.
Отговор в тема
Страница 48 от 75 ПървиПърви ... 3844454647484950515258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Мерси-по английски е този моят
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Мерси-по английски е този моят
    Браво
    Явно само по БЕЛ ги няма още.. Ще се чака до утре
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Успех

здравейте момичета в събота ще ходя във Велико Търново с братовчедка ми(ще е на изпит) и се чудих дали имат Мол или някакви по готини магазинчета по центъра,защото ще бъда дама на приятеля ми и реших да се възползвам от празното място в колата Та ако някой знае ще му бъда благодарна
    Aз съм това което съм...

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    И аз не мога да си видя оценката от изпита във ВТУ! Ще трябва да чакаме до утре, явно... Съмнявам се, да качват оценки толкова късно.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Град
    Цитирай Първоначално написано от kykona
    здравейте момичета в събота ще ходя във Велико Търново с братовчедка ми(ще е на изпит) и се чудих дали имат Мол или някакви по готини магазинчета по центъра,защото ще бъда дама на приятеля ми и реших да се възползвам от празното място в колата Та ако някой знае ще му бъда благодарна
    имат и готини магазини и мол

а цените как са :Д смисъл да не са някакви космически
    Aз съм това което съм...

Град
    Мм,не съм се заглеждала ,но не е скъпо -спокойно Е зависи си и от магазина ,но все пак

Повече от фен Аватара на valll
    аз уча в търново и мога да ти кажа, че се съмнявам точно в мола да намериш нещо подходящо. там са по-спортните стоки. по главната улица има много магазинчета и има много хубави и рокли и обувки, особено питай къде се намира ГУМА, това е бившето име на оглромен магазин, където сега има много магазинчета и има хубави неща. като цяло в търново е по-евтино от моя град. има и няколко магазинчета с много добри неща, но няма как да ти ги обясня.

blagodarq mnogo
    Aз съм това което съм...

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Евтенийка е , в сравнение с другите градове..

Май официално темата за бала се превърна в тема за изпити и оценки. Знам, че те са важна част от 12 клас и аз също имам вълнения около тях, но идвах да чета тази тема, за да се разсейвам с по-несериозни неща като рокли, обувки, чанти и т.н. А сега и тук се говори за учене.

на мен много хубаво ми става да чета темата ви, защото зная каква беше еуфорията покрай моя бал преди 2 години. и мога да ви кажа да се наслъждавате на подготовката, защото тя, както и самият ден, до стигането до ресторанта, са най-сладки.

В момента, изобщо не ми пука за бала. Той ми е последна грижа. Дори, искам да минава и това е. По-важни са ми изпитите, защото бъдещето ми зависи от тях, а не от бала.
    Като бебче да ме гушнеш,

Град
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    В момента, изобщо не ми пука за бала. Той ми е последна грижа. Дори, искам да минава и това е. По-важни са ми изпитите, защото бъдещето ми зависи от тях, а не от бала.
    абсолютно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

вие като една моя съученичка, която предпочете да учи вместо да дойде на бала, предбала, изпращането в училище и гостуването при класния. момичета ученето е вярно, но балът е един път в живота и вярвайте ми независимо дали сте сплотен клас или не, този момент никога не се забравя. аз като мислих почти постоянно за бала, да не би да не ме приеха в университет? матурите си ги взех с много добри оценки, приеха ме от първо класиране и то точно където исках и каквото исках

Цитирай Първоначално написано от valll
    вие като една моя съученичка, която предпочете да учи вместо да дойде на бала, предбала, изпращането в училище и гостуването при класния. момичета ученето е вярно, но балът е един път в живота и вярвайте ми независимо дали сте сплотен клас или не, този момент никога не се забравя. аз като мислих почти постоянно за бала, да не би да не ме приеха в университет? матурите си ги взех с много добри оценки, приеха ме от първо класиране и то точно където исках и каквото исках
    Аз не съм казала, че няма да отида на бала, изпращането или серенадите (това предбал не го знам какво е). Просто не им отделям такова голямо внимание, както някои други. Балът е една вечер и тя ще мине и ще си замине и това е. Образованието ми е за цял живот. От него ми зависи бъдещето и това, което науча сега, ще го знам, докато съм жива.
    Както и да е, стига сме спамили темата. Все пак си има собствено мнение и виждане за нещата.
    Като бебче да ме гушнеш,

