Обувките наистина може да бъдат кич,ако са съчетани погрешноПървоначално написано от krisito9212
Другите са от Македония![]()
Благодаря на другите, много се радвам,че ви харесаха обувките. Също така ми е ясно,че не може всички да ги харесат.Свят шарен - хора различни. В противен случай нямаше да е интересно![]()
Целта оправдава средствата !
Ето ги и моите обувки за бала.Тока е доста по-висок от колкото изглежда тук а и стоят страхотно.
http://www.prikachi.com/images/925/3246925j.jpg
ДаПървоначално написано от MidnightLove
според мен позжоляжат суцхетание със съвсем изчистена и обикновена рокля
и то къса
Иначе благодара,другите са страсхни![]()
И аз да се похваля вече - имам обувки и чанта за балааааа![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Sajalqwam che pisha taka,no nqmam fonetika na tozi komp...Roklqta ti e strahotnaaaaaaaaaa!Първоначално написано от pitfall
![]()
много се радвам, че ти харесваПървоначално написано от anity92
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Темата ни май изостана на задните страници... Някой няма ли да се похвали за нещо? :P
pitfall, роклята ти е много хубава![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
Вече сякаш сме готови с приготовлениятаЕ скоро след 2 седмици ще си показваме снимки от изпращането.. Ние с нашия клас сме решили да идивеем много тогава! Да загреем за бала!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Момичета, аз все се каня да ви питам, но никога не ми зарежда страницата на сайта.Както и да е.
![]()
Та ... помня, че преди,когато показах модела на роклята ми, говорехме и за прическата, но не помня какво ми казахте !?
Значи да напомня само, че е без презрамки,само бюстие и отзад е с връзки .. ще отива ли вдигната коса или трябва да е пусната ... !?
Навсякъде чувам различни мнения .. и вече съм се объркала тотааално.
Е ?!![]()
Big or small, lies are lies!
^ Попринцип, ако роклята е с гол гръб, най-добре е да е вдигната, за да се види красотата на роклята...В твоят случай, щом е с връзки - мисля, че може и пусната.
днес ни снимаха за видетот![]()
купих си тоалети за изпращанията и съм много доволна![]()
остаха ми обувки за изпращането и бижута за бала само
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
vagarious бъди с прическа, с която се харесваш и ще ти е удобно![]()
ухх аз още не съм си купила бижута за изпращането .. ;д
малее почти не остана време... и покрай тези изпити и матури , незнам за кое по-напред да мисля
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
rosencetooo за моя радост всяка една прическа ми отива, всичко ми отива.Такова ми е лицето и излъчването.Но не искам да се чувствам неловко и затова питам.Иначе си права, да.![]()
На мен само чантата ми остана, и аксесоари за бала и току-що осъзнах, че след точно 2 седмици по това време, ще ви пиша как е минало изпращането!!! Само 2 седмици!!!!!!![]()
Наистина са само 2 седмици! Аз вчера правих последното си контролно по математика!![]()
А пък аз вече не посещавам училище!
Най-после(за сега) .......![]()
да , малко останае супер тогава , не му мисли много ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
при нас пък много отдавна никой не ходи,общо взето цялата година беше такаходи да изпием по 1-2 кафета и това е
![]()
Мда и ние така бяхме тази година,но сега вече и за кафе ако се съберем - ще е добре.![]()
чесно да ви кажа много ми омръзнаха протовленията за бала...![]()
чакам го с нетърпение , ама всичките тия рокли , обувки ,бижута,коси , гримове ме уморихааа
Ох, и аз така... И още не съм готова даже с всичко.Първоначално написано от POLLINA
Така де, всъщност само бижутата ми останаха и да отида да си взема чантата и обувките за бала. И за изпращането и 2рата бална съм си взела обувки и чанта.
При нас сега текат приготовления за изпращането. С фотографа сме наникъде, още не сме канили училители... Като цяло доста изоставаме с графика, но всичко лека-полека се нарежда.
Мене тръгна да ме хваща треската за матурите...Колко малко време остана за всичко...
Аз за бала съм готова с всичко!Купих си и тоалет за изпращането, остават ми обувки и чанта за него и за другата ми рокля, която е за Албена.
Не остана време до завършването, чак не ми се вярва, че е толкова скоро.![]()
“Усмихни се.
![]()
![]()
Аз по принцип от доста време ходя само за контролни и изпитвания за дооформяне. Иначе и ние по кафетата висим
И с бала и с изпращането съм готова, само бижута за бала ми останаха, но искам първо да ида на пробна прическа, за да видя най-вече обиците на каква дължина ще са ми. За втората вечер на Златни пясъци баба ми ще ми шие рокля и мисля да съм с обувките и чантата от бала, няма да си купувам отделни. Искам вече да идва поне изпращането, че с класа ми си правим планове много да си избухнем!![]()
Момичета, малко е извън темата,но исках да ви предложа нещо.
Поръчах си обувки от един сайт за изпращането,но като пристигнаха се оказа,че са ми доста големи и ми стоят ужасно грозно.Много си ги харесвам, но за съжаление просто няма как да ги нося, дори и със стелки![]()
Реших да ви ги покажа и ако някои ги хареса може да ми пише на ЛС.
http://www.riverisland.com/online/wo...sandals-597136
Целта оправдава средствата !