По-добре да избереш първия вариант, за да ти е по-удобно. Осоебно ако си с дълга рокля. По-добре да се чувстваш комфортно и да вървиш без да те боли, отколкото пръстите на краката ти да не изглеждат дълги.
А на по-големият номер излизат ли ти извън обувката?Първоначално написано от Lorein
Мерих само 38 и продавачката ми каза, че 39 щяло да ми хлопа, затова поръчах 38.5. Не съм мерила 39 и затова не знам как би стояло.Първоначално написано от pinkflower
Може би в крайна сметка ще питам дали, ако се направи 39 ще е добре, пък ако не може би ще рискувам с 38.5 заобления вариант. Предполагам няма да ме гледат чак толкова в краката, по-важното е да ми е удобно.
момичета записах се на предварителните за Пловдивнякой за там няма ли??
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Lorein, аз бих си взела тези, които ми харесват + още едни по-ниски и по-удобни за по-късно. : ) Аз смятам да си взема високи, а после като почнеме да танцуваме да си обуя пантофки. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от Lorein
С риск да те разочаровам - моите бални обувки бяха абсолютно същите и ми бяха доста неудобни. Бяха с платформа под пръстите на краката. Попринцип мога да ходя на висок ток, но с тези обувки ми беше кошмарно. И все пак не те съветвам да взимаш по-големия номер, защото пръстите ще ти излизат напред, ще ти бъдат широки. Знам го от опит, защото пробвах и по-големи и по-малки.
sexa_na_kompleksa, обмислям варианта да си взема и някои по-нисички обувки, когато ми се изморят краката.
sunshine92, все пак благодаря за предупреждението. Винаги съм си мислела, че като си избирам обувки, ще гледам първо да са удобни. Но тези толкова ме грабнаха като ги видях, че наистина даже не обърнах внимание дали са ми удобни.Аз също съм свикнала да ходя на висок ток. Благодаря ти за мнението, мисля понеделник да отида отново да измеря по-малките, ако имат, ще премеря и по-големи и явно на място ще реша. Но щом казваш, че не са толкова удобни, значи все пак може би ще избера с по-трапецовидната форма, въпреки че клонях към другия вариант.
![]()
И аз се записах и се започна голямото решаване на книжките за ПУПървоначално написано от POLLINA
![]()
на какъв изпит се записаПървоначално написано от GoldSoul
Момичета,днес най накрая си намерих обувки за бала.
Направо камък ми падна от сърцето.
LovEsIckk ЧеститиАко имаш снимка,качи
Аз пък днес си купих и бижута за бала и вече гордо мога да заявя, че приключих със всичко (изпращане и бал)![]()
След 1 седмица и даскалото свършва и до 11-ти май (когато ни е изпращането) - рай
Ама пък после след няколко дена..матури
![]()
![]()
И аз да ви се похваля, вече официално съм готова със всичко.Днес си взех роклята, намерих си бижута и си купих бельо.Също така миналата седмица си взех рокля и обувки за изпращането,а днес си взех рокля и обувки за тържеството.Имам чувството,че камък ми падна от раменете след като завърших с всичко.Ако не ме мързи после ще пусна снимки![]()
Целта оправдава средствата !
И аз мога да се похваля с обувки за изпращането.Останаха само чантата за тогава и бижутата.
Започнах и солариума,скоро ще купя и необходимите атрибути ЗА и И за гримове/те.
Искам вече всичко да свършва!Този бал нещо .... побиват ме тръпки.
![]()
Big or small, lies are lies!
Ако тока ти е с по-голяма височина избери варианта с платформата, без платформа точно на тези обувки зверски ще ти се пързаля крака и ще излиза напред.Първоначално написано от Lorein
![]()
и моя единия е по българскиПървоначално написано от GoldSoul
![]()
vagarious Къде почна ? Аз също почнах в максито ама нещо се препържих.Даваха ми някви там неща да се мажа и то от тях само ме сърби тялото и сега два дена прескочих и ще ида пак утреНе се отказвам
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
В Синия комплекс.Първоначално написано от 4y4u_g
За Макси-то чувам кофти неща и не смея да рискувам.
А от там,където ходих останах много доволна,въпреки страха ми.Нищо не ми предложиха за мазане и т.н,но пък видях, че разполагат с разни мазила.
Бе доволна съм!Че даже вече имам и разлика от 1 път!Всичките ми приятелки имат!
/малко да се похваля
/
Макар че моя бал е след 3 години аз вече си избрах модел за рокля![]()
http://ak1.polyvoreimg.com/thing.26548006.l.jpg
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Първоначално написано от VikitoRia
Още 659869857080978 модела ще си избереш и всеки от тях ще е окончателен!Повярвай ми.![]()
VikitoRia, не е лоша роклята, но да знаеш, че за 3 години решенията ти ще се променят мнооого пъти.И все пак, хубаво е, че от рано разглеждаш. В 12-ти клас няма много време за ходене по магазини. Други неща ще са ти на главата.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Момичета, да ви се похваля, вчера си взех обувките, чантата и роклята. Направо съм влюбена в неяС изпращането съм готова, за бала ми остават само бижутата.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Не се бях сетила,че и там има.Първоначално написано от vagarious
Да ти кажа тея в Максито горе са много силни.Аз ходих 3 пъти там и имах разлика обаче повече бях червена отколкото шоколадова.А онзи ден се пуснах на тези в новия фитнес и спа на подземния етаж.Много по-доволна съм от него.Но точно там ми препоръчаха да се мажа с нещо си какао и като се прибрах така ме сърбеше от него.Явно не е за мойта кожа просто,но от него сякаш повече потъмнях.Утре мисля пак там да ида а и е 60ст.минутата.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля