Първоначално написано от marin4itu
Така е, от към балове малко си проявяваме селянията, ама пък ни е забавно! Аз даже миналата година на бала на приятеля ми така виках, все едно беше мой бала.Иначе стана ми интересно къде се е чуло и видяло рокля да ти хареса от Русе.
Аз другата събота във Варна ще ходя да гледам, пък тази тука в Русе ще огледам да пробвам, просто за да знам кое как ми седи, да знам какво да търся като цяло.
Еми гримът грубо е около 100 лева, а прическата нямам представа честно казано...Първоначално написано от krisito9212
Позволявам си да пиша във вашата тема, защото имам информация относно тази гримьорка - Джули. Работи много, ама наистина много хубаво, с хубави гримове. Час при нея трябва да се запише от по-рано, защото наистина е доста заета. Гримът (подобен на този, който е показан тук в темата) излиза от 80 до 100 лева, но гаранция, че цял ден и цяла нощ гримът ти няма да мръдне.Първоначално написано от Goddess
![]()
![]()
^ Мхмм. С нея се разбрахме след празниците да й звънна да запишем час. А гримът там някъде излиза, само не знам в тази цена дали се включват и миглите и затова казвам грубо към 100.
И аз вече започнах да ви следя темата,че догодина и мен ме чака същото.Не знам защо,обаче като започна тази учебна година и започнах повече да се интересувам,все пак имам още време![]()
за София ли става въпрос? там ли работи тази гримьоркаПървоначално написано от Goddess
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Да, във "Фетиш", но мисля, че ходи и по довомовете ако я викнеш.Първоначално написано от POLLINA
О, в Русе имате много повече шивашки фирми. А иначе за роклята просто адски много ми хареса, и понеже бутикът го има само в Русе, избягвам евентуалния проблем роклята ми да се дублира с тази на някое друго момиче.Първоначално написано от Lorein
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз съм от Разград и няма такива неща каквито казваш..Първоначално написано от Lorein
Аз поне не съм чувала..Иначе аз съм абитуриентка след 2 години..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
фотограф наехте ли си вече от училище, дж ?
какви са цените при вас
при нас е за дж 20 лв на човек , ние сме общо 124.
а за фотограф по 110
Какво включват тези 110 лв.? Заснемане на изпращането в училище и бала? А албумите са отделно, нали?Първоначално написано от POLLINA
Ние още не сме си избрали. Резервирахме си днес места за първата бална вечер и ни предстоят още обслъждания за по-нататък..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Някой може ли да ми препоръча добър гримьор във Велико Търново?![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
110 ни е албума и видеото , което включва изпращане , бал , снимане в училище и няколко места по наш избор![]()
Албумите, които ние си харесахме са около 40-50-60 лв., а видеото, зависи колко човека ще го искат, ако са всички (26 човека) излиза по около 30 лв. на човек.
А дж за балната вечер ли си наемате? При нас на мястото където ще бъдем има осигурен дж и оркестър, за които няма да плащаме допълнително, включени са в кувертите.![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
по 3 лв на човек за DJ и по 45 за фотограф - общо сме 125 човека. Вие скъпо го раздаватеПървоначално написано от POLLINA
![]()
на нас ни искат 90 кинта.. показваха ни от миналата година, бая са се занимавали с монтаж и работи. и албума е готин. и въпреки тва - 90 лева маа муПървоначално написано от POLLINA
![]()
ехе![]()
И на нас DJ-ят е включен в куверта. Иначе на фотограф по 45 лева, а който иска диск със снимки (около 250-350 снимки) дава отгоре още 25 лева. Иначе видеото включва ден или два, в който се събираме класа някъде, стига да не става по-дълго от бала, както и изпращането, и самата бална вечер.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Вие мн рано си запазвате фотографи..Иначе на нас днес ни пуснаха офертата за мястото на балната вечер.35 лв куверт,включващ 3 степна вечеря,жива музика,диджей и няколко вида алкохол.Мястото си е традиционното,в което се провеждат баловете всяка година.
при нас мястото е запазено от миналата година
куверта май е към 70-80 лв, нямам идея какво включва![]()
Е браво,евтини са ви кувертите.Нашият е 120 и е добре в сравнение с останалите места,които мислехме - към 180 ...
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
то не ,че куверта е от особено значение..![]()
Леле много са ви кувертитеА да кажеш,че нашето е нещо мизерно...в най-престижният хотел в града сме и в невероятна бална зала...направо ужас...
ние май отделно ще внасяме още алкохол. на 40 човека 200 лв или нещо такова..![]()
Леле, Goddes, не че нещо искам да те разочаровам, но най-добрата ми приятелка беше в хотел "Експо" миналата година !!! Адски разочарована беше - общо взето випускът е разделен в 2 зали, а учителите седят в средата, в някакво като коридорче. Музиката била супер слаба, порцийте под всякаква критика! Също така ги прецакали много лошо - имало алкохол по масите, който всички си мислят, че се включва в куверта (и логично) и накрая познай какво...Идва сервитьорка и те кара да си платиш питиетата... Мизерия! ....Първоначално написано от Goddess