.
Отговор в тема
Страница 45 от 75 ПървиПърви ... 3541424344454647484955 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    искам да ви се похваля ,че роклята ми е станала страхотна но се налага да я стсняват защото от последата проба съм свалила по 2 см от мерките си купих си чанта и обувки .
    ето ги http://hipermag.com/%D0%B4%D0%B0%D0%...BE%D0%B7%D0%B8

съжалявам за огромния линк, не знам как да го направя по-малък
    много са удобни,отпред са отворени.първоначално исках сандали ,но всеки модел,които и харесаше и обуех ми излизах отпред пръстите,което са мен е ужасно грозно
    Съжалявам че се намесвам отново но...какво ти дава основание да вярваш, че сайта е оригинален?

Здравейте и от мен.
    Съжелявам,но не успях да прочета цялата тема,но от това което видях останах с впечатлението,че всички сте избрали страхотни и интересни модели, за кето ви позравявам.
    Та на въпроса и на мен тази година ми предстои бал,но имам малък проблем,колкото и смешно да звучи не мога да си избера прическа
    Имам дълга коса около 50-60 см. и разгледах страшно много прически и нито една не ми хвана окото.
    Искам да е с пусната коса независимо права или къдрава,но ушите да не си виждат.Благодаря ви предварително и съжелявам ако има нещо подобно
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от b0nb0n4et0
    Здравейте и от мен.
    Съжелявам,но не успях да прочета цялата тема,но от това което видях останах с впечатлението,че всички сте избрали страхотни и интересни модели, за кето ви позравявам.
    Та на въпроса и на мен тази година ми предстои бал,но имам малък проблем,колкото и смешно да звучи не мога да си избера прическа
    Имам дълга коса около 50-60 см. и разгледах страшно много прически и нито една не ми хвана окото.
    Искам да е с пусната коса независимо права или къдрава,но ушите да не си виждат.Благодаря ви предварително и съжелявам ако има нещо подобно
    http://prikachi.com/images/976/3204976L.jpg

Моите обувки за изпращането ми са същите като тези , малко по светли и не същата марка http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1047&bih=507 Когато имам време ще ги снимам

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    искам да ви се похваля ,че роклята ми е станала страхотна но се налага да я стсняват защото от последата проба съм свалила по 2 см от мерките си купих си чанта и обувки .
    ето ги http://hipermag.com/%D0%B4%D0%B0%D0%...BE%D0%B7%D0%B8

съжалявам за огромния линк, не знам как да го направя по-малък
    много са удобни,отпред са отворени.първоначално исках сандали ,но всеки модел,които и харесаше и обуех ми излизах отпред пръстите,което са мен е ужасно грозно
    Съжалявам че се намесвам отново но...какво ти дава основание да вярваш, че сайта е оригинален?
    купих си ги от магазина на Sara pen , това ми дава основание да вярвам,че са оригинални. Добрата обувка си личи от километри

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Мислех ,че е по-трудна проверката.Иначе интересни теми са се паднали. Аз също бих избрала първата. За разлика от темата днес по англ..да не говорим за диктовката за гея Но ще видим какво съм сътворила. Кога доло горе да проверявам за резултата?И тея по български излезли ли са вече?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Някой за СУ/УНСС?

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от b0nb0n4et0
    Здравейте и от мен.
    http://prikachi.com/images/976/3204976L.jpg
    gabri3lla благодаря,имах нещо такова впредвид,ако имаш още някое предложение ще ми е от полза
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Днес бяхте ли по АЕ.Не знам ,но темата на есето не ми хареса иначе що годе беше лесно-ще видим в края на седмицата
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Днес бяхте ли по АЕ.Не знам ,но темата на есето не ми хареса иначе що годе беше лесно-ще видим в края на седмицата
    Абе нека гледаме от добрат страна на нещата.Темата беше поносима можеше и по-зле да е.. Reading-a не ми допадна. По-точно онова за дълбоководните гадини и за почивките.

Да се оплача,че след изпита обикалях,но така и не си намерих чанта.Но поне се наснимах...сега разглеждам снимките и се гордея със себе си.

Град
    Ох рийдинга няма да го коментирам за оная там неориентираната
    Аз пък си търсих обувки ама нищо не ми грабна окото и също снимах

Аз да ти кажа само от тая неориентираната успях да разбера за кво става въпрос.Другите толкова непознати думи имах,че си съчинявах кво пише А на трансформациите вече толкова бях изгладняла,че написах некви пълни простотии колкото да излеза по-бързо и да ям В коя стая беше? Много ме дразни тва,че всичко е за определено време.Някак си притискат те.

