Дам и аз знам така.Нашите редовно си купуват разни филета "Елена".Първоначално написано от TheLittleAngel
![]()
Big or small, lies are lies!
Ми то се произвежда в Елена.Къв Свищов,кви бутове..
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...B1%D1%83%D1%82
Аз бях и беше ужасно.Първоначално написано от Sasha2k8
То в книжката за ВИНС-а наистина си има грешки. Седнали едно момче и едно момиче от моя клас да я решават, обаче момчето с книжката от миналата година, ама те въпросите са същите. И на един въпрос се оказа, че в едната книжка верният отговор е различен този в от другата.
Иначе и аз я решавам книжката по география, обаче я взех късно и съм до половината и нямаше нищо да направя на предварителния и реших да оставя за юли месец. До тогава сигурно наизуст ще я знам, което е доста честа практика. Една от моя клас научи книжката по БЕЛ и има 6.00 на предварителния.. Как учат тези хора наизуст не знам..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами, то няма друг начин. Или наизуст се учи, или не си вземаш изпита (поне не с нужната оценка). Много е лошо така, ама какво да се прави...Първоначално написано от marin4itu
Иначе и аз ходих по БЕЛ, обаче не знаех въпросите наизуст и естествено имам ниска оценка. Интересното е, че съм решила трудните въпроси вярно, а по-лесните неА и предположенията ми за въпросите, на коите не отговорих, са верните отговори, но не исках да рискувам. Все пак, отнемат точки за грешните отговори. Трябва да вярвам повече на интуицията и знанията си.
Е, за редовния ще ги науча. Няма как, за съжаление.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
И аз бях...през цялото време се чудех какво правя там...Първоначално написано от Sasha2k8
Ужасен, наистина...не очаквах..
Аз съм на 24-тиgabri3lla Кога ви е бала, момичета? Има ли на 22-ри някой?![]()
Аз съм на 27ми.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз съм на 23-ти![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
В сайта пише, че са излезнали резултатите от Търново, но не мога да си видя оценката..
и аз съм тогаваПървоначално написано от gabri3lla
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
И аазз.Първоначално написано от GabisiTa
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Аз също...Първоначално написано от Everywhere
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И аз съм на 24Първоначално написано от didi02
![]()
Може в момента да ги качват или не знам и аз.. Поне да не бяха писали, че са излезнали, сега проверявам през 10 минутиПървоначално написано от GabisiTa
![]()
Е аз моя го видях![]()
Някой звънял ли е до университета да попита за тази тяхна грешка за този свински бут Елена?
Вярно ли? Колко имаш? Охх как ме човъркаПървоначално написано от britzy
![]()
5,25-I'm in![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По БЕЛ или по друг предмет?Първоначално написано от britzy
“Усмихни се.