Да, видях първия път, като написа, но казах за себе си, че съм притеснена. Аз също си имам резервни варианти, но все пак...Първоначално написано от POLLINA
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Ами не съм си избрала, по-скоро ще си купя гримове и ще експериментирам и ще реша в последствие..Първоначално написано от TheLittleAngel
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
А някой знае ли колко горе-долу е максималния БАЛ в университета "Паисий Хилендарски" - Пловдив (Педагогически факултет). Като ходих да се записвам за пробни изпити попитах ама жената си беше доста заета и не можа да ми отговори...А в сайта на университета нищо не намирам...
http://www.uni-plovdiv.bg/GetResource?id=965&ln=1 Това обаче са минималните балове на 3-то класиране от миналата година.Само тази информация е останала.
http://www.uni-plovdiv.bg/site.jsp?ln=1&id=324 Тук са архивите от предходните години, можеш да ги разгледаш.Като цяло в тези специалности се влиза най-лесно, защото са с по-ниски балове.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Благодаря ти многоПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Взех си сутиен , прашки и чоропогащник ;д
Занесох си и роклята малко да ми я свияттт .. ще е готова края на другата седмица![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Честито на всички останали за всичко !Аз и аз да се похваля.
Сега ходих да си взема роклята от поправка, стесниха я малко, че беше широкичка. Всичко е наред. И на всичкото отгоре от същия магазин съвсем случайно погледнах едни обувки, които просто не може да са по-подходящи за роклята ми.
![]()
http://www.prikachi.com/images/232/3137232O.jpg
Това са те, обаче ще има малко поправка и по тях. Отпред няма да е така заоблено, а ще е по-скоро нещо по-правоъгълно, отсечено, и аз не мога да обясня, просто защото пръстите ми са по-дълги () и при заобленото отпред стои грозно. Каишката малко ще се смъкне надолу, защото иначе ми убива. И чантичка в същата материя си поръчах.
![]()
Общо взето ми останаха само бижутата.![]()
Е супер, честито и на теб.. много са сладурски :P
И на мен ми останаха само бижутата ;д и за изпращането обувки , чанта и т.н ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Браво!Първоначално написано от Lorein
Аз си занесох роклята за поправка, че ми е дълга и разгледах бижутата в агенцията. Едно ми допадна, но не съм 100% убедена, че е подходящо. Като отида да си взема роклята ще реша дали да си го купя.
Като бебче да ме гушнеш,
Извикаха ме на проба най-сетне!!!!!![]()
![]()
В понеделник ще отида, после щи пиша как е минало.
P.S. Толкова се радвам, защото по-рано бях споделила, че съм я поръчала на 19 януари и се притеснявах, че не ме викат.
Страхотни неща сте си купили,момичета.![]()
И аз вече се сдобих с рокля,но снимки ще кача след бала.
За грим съм се спряла на този : http://www.prikachi.com/images/557/3138557V.jpg
Проблем ще са обувките. Не мога да си харесам.![]()
Супер! Ще разказваш после как е миналоПървоначално написано от Emiliya92
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
Оф и аз така и направо вече не знам-то от гадни по-гадни ,че и роклята ми е специфичен цвят-даже мисля да я сменямПървоначално написано от GoldSoul
![]()
Обещавам! Само искам да мине добре, защото модела е измислен от мен и шивачката и се прави по скица, нарисувана от нея. И има риск да не я харесам, когато я видя, защото е различно наживо и на хартия.Първоначално написано от TheLittleAngel
Дано всичко мине добре!Първоначално написано от Emiliya92
Като бебче да ме гушнеш,
а ще може ли да кажеш цената на която я е ушила ?Първоначално написано от krisito9212
а кавалер за бала??Първоначално написано от anity92
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
tuzaro имам си вече кавалер!Някой друг път :]]]
а дано деПървоначално написано от anity92
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
В неделя си взимам роклята,а другата седмица съм на пробенОстанаха ми май само бижутата.Взех си още няколко роклички,топове и панталони ще видим как ще се съчетаят за идните събития,трябва да си накупувам и обувки,а и бански костюми за морето....пак ще има харч.
Иначе на 3 съм на изпот по литература в СУ,някой? В 243 зала![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pZvv5goFCV0 гримът ми без устните естествено и веждите,но ще бъде в лек нюанс с роклята ми![]()
Само аз ли още не мога да разбера в коя зала съм разпределена?! На документа ми за изпита пише,че в сайта на университета се получава информацията,но от един час се рoвя и няма нищо...Става въпрос за Тракийския университет в Стара Загора (Педагогически факултет)... Който може да помага,защото аз сама определено не мога да се справя...Първоначално написано от krisito9212
anity92 Търси номера си в интервал,примерно моят бе записан така:номера между 456-523(примерно) еди къде си и еди къде си.С друго не мога д апомогна...