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако учиш сега в хубава специалност и успееш да се реализираш, всяка вечер след това ще ти е като бал - и рокли, и ресторанти.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ако учиш сега в хубава специалност и успееш да се реализираш, всяка вечер след това ще ти е като бал - и рокли, и ресторанти.
    Много добре казано!
    Съгласна съм също и с едно от мненията на
    TheLittleAngel - и на мен ми е точно последна грижа,искам вече абсолютно всичко да минава.Не обичам тези шумни мероприятия,защото които главата ми гърми вече няколко месеца.Голямата улелия за едното нищо - разбирам го,но пък от друга страна няма как.Дали е една вечер, пет ли са, десет ли са .. един път завършваш средно и е хубаво да се отпразнува,но .. Чудя се един ден живот и здраве, баалът на детето ми какво ще представлява .. не искам и да засилвам въображението си!
    Другия месец по това време нито за четене ще мисля,нито за нищо.Всичко ще е готово(дай Боже), а аз ще трябва само да изпълнявам и да отмятам една по една "задачите си".С всички ще е така,препдолагам.
    Big or small, lies are lies!

Разбира се, че ученето и изпитите са хиляди пъти по-важни и никъде не съм отрекла това. Просто темата все пак е за бала и идвайки тук лично аз очаквам да прочета нещо свързано с него. За изпити и резутати има форуми в самите сайтове на учебните заведения и там всички явили се споделят. Лично аз пиша във форума на УНСС, където кандидатствам, а тук в темата Бал 2011 влизам по повод бала. Според мен така трябва да бъде, но всеки си има мнение.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Абе аз съм съгласна с Pliok0019 до там, че в България доста трудничко.. Тук умни хора с добро образование пак бачкат за 400 лева.. Еми извинявайте, ама това ако е бал...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Трудно е наистина...но чак невъзможно не е. Никаква гаранция не е, че с добро образование ще получим желаната реализация, но пък без това, шанса е още по-малък. Аз пожелавам на всички ни да имаме един по-хубав абсулвентски бал. : )

Мега фен Аватара на iiordanova

В Мола можеш да си намериш неща в Кенвело , Добранд (не знам как точно се казваше) , Котон и на последния етаж няколко магазина. По центъра има много магазини и сега особенно рокли и обувки - много! Цените изобщо не са космически. Всичко си е на приемливи цени. : ) Има и по центъра разни бутици, където е по-скъпо, но пък има страхотни неща!

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Ех момичета насладете се на бала,че после дупе да ви е яко. И аз така миналата година само си виках айде да минава вече,да минава,ама докато не мине записването все си трепериш,освен ако не си изкарал 6.00

А при мене бала толкова бързо мина,имам чуството че цялата вечер беше 15 мин :X

Момичета, имам нужда от мнението ви. Аз се чудех защо не ми се обаждат за обувките, пък то имало проблем. Харесах си този модел:
    http://www.prikachi.com/images/232/3137232O.jpg
    Само че го поръчах с малки промени. Мерих 38 номер и ми стискаше, затова поръчах 38,5 и освен това поисках отпред да сменят формата с ето такава подобна http://www.obuvki.bg/userfiles/image/02-12oo.jpg защото пръстите на краката ми са по-дългички и на леко заоблената форма отпред излизаха и стоеше грозно.
    Но сега ми казаха, че трябва да избирам между 2 варианта:
    1. да са такива, каквито първоначално мерих, номер 38.5 и със заобленото отпред ( което ще изглежда по-грозно според мен, но по-удобно ) ( или да си поръчам 39 номер? )
    2. да са с другата по-трапецовидна форма отпред, но без платформа, демек подметката ще е тъничка и ще са много по-неудобни.

Кажете вашето мнение, защото аз съм 50:50.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си