.
Отговор в тема
Страница 52 от 75 ПървиПърви ... 24248495051525354555662 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ние пък ходим всеки ден на училище, и по 4 пъти в седмицата съм на курсове...и ми е кошмар. :Д

Дано другата седмица да си взема всичко необходимо.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ухх .. аз още си ходя на даскало ;д до другата седмица срядата имаме контролни , класна.. добре , че поне са първите часове , че после си заминавам ;д И аз сега като се замисля , има точно 2 седмици до изпращането , после ще има да гледаме снимкии
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    8 учебни дни!

Аз ставам, че днес ми е най-безумно лошия ден. :Д

Наистина почти не остана...Имаме 2 седмици и всичко приключва Е бала няма да е приключил,матурите също,но поне ще казваме как е минало изпращането... Нас почти са ни оформили и съм спокойна вече...За втората матура по история доста се притеснявам,ама каквото направя...

И аз си имам рокля най-после!

Накупех си бижута за изпращането .. само едно ми остана още да си купя и съм напълно готова ;д

Град
    Горна Оряховица
    Хайде честито и от мен на всички,които имат вече рокли,бижута и т.н. и очакват с нетърпение датата на изпращането,като мен
    Иначе нас вече ни оформиха и аз другата седмица ще отида евентуално за няколко часа,ако класната ни викне да пишем бележниците
    Нещата около подаръка за класната,албума,поканите малко по малко си идват на мястото най-сетне
    П.С В понеделник съм на пробна заедно с 2 съученички

^ блазя ви , ние само при предмети по , който ни е класната не сме оформени ;д и ние сложила класната до другата сряда ..

О, и ние никак не сме добре. Точно втория срок всички учители нещо откачиха, почнаха да се гаврят и някои ще ни оставят по-ниските оценка напук... Думи нямам чак. Днес имам класно по математика, а другата седмица окончателно ще ни оформят.

П.С. Днес ни е последният петък на училище.

мдам така е и при нас същата работа с даскалите ;д

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    и при нас е така ,но просто не ми пука .. дипломата не ми трябва за никъде

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Здравейте, момичета =]
    И аз тази година завършвам. Виждам ,че не обсъждате единствено бала ... затова искам да ви питам нещо. На изпращането ни,на всеки клас пускат различна песен и сега се чудим каква да си изберем. Ако имате предложения, споделете.
    А също така избрали ли сте подарък за класните, защото ние сме мн неорганизирани и още не сме го измислили.

Град
    Горна Оряховица
    ioana25 На изпращането ни,на всеки клас пускат различна песен и сега се чудим каква да си изберем. Ако имате предложения, споделете.
    Аз предлагам класиките - "Тоника - Един неразделен клас" , "Щурците - Клетва" , "Ивана - Добра среща приятели" (въпреки че тя е за заведение вече като се събере класа ), "ФСБ - След 10 години"
    и една песен която на мен лично много ми харесва и би могла да мине за изпращане примерно "Ryan Cabrera - I will remember you"

ioana25 А също така избрали ли сте подарък за класните, защото ние сме мн неорганизирани и още не сме го измислили
    Ние започнахме да събираме по 7 лв. за подарък за класната. Мислим да и вземем нещо със Сваровски - колие,обеци или комплект,но не се знае още.2-та лв от седемте ще заделим за букет.Поне такъв е плана...

Цитирай Първоначално написано от didi02
    ioana25 На изпращането ни,на всеки клас пускат различна песен и сега се чудим каква да си изберем. Ако имате предложения, споделете.
    Аз предлагам класиките - "Тоника - Един неразделен клас" , "Щурците - Клетва" , "Ивана - Добра среща приятели" (въпреки че тя е за заведение вече като се събере класа ), "ФСБ - След 10 години"
    и една песен която на мен лично много ми харесва и би могла да мине за изпращане примерно "Ryan Cabrera - I will remember you"

ioana25 А също така избрали ли сте подарък за класните, защото ние сме мн неорганизирани и още не сме го измислили
    Ние започнахме да събираме по 7 лв. за подарък за класната. Мислим да и вземем нещо със Сваровски - колие,обеци или комплект,но не се знае още.2-та лв от седемте ще заделим за букет.Поне такъв е плана...
    Леле,много малко ние по 20 лв събираме

И ние по 20 събираме,но поне са включени в цената и букети за изпращане,другарска и самия бал.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ние за класната събираме по 10 лева.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Infinity
    Леле, хора как можете да събирате толкова малко пари за класните си ! Ние сега за завършването ще събираме по 20лв. , при положение, че девети клас завършваме !
    To infinity and beyond.

Град
    Manhattan *
    ние събираме по 10. кво пък ще и купувате за 500 лв ?!

Ние сме 20 човека , а засега смятаме да я пратим на почивка някъде.
    To infinity and beyond.

Град
    Manhattan *
    e.. вие сте малко. за завършване на 9 клас е малко прекалено. толкова ядове ще имате на главитя от тия същества ,наречени учители,че едва ли до 12 клас ще сте толкова щедри

За останалите учители съм абсолютно съгласна, но пък тая жена тооооолкова много направи за нас през тази само една година, че заслужава дори мноооого повече !
    А за ядовете - тези, които ние й докарахме са в пъти повече от тези, които тя понякога ни създава.
    To infinity and beyond.

аз от мойта класна нищо добро не съм видял , нарочно гледаше да ме прецаква , ама нещо не и се получаваше

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Ние събираме по 25лв. за класната.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    ние събираме по 10. кво пък ще и купувате за 500 лв ?!
    Ами 500 лв,да же са малко ние решихме даже по 25 лв да събираме.Имаме няколко варианта но още обмисляме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си