.
Отговор в тема
Страница 5 от 75 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Това с надвикването между училищата знам, че само в Русе го има. Приятелят ми е от Русе и ми разправял пък и във влака с много народ съм се запознала Имате много готин бал, русенци! Както една русенка каза "Такова викане и селения никъде другаде няма!" (Каза го в добрия смисъл разбира се!)

Иначе аз съм си от Варна, балът ще е на
    Златни пясъци в хотел Интернационал (ако на някого нещо му говори) с 2 нощувки, като само 1вата е официална с випуск и учители, като можем да седим, ако искаме и до 6 сутринта в ресторанта, а втората вечер вече е по дискотеки.

Роклята съм си я харесала от Русе. Като я видях направо й скочих Единствената, която съм пробвала, а тук във Варна дори не съм обикаляла, обаче е точно роклята, която съм си представяла! Същата вечер дори я сънувах! Гримът ми мисля да е лек, защото всички ми казват, че силен грим не ми отива, косата ми е къса и червена и мисля да е къдрава.

Така е, от към балове малко си проявяваме селянията, ама пък ни е забавно! Аз даже миналата година на бала на приятеля ми така виках, все едно беше мой бала. Иначе стана ми интересно къде се е чуло и видяло рокля да ти хареса от Русе. Аз другата събота във Варна ще ходя да гледам, пък тази тука в Русе ще огледам да пробвам, просто за да знам кое как ми седи, да знам какво да търся като цяло.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    За грим искам нещо такова: (от същата гримьорка)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7861124_n.jpg

Косата искам и аз дълга, пусната, с обем и по-небрежни букли (да не са като пластмасови от лак). Знам, че звучи банално, но така си се представям...
    хубаво е но каква цена ще изръси?
    Еми гримът грубо е около 100 лева, а прическата нямам представа честно казано...

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    За грим искам нещо такова: (от същата гримьорка)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7861124_n.jpg

Косата искам и аз дълга, пусната, с обем и по-небрежни букли (да не са като пластмасови от лак). Знам, че звучи банално, но така си се представям...
    хубаво е но каква цена ще изръси?
    Еми гримът грубо е около 100 лева, а прическата нямам представа честно казано...
    Позволявам си да пиша във вашата тема, защото имам информация относно тази гримьорка - Джули. Работи много, ама наистина много хубаво, с хубави гримове. Час при нея трябва да се запише от по-рано, защото наистина е доста заета. Гримът (подобен на този, който е показан тук в темата) излиза от 80 до 100 лева, но гаранция, че цял ден и цяла нощ гримът ти няма да мръдне.

Град
    София
    ^ Мхмм. С нея се разбрахме след празниците да й звънна да запишем час. А гримът там някъде излиза, само не знам в тази цена дали се включват и миглите и затова казвам грубо към 100.

Супер фен Аватара на kindergarden
    И аз вече започнах да ви следя темата,че догодина и мен ме чака същото.Не знам защо,обаче като започна тази учебна година и започнах повече да се интересувам,все пак имам още време

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ Мхмм. С нея се разбрахме след празниците да й звънна да запишем час. А гримът там някъде излиза, само не знам в тази цена дали се включват и миглите и затова казвам грубо към 100.
    за София ли става въпрос? там ли работи тази гримьорка

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    за София ли става въпрос? там ли работи тази гримьорка
    Да, във "Фетиш", но мисля, че ходи и по довомовете ако я викнеш.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Така е, от към балове малко си проявяваме селянията, ама пък ни е забавно! Аз даже миналата година на бала на приятеля ми така виках, все едно беше мой бала. Иначе стана ми интересно къде се е чуло и видяло рокля да ти хареса от Русе. Аз другата събота във Варна ще ходя да гледам, пък тази тука в Русе ще огледам да пробвам, просто за да знам кое как ми седи, да знам какво да търся като цяло. [/b]
    О, в Русе имате много повече шивашки фирми. А иначе за роклята просто адски много ми хареса, и понеже бутикът го има само в Русе, избягвам евентуалния проблем роклята ми да се дублира с тази на някое друго момиче.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Това с колите, бибиткането и броенето до 12 и при нас го има. Но това с викането еди-кое си даскало има бал май само в Русе и може би в Разград го има, или поне така знам. Много хора не го одобряват, защото става голяма шумотевица, особено когато на един ден се струпат 2-3-4 даскала да имат бал на центъра + още сума ти хора ( приятели, роднини или просто случайни хора, които гледат ) ииии става голям гъч. Но през миналите години, гледайки другите абитуриенти как се раздаваха и викаха с пълно гърло, нямах търпение да дойде и моя ред! :P И сега не ме интересува кой какво мисли и казва, аз ще си викам с пълно гърло !
    Аз съм от Разград и няма такива неща каквито казваш.. Аз поне не съм чувала..Иначе аз съм абитуриентка след 2 години..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Град
    Manhattan *
    фотограф наехте ли си вече от училище, дж ?
    какви са цените при вас
    при нас е за дж 20 лв на човек , ние сме общо 124.
    а за фотограф по 110

