Взех си роклята от шивачката..сега като е стеснена е по-добре ;д
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Браво!
Аз по-нататък ще я дам за "ремонт", че да не взема да кача някое друго кило(недай Боже
)
Big or small, lies are lies!
Ааа.. аз няма да се остая да кача ;д
Само това ме притеснява, че нагоре е като бюстие и като реша да играя примерно.. леко се свлича , а и шивачката каза.. че каквото и да правя няма да се отърва от това да я повдигам от време на време ;д Някакъв вариант.. за да го избегна това има ли ? ;дд
Поръчах си рокля за изпращането и обувки за бала от интернет и в понеделник съм на втора проба!Май нещата започват да се подреждат.
купих си всичко, само чакам да ми донесат роклята, че я оставих за подкъсяване![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
^ Ее браво , блазя ти..![]()
Абе хора, вие бански ще си купувате ли. Аз се замислих, че в хотела ще има басейн, плюс това ако е топло може и някое плажче да се направи. Обаче банският ми е избелял вече и май ще трябва и бански да се купува..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз си имам бански,но виж - ти ме подсети за хотела.Аз мислех да не го взимам, но бях забравила за басейна, хм.Значи ще го взимам и него.![]()
![]()
Днес си взех и бижута за бала.. само обици неможах да си намеря каквито искам , и това остана за сега![]()
Вчера си взех роклята, купих си и бижута. Само остана бельото да си купя, иначе всичко друго е готово.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Ехеее браво на вас, момичетааа! =D>
На мен обувки и чанта за изпращането ми останаха,бижута и за двете - за изпращането и балната вечер,бельо също трябва....Божее,какво чакам.![]()
![]()
Ухх и аз много съм се шашнала.. нямам обувки и чанта за изпращането и нищо не мога да си харесам.. ии бижута за там нямам ..![]()
Лелее много сте напред с материала всички...Започвам да се притеснявам...Аз този четвъртък съм на втора проба за роклята и вече като отида следващия път ще си я взема...
Гледах за обувки,но все още не са заредили повечко модели,за да имам избор...Харесах си рокля за изпращането (даже две),но не съм решила коя ще взема...Предполагам ще реша на място...И вече обувките и бижутата за изпращането по-късно ще ги взема,за да има избор както казах по-горе...
П.П.Ехххх,много бързо мина годината...Изобщо не ми се завършваааааа ;( Ще ми липсва училището,безгрижните дни прекарани с учителите,класа...Всичко бих дала,за да върна времето назад и да съм отново ученичка...;ss
Нали .. като си помислиш, че само другият месец са матурите и всички грижи,които имаме/хме покрай приготовленията за бала .. ще минат с едното щракане на пръсти и то едва ли не за нищо.Първоначално написано от anity92
![]()
Който е казал, че тези години са най-хубави - е прав е!!!![]()
Прави сте, момичета! Хубави са тези ученически години, безгрижни години. А сега се почва: семестъра да се плати, наема, сметките, за храна да ти останат, работа ще си намериш ли, няма ли...Първоначално написано от vagarious
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Абсолютно съм съгласна и с двете ви! Първо бала ще мине и замине като нищо...Само където се тормозим излишно покрай него..."Ще мога ли сега да си намеря рокля?" "Ами обувки"? и така нататка...Всеки сам си знае какво е покрай подготовката...А иначе за ученическите години нищо не може да ги замести...Друго е да си ученик/чка и от училище да се прибираш направо у дома,мама да е сготвила,всичко да е оправила...Пък студентския живот-хубав е да,но както каза TheLittleAngel ще се чудиш от кой край да я подхванеш...Сметки,семестри ,джобни...Абе като цяло доста ще се поизмъчим докато свикнем с това да бъдем самостоятелни...Поне на мен ще ми е незнам за другите...Мнооооооооооого ама ужасно много ще ми липсва всичкоПървоначално написано от TheLittleAngel
Съученици,учители,хубавите моменти...Но такъв е живота!
^ Е свиква сеа и в крайна сметка няма лесни неща.. :P за сега мисля , че няма да ми липсва училището и всичко останало..
![]()
Относно самостоятелността .. свикнала съм и няма да ми е трудно ;д
Момичета от кой сайт мога да си поръчам такива обувки 36 номер
http://www.prikachi.com/images/778/3171778n.jpg
Точно такива видях в Русе на един магазин на центъра. Бяха изложени на витрината. Ако искаш мога да ти обесня подробно..Първоначално написано от rosencetooo
А аз искам да ви питам за мнение. Купила съм си роклята за втората бална, обаче не мога да реша за обувки. Дали да взема изчистени черни или намерих едни като роклята точно? Ето снимки:
http://www.prikachi.com/images/381/3075381p.jpg това е роклята
http://fashionbg.info/wp-content/gal...tform-pump.jpg комбинация с такива обувки ? ( не са точно същите, които аз намерих, малко по-ниски са с отворени пръсти )
http://www.prikachi.com/images/375/3075375s.jpg или така с черни обувки и черна чантичка?
![]()
Edit: Ох, намерих и подходящи обеци.http://sadofik.com/wp-content/upload...1/IMG_1610.jpg
Lorein, много ти е хубава рокличката!
Иначе аз мисля, че ще е по-добре с черни обувки и черна чанта, заради панделката, защото иначе седи като цопната. А можеш да си вземеш и една гривна, във Варна съм ги виждала, тя е пластмасова, обаче изглежда като дантелена. Една приятелка има такава, мога да я помоля да я снима, за а ти я покажа. Кажи сега какво мислиш![]()
Да и аз съм на същото мнение като marin4ituЩе се получи страхотно съчетание :P
marin4itu писах ти лс относно обувките ;д
Аз пък ти отговорих :PПървоначално написано от rosencetooo
Lorein, във Фесбука имам снимки с момичето като е с гривната, обаче е отдалече, ако държиш да я видиш, ще ти дам фесбука ми и ще ти е покажа.
Аз обаче си държа на тая гривнаАма все пак както кажеш де
![]()