става грозно.За жега, знам,че ще умра от жега в ресторанта, но това не ме притеснява особено.Повече ме притеснява дали няма да е странно на фона на всички разголени гърди, крака и т.н. да бъда с дълъг ръкав. Как мислите ?
роклята ми е нещо подобно -
http://www.marieclaire.co.uk/imageBa...e3a2b29c2f.jpg
http://www.elle.com/var/ezflow_site/...lary-Swank.jpg
xxxfunk към 9лв. струва , можеш да го намериш в дм![]()
ухх момичета , за външните снимки с албума, още нищо не мога да си намеря![]()
MidnightLove, много красива рокля си показала! Няма значение как ще изглеждаш на фона на другите. Трябва ти да се чувстваш красива и да ти е удобно. Пък и ще си различна и ще се открояваш.![]()
Аз пак малко късно се включвам,но какво да се правиБяхте писали за бижута..Аз ще съм със сребро.В най-скоро време с майка ми ще ходим да търсим нещо подходящо,таман и за обувки пак ще огледаме.Относно темата за солариума,ще ходя в началото на другия месец най-вероятно
Иначе съвета на MidnightLove за обувките ще го пробвам със сигурност![]()
Е,тя и твоята е доволно разголена![]()
![]()
Аз нема да ходя на солариум -не искам да изглеждам неестествено пък и се хваща рак,ама тва си е мой избор ,нвм![]()
а за бижутата-ми аз си взех гривна от бяло злато и стои като сребърна заедно с верижка също бяло злато .
Днес ходих на маникюр и козметичката в салона разправя, че мисля миналата година имало момиче, което за един ден отишло на 4 различни солариума и накрая приятелят й казал, че мирише странно, пък всъщност момичето си изпекло вътрешностите и починало.. направо ужас! Аз бях потресена! Затова внимавайте със солариумите!
Е еееее![]()
![]()
![]()
Стига бе,наистина ли е възможно !?![]()
![]()
Ужас ..
Big or small, lies are lies!
Явно е възможно.. Сигурна съм, че жената не ме лъже.. Явно това става като се прекали, все пак на 4 солариума за един ден.. това е доста..
Дано това за солариума не е вярно. Всъщност не ми се вярва на мен. Ако това беше възможно то нашите Николети, Адреи, Галени и т.н. отдавна щеше да ги няма. Та те отиват всекидневно на солариум и то по много време.Дори бях чела в едно интервю на Николета как на ден отива по 2 или 3 пъти на солариум и то всеки ден...