.
Отговор в тема
Страница 49 от 75 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на Pliok0019
    По-добре да избереш първия вариант, за да ти е по-удобно. Осоебно ако си с дълга рокля. По-добре да се чувстваш комфортно и да вървиш без да те боли, отколкото пръстите на краката ти да не изглеждат дълги.

Ами с къса рокля съм. И за мен е по-важно да ми е по-удобно. То въпросът не е дали изглеждат или не по-дълги, а да не излизат извън обувката.

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Ами с къса рокля съм. И за мен е по-важно да ми е по-удобно. То въпросът не е дали изглеждат или не по-дълги, а да не излизат извън обувката.
    А на по-големият номер излизат ли ти извън обувката?

Цитирай Първоначално написано от pinkflower
    А на по-големият номер излизат ли ти извън обувката?
    Мерих само 38 и продавачката ми каза, че 39 щяло да ми хлопа, затова поръчах 38.5. Не съм мерила 39 и затова не знам как би стояло. Може би в крайна сметка ще питам дали, ако се направи 39 ще е добре, пък ако не може би ще рискувам с 38.5 заобления вариант. Предполагам няма да ме гледат чак толкова в краката, по-важното е да ми е удобно.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    момичета записах се на предварителните за Пловдив някой за там няма ли??

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Lorein, аз бих си взела тези, които ми харесват + още едни по-ниски и по-удобни за по-късно. : ) Аз смятам да си взема високи, а после като почнеме да танцуваме да си обуя пантофки. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Момичета, имам нужда от мнението ви. Аз се чудех защо не ми се обаждат за обувките, пък то имало проблем. Харесах си този модел:
    http://www.prikachi.com/images/232/3137232O.jpg
    Само че го поръчах с малки промени. Мерих 38 номер и ми стискаше, затова поръчах 38,5 и освен това поисках отпред да сменят формата с ето такава подобна http://www.obuvki.bg/userfiles/image/02-12oo.jpg защото пръстите на краката ми са по-дългички и на леко заоблената форма отпред излизаха и стоеше грозно.
    Но сега ми казаха, че трябва да избирам между 2 варианта:
    1. да са такива, каквито първоначално мерих, номер 38.5 и със заобленото отпред ( което ще изглежда по-грозно според мен, но по-удобно ) ( или да си поръчам 39 номер? )
    2. да са с другата по-трапецовидна форма отпред, но без платформа, демек подметката ще е тъничка и ще са много по-неудобни.

Кажете вашето мнение, защото аз съм 50:50.

С риск да те разочаровам - моите бални обувки бяха абсолютно същите и ми бяха доста неудобни. Бяха с платформа под пръстите на краката. Попринцип мога да ходя на висок ток, но с тези обувки ми беше кошмарно. И все пак не те съветвам да взимаш по-големия номер, защото пръстите ще ти излизат напред, ще ти бъдат широки. Знам го от опит, защото пробвах и по-големи и по-малки.

sexa_na_kompleksa, обмислям варианта да си взема и някои по-нисички обувки, когато ми се изморят краката.

sunshine92, все пак благодаря за предупреждението. Винаги съм си мислела, че като си избирам обувки, ще гледам първо да са удобни. Но тези толкова ме грабнаха като ги видях, че наистина даже не обърнах внимание дали са ми удобни. Аз също съм свикнала да ходя на висок ток. Благодаря ти за мнението, мисля понеделник да отида отново да измеря по-малките, ако имат, ще премеря и по-големи и явно на място ще реша. Но щом казваш, че не са толкова удобни, значи все пак може би ще избера с по-трапецовидната форма, въпреки че клонях към другия вариант.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    И аз се записах и се започна голямото решаване на книжките за ПУ

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от GoldSoul
    на какъв изпит се записа

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Момичета,днес най накрая си намерих обувки за бала.
    Направо камък ми падна от сърцето.

на какъв изпит се записа
    Български език.

Град
    Горна Оряховица
    LovEsIckk Честити Ако имаш снимка,качи

Аз пък днес си купих и бижута за бала и вече гордо мога да заявя, че приключих със всичко (изпращане и бал) След 1 седмица и даскалото свършва и до 11-ти май (когато ни е изпращането) - рай Ама пък после след няколко дена..матури

И аз да ви се похваля, вече официално съм готова със всичко.Днес си взех роклята, намерих си бижута и си купих бельо.Също така миналата седмица си взех рокля и обувки за изпращането,а днес си взех рокля и обувки за тържеството.Имам чувството,че камък ми падна от раменете след като завърших с всичко.Ако не ме мързи после ще пусна снимки
    Целта оправдава средствата !

