И аз бях днес на изпит във ВИНС,но не съм много доволна от себе си![]()
И аз бях там на изпит и също не съм много доволна... А и беше доста шумничко и не можех да мисля. Ще се ходи втори път. Ти в коя зала беше?
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
И аз също бях на изпит по гео във ВИНС,но и аз не съм доволна,не само от себе си,а и от гадните въпроси,тези,които бяха от книжката океейй....ама другите 18-20,които не бяха ....бяха гадни
И миналата година беше така. Който разчита само на книжката няма да има много висока оценка (освен ако не е налцелил верните отговори на останалите въпроси, които не са от книжката). Но пък от друга страна аз учих само от нея и имах 4.50, което не беше толкова зле. Миналата година и с 5-ци от изпита се влизаше и с не много високи оценки от дипломата.
Ахаа, аз бях по БЕЛ в 128-ма.Първоначално написано от GoldSoul
Като бебче да ме гушнеш,
Аз бях в 323 (бяхме 148 човека) беше адски гаден тест,заради другите въпроси,които са различни от книжката.Някои знае ли кога ще излязат д/г отговоритеПървоначално написано от GoldSoul
rosencetooo- радвам се че са ти харесали обувките![]()
KristinCavallari - каква прическа искаш? Къдрава коса,права,вдигната,спусна а![]()
Някоя от вас ще си взема ли ниски обувки за след бала? Смисъл,като отидем после на дискотека и като се разиграем,да си сменим високите обувки с някакви нисички.На мен поне съм сигурна че краката ми вече към 1-2 часа ще са на банички и мисля да си имам резервни.
Аз ще си нося на 100% ,но не ниски а удобни обувки на платформа.
Ооо да определено ще си взема нещо по-ниско , чакам да пуснат новите модели на ниските сандалки![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Малее.. притеснено ми е за предстоящия изпит във ВИНСА ;д
Тая седмица, няма ли да има някой , който ще се явява ?
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Коя зала си на историята?Първоначално написано от krisito9212
Аз съм пас с английския за УНСС...имам 5,50 на литературата и като резервен вариант май си се класирам. Ако резултатите ми от СУ са катастрофални, тогава ще опитам пак за нещо по-високо.
За тези, които бяха на геогрефия и БЕЛ в ИУ-Варна: Резултатите излизат утре след 12 часа на обяд!
Иначе не знам дали ще си вземам по ниски обувки на бала... Моите са си удобни и едва ли ще ми трябват ниски. А и не ми се мъкнат обувки...
Като бебче да ме гушнеш,
Ау,а някой знае ли за ВТУ дали ще излезат тия дни?Те казаха края на седмицата ,но пък да не вземат и те да са готови утре,вдругиден![]()
Пък иначе ниски обувки нема да вземам ,не мисля и да се спуквам от танци и такива ми ти
И аз ги чакам на ВТУ, но още нищо няма в сайта. Нали имаше есе да се пише и по-бавно ще стана проверяването, докато в ИУ-Варна е тест и се проверяват с компютър. Затова и толкова бързо излизат резултатите.Първоначално написано от britzy
Като бебче да ме гушнеш,
Ох на мен с всяко сядане на пц-то първата ми работа е да цъкна в сайта да проверя дали няма нещо![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Леле като ви чета коментарите ( само с две страници назад,но толкова прочетох ) всеки е ходил на някакви изпити,резултати и тн.Това предполагам,че са предварителни изпити ? За жалост за моята специалност която искам няма такива.![]()
Малко съм залъсняла,но пробни изпити по БЕЛ правят ли се още ? Защото търсих днес в нета,но не намерих нищо,а бих искала да се пробвам да видя за колко съм.![]()
П.С:Ако има някой за ВСУ ( Варненския свободен ) да пише бре.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
На история ще ходя само на редовен,понеже на 17 ще ходя на български в друг университет.Иначе по литература бях в 243Първоначално написано от Pliok0019
Резултатите по география от ВИНС са качени в сайта![]()
Излиза , че в книжката има печатни грешки![]()
Пушен свински бут се произвежда в : Елена (според книжката) , а верният отговор е Свищов (от излезналите отговори във сайта на ВИНС)![]()
Не знам в Свищов дали се произвежда пушен свински бут, но Елена е известен с това.Първоначално написано от GoldSoul
Като бебче да ме гушнеш,
аз, обаче по немскиПървоначално написано от Sasha2k8
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.