.
Отговор в тема
Страница 41 от 75 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на vagarious
    Да и аз чакам този момент .. докато не се видя облечена,обута, с прическа,грим и тен - нямам спокойствие!
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Мхм.. ии на всичкото отгоре тези изпити и матури.. още повече ;д
    И после някой да дойде да ми разправя колко е готино да си 12-ти клас.. да да
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    http://prikachi.com/images/911/3182911T.jpg
    Ето ги обувките..
    Много са хубави.По - хубави са от онези зебровите
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

^ Ее.. зависи , лично на мен и двата чифта много ми харесват.. ;д , другите не бих ги отказала :P

И на мен много ми харесват! Честито!
    Аз все още чакам да ми се обадят кога ще са ми готови обувките и чантата. Бижута не съм си купувала, за изпращането нищо не съм решила, за 2рата бална само обувки ми трябват. Както казахте по-горе - таман се успокоявам, че съм си уредила нещо и после се оказва, че още сума ти работи ме чакат. Пък нямам много време, защото вече съм седнала сериозно да уча за матури, изпити...
    На мен лично 12 клас най-много няма да ми липсва... В даскало ни съсипват, само се гаврят... Абе ужас. Да взема да се свършва всичко, че искам да си почина.

Мда и аз съм на същото мнение като теб , хич няма да ми липсва..
    Нямам търпение да се свършва с всичко.. о аз още не съм се хванала сериозно да уча за матурите , в момента уча за изпита ми по икономика , който е другата седмица.. да не говорим , че в даскало по специалните ми предмети , който никак не са малко всеки ден правим контролни ,семинари , доклади.. лудница е отвсякъде..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Росенцето, честити обувки! Е не са онези, но и тези са хубави!

Ох момичета, и аз искам да свършват вече матури, глупости. Искам да си изкарам добре на бала и да си започна курсовете за фризьорка и маникюристка, поне е нещо с което ще ми е приятно да се занимава и ще ходя с желание! Че и шофьорски курс ме чака
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

^ Ух милата ,доста работи те чакат.. аз поне се отървах отдавна с тези шофьорски курсове.. затова не му мисля ;д ама с матурата по биология незнам какво ще правя ;д

И на мен 12 клас няма да ми липсва.11 клас беше "дъ бест"
    Момичета ,интересно ми е каква е тази "втора" бална вечер
    Ние имаме другарска,изпращане и бал .Някои правят и събиране с роднини.
    А относно изпитите моят предварителен е в неделя във ВИНС .Надявам се да имам добра оценка и се залавам по-сериозно с матурите .

Град
    Варна/Русе
    Росенце, еми да.. ама шофюорските мисля най-накрая да ги оставя.. По-важни са ми другите, тях ги чакам от години, но наще нямаха възможност да ме запишат, а сега покрай бала явно са ми отделили една доста стабилна сума пари наще.. хихих Да са ми живи и здрави! А иначе аз като коментирам със съученичкит еми на някой балът до сега им е излязал 1300-1500, че даже 200 лева на някои, а пък на мене за сега към 700, така че мисля, че добре се справям..

По кво пе ходиш на изпит (не знам дали съм те питала, забравила съм..). Аз щях да ходя на предварителния, но не можах да реша книжката и реших, че няма смисъл. Направо на юли ще се явявам. Иначе аз съм по география.

Ами аз съм по икономика на изпит.. на 17-ти Ии.. ми е някакво супер притеснено като знам , че наближава, а до скоро .. не ми беше , така най-мразя като стане.. ;д трябва да се взема в ръце и да не го мисля толкова..
    Оо.. аз не съм се хващала да смятам за сега колко ми е излязал бала.. ама като приключа с всичко, ще тегля чертата да видя как съм се представила ;д но мисля , че влизам в нормалните норми
    Мии.. аз доста исках да ги изкарам тея курсове и ме записаха още началото на септември ;д и после и кола ми взеха.. тей , че сега покрай бала.. гледам да си имам всичко , но да не се оливам , чак до такава степен , че да прекалявам.. ;д
    Мхм.. и на мен са ми важни изпити и матури.. , но много ми е натоварено няма как да уча за абсолютно всичко наведнъж..

Град
    Варна/Русе
    Ама ти в инкономическа гимназия ли си учила, че с икономика, щото аз като чуя икономика и ми звучи супер сложно човек

Ух.. емии не в средно образователно училище , но съм икономически профил.. ии имам какви ли не специални икономически предмети .. ;д сложно , не бих казала , на мен много ми се отдава , лесно е .. когато седнеш да го учиш и го разбираш

Цитирай Първоначално написано от GoldSoul
    И на мен 12 клас няма да ми липсва.11 клас беше "дъ бест"
    Момичета ,интересно ми е каква е тази "втора" бална вечер
    Ние имаме другарска,изпращане и бал .Някои правят и събиране с роднини.
    А относно изпитите моят предварителен е в неделя във ВИНС .Надявам се да имам добра оценка и се залавам по-сериозно с матурите .
    Ами 2рата бална за нас е на морето. След като си изкараме бала, имаме 1 ден да изтрезнеем и да се посъвземем малко и заминаваме за 3 дена в Слънчев бряг на хотел. Там едната вечер ни е по-официална и пак ще има като събиране на випуска ( или поне тези, които са решили да дойдат ). И за това и за там трябва малко по-официално облекло. Иначе и ние си имаме изпращане, бал, 2ра бална и там вече в деня на бала повечето се събират с роднини и/или приятели. Мен пък тази другарска вечер ми е интересно какво представлява. Да не би да е събиране с класа, там ходенето по серенади на даскалите?

