Аз, пък, нямам рокля, нито за бала, нито за изпращането, нито обувки съм си взела, нито съм решила с каква прическа и с какъв грим да съм, нито маникюр и педикюр, нито бижута съм си взела, нито пари за куверта в ресторанта не съм дала още.
И в училище нито сме канили каквато и да било учителка, нито фотограф сме си наели, нито албум не сме избрали.
![]()
Ама аз не бързам. Време има.
![]()
Аз попринцип си нося обувки с по 10-12 см. ток,имам и 15см. и са ми удобниПросто съм си свикнала.
Съгласна съм.Първоначално написано от TheLittleAngel
Но все пак удобството на обувката не е пряко свързано с височината тока, а по-скоро със устройството на самата обувка. Важно е сводът на обувката да съвпада със свода на крака, а не да е едно към гьотере, както е при марки от сорта на Тенденц и Паоло Ботичели.
Майка ми има едни бая високи - 11-12 см ток, че и с платформа отпред, които са ми в пъти по-удобни от моите 6 сантиметрови боти.
Момичета, внимавайте с пазаруването в интернет.
http://www.megias.bg/kt1188blkbag23-...4acc1d39a5f789 -Аз ги взех за 50лв. от Пловдив.
Да, и това го има.Първоначално написано от PinkPan7her
Иначе като ви е удобно, носете ги.Просто ми стана странно и така.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
GoldSoul, само обувките ли купи, или заедно с чантата?
Като бебче да ме гушнеш,
GoldSoul според мен цената си е напълно нормално , като се има впредвид , че са комплект обувките и чантата![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз мислех,че е само за снимката чантичката и не се включва в цената .![]()
Момичета, да ви се похваля, бях на последна проба.Роклята ми е готова,остава само да я откарат на химическо и да отида да си я взема.Много хубава стана,точно както си я представях.Остават ми само бижутата,но никъде не намирам подходящи.
Целта оправдава средствата !
Честито. :P И моята е готова, тази седмица си я взимам. За бала ми останаха само обувките, но пък за изпращането още съм до никъде.Първоначално написано от MidnightLove
Някой знае ли кога излизат оценките от теста по български от великотърновския университет ?
като ви гледам как всичко вече ви е готово ме напушва смях ... аз съм готова само в бижутата и часа за фризьор ... ОМГ![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Аз не, но ще следя в сайта.Първоначално написано от Everywhere
Като бебче да ме гушнеш,
gabri3lla ще ми е страшно интересна да те видя, като абитуриентка , имайки предвид колко си красива ....![]()
![]()
Роклята ще ни я покажеш ли или ще я запазиш за десерт ?![]()
Ти си била днес ли ? Как се справиПървоначално написано от TheLittleAngel
![]()
До 6-7 дена трябва да излязат..Първоначално написано от TheLittleAngel
![]()
Късмет утре, Кате!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Да, днес бях. Амиии, надявам се добре. Падна се благоприятна тема за есе. Ще се разбере с точност как съм се справила след няколко дниПървоначално написано от Everywhere
Стискайте палци, че утре е изпита във Варна!
Благодаря, Габи!![]()
Като бебче да ме гушнеш,
К'во се падна? И ходи ли на проверка на говорно там бла бла функции![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Момичета, да ви се похваля... Днес си купих обувки за бала(най-накрая,чак не мога да повярвам) Ето снимки
http://www.prikachi.com/images/636/3202636e.jpg
http://www.prikachi.com/images/640/3202640r.jpg
Пеперудите отпред аз си ги украсявахСега остават само бижутата.С изпращането съм готова
Иначе днес и аз бях на изпит във ВТУ по Български и уж направих нещо,но то ще си покаже след няколко дена![]()
Аз ходих4y4u_g
К'во се падна? И ходи ли на проверка на говорно там бла бла функцииИзобщо не е страшно.Карат те да се представиш,да кажеш какво ще кандидатстваш,дали ти харесва спациалността която си избрал..Прочиташ 1 стихотворвние,2-3 по-трудни скоропоговорки и ти пишат ДА! Поне така стана с мен днес
![]()
1. Но колко в сетния си час ще кажат като мене: “Обичах – следователно живях!” (Стефан Цанев)Първоначално написано от 4y4u_g
2. Слънцето грее и в калта, ала не се каля (Българска поговорка).
Това бяха темите. Аз писах по първата, защото е по-лесна. На изпит за говорните умения не съм ходила, защото не ми трябва. Аз ще кандидатствам за инокомически специалности.
Диди, обувките са страхотни! Честито! А и честито за полученото "Да"![]()
Като бебче да ме гушнеш,
Темите бяха:Първоначално написано от 4y4u_g
1. Но колко в сетния си час ще кажат като мене: “Обичах – следователно живях!” (Стефан Цанев)
2. Слънцето грее и в калта, ала не се каля (Българска поговорка).
Аз на изпит за говорни способности не съм ходила, понеже няма да кандидатствам педагогически специалности..Иначе на теста мисля, че добре се справих, резултатите ще покажат
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
didi02 много са хубави обувки :P особено пеперудките![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...