Мерси-по английски е този моят![]()
БравоПървоначално написано от britzy
Явно само по БЕЛ ги няма още.. Ще се чака до утре![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
![]()
Успех
здравейте момичета в събота ще ходя във Велико Търново с братовчедка ми(ще е на изпит) и се чудих дали имат Мол или някакви по готини магазинчета по центъра,защото ще бъда дама на приятеля ми и реших да се възползвам от празното място в колатаТа ако някой знае ще му бъда благодарна
![]()
Aз съм това което съм...
И аз не мога да си видя оценката от изпита във ВТУ!Ще трябва да чакаме до утре, явно... Съмнявам се, да качват оценки толкова късно.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
имат и готини магазини и молПървоначално написано от kykona
![]()
а цените как са :Д смисъл да не са някакви космически![]()
Aз съм това което съм...
Мм,не съм се заглеждала ,но не е скъпо -спокойноЕ зависи си и от магазина ,но все пак
![]()
аз уча в търново и мога да ти кажа, че се съмнявам точно в мола да намериш нещо подходящо. там са по-спортните стоки. по главната улица има много магазинчета и има много хубави и рокли и обувки, особено питай къде се намира ГУМА, това е бившето име на оглромен магазин, където сега има много магазинчета и има хубави неща. като цяло в търново е по-евтино от моя град. има и няколко магазинчета с много добри неща, но няма как да ти ги обясня.Първоначално написано от kykona
blagodarq mnogo![]()
Aз съм това което съм...
Евтенийка е , в сравнение с другите градове..Първоначално написано от kykona
Май официално темата за бала се превърна в тема за изпити и оценки. Знам, че те са важна част от 12 клас и аз също имам вълнения около тях, но идвах да чета тази тема, за да се разсейвам с по-несериозни неща като рокли, обувки, чанти и т.н. А сега и тук се говори за учене.![]()
В момента, изобщо не ми пука за бала. Той ми е последна грижа. Дори, искам да минава и това е. По-важни са ми изпитите, защото бъдещето ми зависи от тях, а не от бала.
Като бебче да ме гушнеш,
абсолютно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от TheLittleAngel
вие като една моя съученичка, която предпочете да учи вместо да дойде на бала, предбала, изпращането в училище и гостуването при класния. момичета ученето е вярно, но балът е един път в живота и вярвайте ми независимо дали сте сплотен клас или не, този момент никога не се забравя. аз като мислих почти постоянно за бала, да не би да не ме приеха в университет? матурите си ги взех с много добри оценки, приеха ме от първо класиране и то точно където исках и каквото искахПървоначално написано от britzy
![]()
Аз не съм казала, че няма да отида на бала, изпращането или серенадите (това предбал не го знам какво е). Просто не им отделям такова голямо внимание, както някои други. Балът е една вечер и тя ще мине и ще си замине и това е. Образованието ми е за цял живот. От него ми зависи бъдещето и това, което науча сега, ще го знам, докато съм жива.Първоначално написано от valll
Както и да е, стига сме спамили темата. Все пак си има собствено мнение и виждане за нещата.![]()
Като бебче да ме гушнеш,
Ако учиш сега в хубава специалност и успееш да се реализираш, всяка вечер след това ще ти е като бал - и рокли, и ресторанти.
Много добре казано!Първоначално написано от Pliok0019
Съгласна съм също и с едно от мненията на TheLittleAngel - и на мен ми е точно последна грижа,искам вече абсолютно всичко да минава.Не обичам тези шумни мероприятия,защото които главата ми гърми вече няколко месеца.Голямата улелия за едното нищо - разбирам го,но пък от друга страна няма как.Дали е една вечер, пет ли са, десет ли са .. един път завършваш средно и е хубаво да се отпразнува,но ..Чудя се един ден живот и здраве, баалът на детето ми какво ще представлява .. не искам и да засилвам въображението си!
![]()
![]()
Другия месец по това време нито за четене ще мисля,нито за нищо.Всичко ще е готово(дай Боже), а аз ще трябва само да изпълнявам и да отмятам една по една "задачите си".С всички ще е така,препдолагам.![]()
Big or small, lies are lies!
Разбира се, че ученето и изпитите са хиляди пъти по-важни и никъде не съм отрекла това. Просто темата все пак е за бала и идвайки тук лично аз очаквам да прочета нещо свързано с него. За изпити и резутати има форуми в самите сайтове на учебните заведения и там всички явили се споделят. Лично аз пиша във форума на УНСС, където кандидатствам, а тук в темата Бал 2011 влизам по повод бала. Според мен така трябва да бъде, но всеки си има мнение.Първоначално написано от britzy
Абе аз съм съгласна с Pliok0019 до там, че в България доста трудничко.. Тук умни хора с добро образование пак бачкат за 400 лева.. Еми извинявайте, ама това ако е бал...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Трудно е наистина...но чак невъзможно не е. Никаква гаранция не е, че с добро образование ще получим желаната реализация, но пък без това, шанса е още по-малък. Аз пожелавам на всички ни да имаме един по-хубав абсулвентски бал. : )
Първоначално написано от kykona
В Мола можеш да си намериш неща в Кенвело , Добранд (не знам как точно се казваше) , Котон и на последния етаж няколко магазина. По центъра има много магазини и сега особенно рокли и обувки - много! Цените изобщо не са космически. Всичко си е на приемливи цени. : ) Има и по центъра разни бутици, където е по-скъпо, но пък има страхотни неща!
Ех момичета насладете се на бала,че после дупе да ви е яко. И аз така миналата година само си виках айде да минава вече,да минава,ама докато не мине записването все си трепериш,освен ако не си изкарал 6.00![]()
А при мене бала толкова бързо мина,имам чуството че цялата вечер беше 15 мин :X
Момичета, имам нужда от мнението ви.Аз се чудех защо не ми се обаждат за обувките, пък то имало проблем. Харесах си този модел:
http://www.prikachi.com/images/232/3137232O.jpg
Само че го поръчах с малки промени. Мерих 38 номер и ми стискаше, затова поръчах 38,5 и освен това поисках отпред да сменят формата с ето такава подобна http://www.obuvki.bg/userfiles/image/02-12oo.jpg защото пръстите на краката ми са по-дългички и на леко заоблената форма отпред излизаха и стоеше грозно.
Но сега ми казаха, че трябва да избирам между 2 варианта:
1. да са такива, каквито първоначално мерих, номер 38.5 и със заобленото отпред ( което ще изглежда по-грозно според мен, но по-удобно ) ( или да си поръчам 39 номер? )
2. да са с другата по-трапецовидна форма отпред, но без платформа, демек подметката ще е тъничка и ще са много по-неудобни.
Кажете вашето мнение, защото аз съм 50:50.![]()