Колкото до паричките, и аз мисля, че влизам в нормалните граници за сега. Ама и аз ще изчакам да си взема всичко и тогава ще си направя сметката. Успех на предварителните ви! :P Аз ще чакам направо другите.

^ Ух милата ,доста работи те чакат.. аз поне се отървах отдавна с тези шофьорски курсове.. затова не му мисля ;д ама с матурата по биология незнам какво ще правя ;д
    Ти матура биология ли !? Не знаех, а се учудвам, защото и аз ще съм с такава,но не помня да си казвала. После какво мислиш, с нея ли !?

Иначе marin4itu блазе ти за фриз.курсове.И аз съм мераклиика,но мисля по-нататък просто за удоволствие да ги изкарам,живот и здраве.Смея да твърдя, че ми се отдава.

И междудругото, аз също си вдя бележки за какво и какви пари давам,за този бал!

Другарската ни е на 10 май .Пак е събиране на класа ,но не по кръчми , а в ресторант.В нашето училище на другарската класният ръководител черпи.Естествено не плаща цялата сметка ,дава 250 т.е по 10лв. на човек и после вече всеки си поема разходите.
    А Вие измислихте ли подарък за класния ?

Мале ние много се чудим какво да подарим на класната.
    Досега за рд сме й подарявали огромно сърце от тези на Сваровски, златна гривна й подарявахме, сувенири за вкъщо,огрооомни букети .. еми изчерпахме се леко.
    Идея си нямаме, даже.
    За училището също не знаем какво да подарим .. Не, че заслужава де,но айде ..

Вземете и хубав парфюм.
    Аааа няма традиция при нас за подаръци за училищата за радост ,че вече се разорихме ....

Еми парфюм, ама какъв спомен ще й остане от нас.
    Искаме нещо,което да си държи вкъщи и да си спомня за най-хубавия й клас(действително сме такива! ) ......
    Скапана традиция е това с подаръка за училището .. моето пък най-малко заслужава.

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ти матура биология ли !? Не знаех, а се учудвам, защото и аз ще съм с такава,но не помня да си казвала. После какво мислиш, с нея ли !?

Иначе marin4itu блазе ти за фриз.курсове.И аз съм мераклиика,но мисля по-нататък просто за удоволствие да ги изкарам,живот и здраве.Смея да твърдя, че ми се отдава.

И междудругото, аз също си вдя бележки за какво и какви пари давам,за този бал!

Дамм .. матура биология писах аз.. ;д смисъл разбирам ги нещата д/г имам спомени.. ходих няколко пъти на консултации при госпожата ни по биология.. изчетох си тетрадките, сега ми остава учебника и повече тестове да решавам И се надявам да успея да я взема.. ..
    Амии.. да с нея ще кандидатвствам , като резервен вариант го имам .. Защото ако не ме приемат някаква икономическа специалност, мисля да кандидатствам .. за растителна защита , агрономен инженер А ти какво мислиш да кандидатсваш с нея, подготвяш ли се вече ?

Колкото за сметките за бала , чак бележки не си водя , но г/д помня на всичко цените ;д
    И ние не сме взели подарък за класната , нито сме го измислили
    :P

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Eeee,супер,не съм само аз с матура по биология.

Не си , не си спокойно ;д

rosencetooo и аз със нея ще кандидатствам.Първо желание ми е.Искам Помощник-фармацевт в МУ София.Подгатвям се,да.Зип-ът ми в у-ще е такъв и поне там е много сигурно, че нещо ще науча.А аз съм научила. Остава само да преговарям.Мисля, че ще се справя доволно.Ще видим.

gabri3lla ами ти !?

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Честити обувки на rosencetooo и поздравления за избора на Крисито (забравих ника как се пишеше сори. )

Да се похваля и аз с последните придобивки за сега. Взех си бижута за бала днес и обувки преди няколко дена.Но определено повече се вълнувам за бижутата.Обувките хич не ги харесвам,но се отчаях вече с това търсене,а и така и така няма да ми влезат в приложение след това...да има нещо колкото да не съм боса

Искам да попитам някой спомена тук за сайт за клъч чантички за по 15-20 лв.Може ли да го пуснете ,защото в Плевен под 40лв не намирам, а и ок ще дам 40,но не мога да си харесам,нищо което да си пасва с роклята и обувките.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

4y4u_g къде се изгуби ..
    В Тендензиа на Цв.Спасов имаше такива под 20лв портмонета.
    А иначе Крисито трябва да постне линка. Може и да го е постнала,не съм видяла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си