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз мога да се похваля с обувки за изпращането. Останаха само чантата за тогава и бижутата. Започнах и солариума,скоро ще купя и необходимите атрибути ЗА и И за гримове/те. Искам вече всичко да свършва!Този бал нещо .... побиват ме тръпки.
    Big or small, lies are lies!

sexa_na_kompleksa, обмислям варианта да си взема и някои по-нисички обувки, когато ми се изморят краката.

sunshine92, все пак благодаря за предупреждението. Винаги съм си мислела, че като си избирам обувки, ще гледам първо да са удобни. Но тези толкова ме грабнаха като ги видях, че наистина даже не обърнах внимание дали са ми удобни. Аз също съм свикнала да ходя на висок ток. Благодаря ти за мнението, мисля понеделник да отида отново да измеря по-малките, ако имат, ще премеря и по-големи и явно на място ще реша. Но щом казваш, че не са толкова удобни, значи все пак може би ще избера с по-трапецовидната форма, въпреки че клонях към другия вариант.
    Ако тока ти е с по-голяма височина избери варианта с платформата, без платформа точно на тези обувки зверски ще ти се пързаля крака и ще излиза напред.

Град
    Manhattan *
    на какъв изпит се записа
    Български език.
    и моя единия е по български

Цитирай Първоначално написано от sunshine92

Ако тока ти е с по-голяма височина избери варианта с платформата, без платформа точно на тези обувки зверски ще ти се пързаля крака и ще излиза напред.

Благодаря за съвета! Понеделник ще споделя какво съм си избрала.

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    vagarious Къде почна ? Аз също почнах в максито ама нещо се препържих.Даваха ми някви там неща да се мажа и то от тях само ме сърби тялото и сега два дена прескочих и ще ида пак утре Не се отказвам
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g
    vagarious Къде почна ? Аз също почнах в максито ама нещо се препържих.Даваха ми някви там неща да се мажа и то от тях само ме сърби тялото и сега два дена прескочих и ще ида пак утре Не се отказвам
    В Синия комплекс.
    За Макси-то чувам кофти неща и не смея да рискувам.
    А от там,където ходих останах много доволна,въпреки страха ми. Нищо не ми предложиха за мазане и т.н,но пък видях, че разполагат с разни мазила. Бе доволна съм!Че даже вече имам и разлика от 1 път!Всичките ми приятелки имат!
    /малко да се похваля /

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Макар че моя бал е след 3 години аз вече си избрах модел за рокля
    http://ak1.polyvoreimg.com/thing.26548006.l.jpg

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Цитирай Първоначално написано от VikitoRia
    Макар че моя бал е след 3 години аз вече си избрах модел за рокля
    http://ak1.polyvoreimg.com/thing.26548006.l.jpg

Още 659869857080978 модела ще си избереш и всеки от тях ще е окончателен!Повярвай ми.

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    VikitoRia, не е лоша роклята, но да знаеш, че за 3 години решенията ти ще се променят мнооого пъти. И все пак, хубаво е, че от рано разглеждаш. В 12-ти клас няма много време за ходене по магазини. Други неща ще са ти на главата.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Момичета, да ви се похваля, вчера си взех обувките, чантата и роклята. Направо съм влюбена в нея С изпращането съм готова, за бала ми остават само бижутата.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Цитирай Първоначално написано от vagarious

В Синия комплекс.
    За Макси-то чувам кофти неща и не смея да рискувам.
    А от там,където ходих останах много доволна,въпреки страха ми. Нищо не ми предложиха за мазане и т.н,но пък видях, че разполагат с разни мазила. Бе доволна съм!Че даже вече имам и разлика от 1 път!Всичките ми приятелки имат!
    /малко да се похваля /
    Не се бях сетила,че и там има. Да ти кажа тея в Максито горе са много силни.Аз ходих 3 пъти там и имах разлика обаче повече бях червена отколкото шоколадова.А онзи ден се пуснах на тези в новия фитнес и спа на подземния етаж.Много по-доволна съм от него.Но точно там ми препоръчаха да се мажа с нещо си какао и като се прибрах така ме сърбеше от него.Явно не е за мойта кожа просто,но от него сякаш повече потъмнях.Утре мисля пак там да ида а и е 60ст.минутата.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си