Здравейте,
извинявам се, че нахълтвам така, без да съм чела всичко (само до 20 страница четох), но искам да попитам дали знаете във Варна магазини/бутици и т.н., където мога да си търся рокли за бала, изпращането(предполагам за изпращането в моловете има?) и обувки. За бала роклята мисля да е къса, макс 500 лв. и изчистена (без пайети, лъскави, шарки и т.н.) и не знам дали по бутиците ще мога да открия до толкова пари и затова някой, който живее във Варна или поне да е ходил и да знае, може ли да помогне
(Аз знам за Росица Котюр и Джулия Контогруни засега)
Аз съм от Русе, но във Варна ходих до Росица Котюр и близо до него има още един Holiday Sona. Не знам дали ще намериш там точно това, което търсиш обаче. Казаха ми и до Ритуалната ви зала ( мисля, че така беше ) също има много магазини за бални рокли, пробвай и там. Малко странно някой от друг град да ти говори за твоя...Първоначално написано от EJIu
Успех.
![]()
Аз не съм от Варна, затова питам.
Иначе в какъв смисъл няма да си намеря това, което търся - като цена или да е по-изчистено? И в Росица Котюр какви бяха цените?
Аз помислих, че си от Варна, затова.![]()
Иначе аз доста отдавна ходих, началото на ноември някъде там. В Holiday Sona мерих 2 къси рокли, едната беше по-изчистена, но не ми харесваше как ми стои, другата беше такава по-бляскава, в такъв смисъл казвам, че не знам дали ще си намериш точно това, което искаш.Но може и да са докарали нови работи, виж имат сайт в Интернет.
В Росица Котюр има много хубави рокли, аз заради този магазин ходих до Варна. Цените не са скромнички. Няколкото къси рокли, които измерих бяха около 500 лв. Дългите са още по-скъпи. Ако все още не си, провери и техния сайт, за да разгледаш хубаво.![]()
Aз още чакам да ми се обадят за проба.![]()
Роклята ми ще е такава http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...6_210772_n.jpg
Вече имам и към 30 минути солариум.. Остават ми още 40 в картата и има страхотен ефект за сега.
И обувки почвам да търся..
Да ще можеш да си намериш.. тръгвай да търсиш вече, недей остава за последния момент, защото всичко ще се е изобрало и едва ли ще можеш да намериш на тази цена..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Да те попитам за 30 мин. в солариума колко горе-долу си почерняла?? Защото аз мисля да си взема карта за толкова, а и искам съвсем лек загар? Има предвид личи си, че имаш тен нали?? Знам, че зависи и от това, колко е силен солариума, но поне да имам представаПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
Ако не беше подметката щяха да са много хубави. И може би това отзадПървоначално написано от MidnightLove
![]()
Ходих 3 пъти по 5 минути и 2 пъти по 6. Става въпрос за турбо солариум.
Има си разлика,като си имаш предвид,че съм адски бяла.Определено съм леко потъмняла. Но още съм далеч от целта си,трябва да стана бая черничка.
Иначе аз си взех карта за 130 минути - 60 лв. и с една приятелка си я цепихме.. Като свършат минутите и ако не съм си постигнала целта,ще си взема още една карта.
MidnightLove, страхотни са. Подметката е кофти, ама според мен е само защото са ги снимали от такъв ъгъл и на крака ще изглеждат по съвсем друг начин.
И аз скоро почвам пак солариума, ама този в училище не издават карти, а искам с карта, така ще съм и по-сериозна. Трябва да питам тия дни в един салон срещу нас..
Аха, благодаря. А какво значи турбо солариум, извинявай, че те разпитвам така, но се чудя кога да започна да ходя. Ти за колко време посттигна този ефект(леко почерняване)?Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
Вертикален солариум.
http://www.rezervaciq.com/images/thu...lingrad_10.jpg
2 седмици.
Здравейте! И аз съм абитуриентка, а с GabisiTa сме в един клас. Прегледах темата набързо и видях, че тя е писала за албумите и т.н., затова няма да казвам отново.
За бала: Бях решила всичко много бързо и не съм обикаляла много. Купих си роклята някъде началото на декември (не помня точно) и е първата, която видях и пробвах. Синя е, дълга и на розови цветя. Купих си я от сватбена агенция "Сиана" и струва 380лв. С обувките и чантата беше същото. Сиво-сребристи са, сандал, не прекалено високи, за да ми е удобно. Взех си ги от магазин Мегияс в Търново. Дори получих отстъпки, защото ги купих като комплект, а и имах талон за 10% отстъпка. Остана ми само бельо и аксесоари да си купя. За ноктите - кръстницата ми изкара курс и мисля да ми сложи гел и да е френски маникюр. За прическата - говорих с фризьорката ми и ще измислим какво да правим, има време. За цена не знам колко ще излезе, но няма да е повече от 25 - 30лв (да знам, че ви се струва малко, но съм от малък град близо до Търново, затова е така).
За кандидатстването: Избрала съм три университета - великотърновския, СА - Свищов и ИУ - Варна. Ще кандидатствам с тест по БЕЛ, с изключение на СА - Свищов. Там няма изпит по БЕЛ и ще е с матурата. На първо място съм избрала специалност Счетоводство и контрол, а но второ - Финанси. Нататък вече не знам. На 09.04. и 10.04 съм на предварителни в търновския и ИУ-Варна, така че може да се засечем с някои.
П.С. Ще може ли да пуснете някакви предложения за бижута и прически - по-семпли и елекантни. Те вече са ми проблем...
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Опа,съвпадение.Може да сме колежки някой ден,хах.Знае ли човек.Първоначално написано от TheLittleAngel
![]()
Big or small, lies are lies!
Днес си занесох 2 рокли, които си бях купила по-рано, при шивачка да ми ги преправи. Ще ми бъдат за двете вечери в Албена. Стискайте палци да станат добре :P
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
^ В Янтра ли ви е първата бална?
Не, в Арбанаси - резиденция "Рачев". А вашата?![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
От кое училище си![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
Може, можеПървоначално написано от vagarious
От къде си?
Като бебче да ме гушнеш,
момичета, влюбена съм в тази рокля http://www.asos.com/countryid/2/Asos...sg&r=1&mk=VOID , но няма размериии ;( да знаете дали ъпдейтват сайта и дали отново ще има номера ? Ако не да ми я шият..
Лясковец, близо е до Търново.Първоначално написано от vagarious
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
^ Мммхм.![]()
![]()
![]()
Момичета, аз отдавна ви се похвалих, че ми е готова роклята,но казах, че ще пусна снимки след бала.Да,но в темата за балните рокли видях предложение,което е всъщност моят модел.Ето я и нея: http://prikachi.com/images/640/3111640B.jpg Моята обаче е тъмно лилава,а черната дантела е друга,смисъл на капчици стои.Не мога да обесня, но не се сдържах и да не ви покажа.![]()
Big or small, lies are lies!