Ами покрай чантите и обувките огледах и да ти кажа иии на мен не ми допаднаха. А пък аз се чудя какво ще правя с тая чанта.Уж си взех по-обикновени обувки ,хем,че са по-ниски като за мен,хем уж по-лесно да си намеря чанта и сега се оказа,че никъде няма чанта в такъв цвят като тях Направо...нямам думи.

Град
    Ох аз там ги насвятках ,после клоуз теста много набързо и бях адски гладна пък и наистина беше гадно това с времето некак си .Иначе бях в 428
    За чанта и обувки не знам -моята рокля е мн. странен цвят и няма като нея,но пък не искам и да се слива всичко ,ужас на никъде съм

Е ти си била само през 10 стаи от мен Начи не съм била единствената с проблеми с глада. Аз направих грешка,че ги оставих за най-накрая и въобще не мислех к'во пиша. Поне се радвам,че четеца имаше добра дикция и му разбирах.Щото докато чаках да вляза и като ги слушах как говорят повечето едно меко си викам,ако се падне някой да мйека няма да му разбера нищо.

И на мен ми харесва повече комбинацията от различни рокля и обувки+чанта ,но поради липса на друга алтернатива се принудих да са в един цвят,но с различен отенък поне. И сега не мога да си намеря чанта със същия Така,че не си само ти на никъде.Уж гледах колкото може по-лесно да си го направя ,то от трудно по-трудно става.

Нямам търпение да мине всичко вече.Направо не ми издържат нервите.Т'ва 12 клас може да те накара да психясаш.

Град
    Абсолютно те подкрепям-то това е върховен стрес .Искам вече лято

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Абсолютно те подкрепям-то това е върховен стрес .Искам вече лято
    Абсолютно... Искам да е минало всичко, и даскало, и матури, и бал, и изпити, и записвания. Да знам, че съм си влязла в университета и да си почина малко. Аз тука 3-4 дена почти не съм излизала, само уча.

Град
    И аз-сега искам малко почивка-до утре-когато са класните Връщам се от изпит влизам в класни -даже в хотела си учих-това не е живот

Всички казват 12 клас е най-лесно ,няма учене ,няма нищо само купони..да да всичко е заблуда Непомна от кога не съм излизала по-късно от 10 И не за друго..просто ми се доспива в 9

Град
    И аз така-нема лесно и на мен ми викаха така,но грам вярно няма.СПУ-КВАТ ни

Да и при нас е същата работа с спукването И не ситга,че имаме един куп кандидатстудентски,държав и изпити ,матури и незнам си колко класни ами потоянно ни намират и по нещо допълнително да правим..на един му скимне,че иска дипломна работа за да ни напише годишна оценка,на друг разни презентации материали на трети пък съвсем друга глупост...гледат да ни използват максимално

Хайде стига съм ви се оплаквала.Беше ми приятно да пофлудим.Отивам в банята и лягам,че се чувствам психически изнасилена.

Здравейте,момичета.Избрахт е ли си прически? Искам да ви попитам относно прическата,понеже бала ни ще е в Турция и първия ден ще се нощува в друго градче,докато стигнем Кушадасъ и незнам каква прическа да си направя при положение,че трябва аз сама да си я правя Нещо лесно,но стилно
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g
    Да и при нас е същата работа с спукването И не ситга,че имаме един куп кандидатстудентски,държав и изпити ,матури и незнам си колко класни ами потоянно ни намират и по нещо допълнително да правим..на един му скимне,че иска дипломна работа за да ни напише годишна оценка,на друг разни презентации материали на трети пък съвсем друга глупост...гледат да ни използват максимално

Хайде стига съм ви се оплаквала.Беше ми приятно да пофлудим.Отивам в банята и лягам,че се чувствам психически изнасилена.
    Лека

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Някой за СУ/УНСС?
    Аз СУ-литература и история

Супер фен Аватара на rosencetooo
    12 клас си е мъчение отсякъде, и аз така.. скоро почти не съм излизала до късно , все ми се приспива рано ;д то учене, даскало .. нз си кви простотий още блякссс.. искам да се приключи с всичко
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си