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    какви са цените при вас
    а за фотограф по 110
    Какво включват тези 110 лв.? Заснемане на изпращането в училище и бала? А албумите са отделно, нали?
    Ние още не сме си избрали. Резервирахме си днес места за първата бална вечер и ни предстоят още обслъждания за по-нататък..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    В едно сърце <3
    Някой може ли да ми препоръча добър гримьор във Велико Търново?
    “Усмихни се.

Град
    Manhattan *
    110 ни е албума и видеото , което включва изпращане , бал , снимане в училище и няколко места по наш избор

Град
    В едно сърце <3
    Албумите, които ние си харесахме са около 40-50-60 лв., а видеото, зависи колко човека ще го искат, ако са всички (26 човека) излиза по около 30 лв. на човек.
    А дж за балната вечер ли си наемате? При нас на мястото където ще бъдем има осигурен дж и оркестър, за които няма да плащаме допълнително, включени са в кувертите.
    “Усмихни се.

какви са цените при вас
    а за фотограф по 110
    по 3 лв на човек за DJ и по 45 за фотограф - общо сме 125 човека. Вие скъпо го раздавате

Мега фен Аватара на EarthShaker
    110 ни е албума и видеото , което включва изпращане , бал , снимане в училище и няколко места по наш избор
    на нас ни искат 90 кинта.. показваха ни от миналата година, бая са се занимавали с монтаж и работи. и албума е готин. и въпреки тва - 90 лева маа му

Град
    Manhattan *
    ехе

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И на нас DJ-ят е включен в куверта. Иначе на фотограф по 45 лева, а който иска диск със снимки (около 250-350 снимки) дава отгоре още 25 лева. Иначе видеото включва ден или два, в който се събираме класа някъде, стига да не става по-дълго от бала, както и изпращането, и самата бална вечер.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Вие мн рано си запазвате фотографи..Иначе на нас днес ни пуснаха офертата за мястото на балната вечер.35 лв куверт,включващ 3 степна вечеря,жива музика,диджей и няколко вида алкохол.Мястото си е традиционното,в което се провеждат баловете всяка година.

Град
    Manhattan *
    при нас мястото е запазено от миналата година
    куверта май е към 70-80 лв, нямам идея какво включва

Супер фен Аватара на j_adore2
    Е браво,евтини са ви кувертите.Нашият е 120 и е добре в сравнение с останалите места,които мислехме - към 180 ...
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    Manhattan *
    то не ,че куверта е от особено значение..

Леле много са ви кувертите А да кажеш,че нашето е нещо мизерно...в най-престижният хотел в града сме и в невероятна бална зала...направо ужас...

Град
    Manhattan *
    ние май отделно ще внасяме още алкохол. на 40 човека 200 лв или нещо такова..

Мега фен Аватара на koshtramba
    На нас ни е на една и съща дата всяка година и дори и да искаме, не можем да си я променим. 25 май, хотел Експо.
    За грим съм се спряла на Джулия, а за прическа още не знам. Роклята ще я шия, имам горе долу изградена представа за това какво искам, но няма да бързам.
    Иначе аз предни години съм се вълнувала повече само при мисълта за бал...А сега, точно когато наближи - изобщо. Притеснявам се за изпитите, за кандидатсването, но при всички случаи и тръпката и еуфорията по бала няма да ме подминат...Веднъж в живота е и аз се продържам към мнението, че трябва да си се изживее. Всеки според собствените си разбирания обаче. На който не му се дават много пари и му се вижда излишно - не ги дава. Аз лично искам да се чувствам добре. А за да съм добре и да се отпусна, трябва да знам, че всичко ми е наред, всеки детайл...Иначе класът ми - 26 души сме (20 в полза на момичетата), няма как всички да си пасваме като характер и да няма лицемерие, но..разбираме се. Държим се зряло, общуваме си и с почти всички си прекарвам/е страшно забавно заедно..изключенията са малко...
    Леле, Goddes, не че нещо искам да те разочаровам, но най-добрата ми приятелка беше в хотел "Експо" миналата година !!! Адски разочарована беше - общо взето випускът е разделен в 2 зали, а учителите седят в средата, в някакво като коридорче. Музиката била супер слаба, порцийте под всякаква критика! Също така ги прецакали много лошо - имало алкохол по масите, който всички си мислят, че се включва в куверта (и логично) и накрая познай какво...Идва сервитьорка и те кара да си платиш питиетата... Мизерия! ....
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си