Ние пък ходим всеки ден на училище, и по 4 пъти в седмицата съм на курсове...и ми е кошмар. :Д
Дано другата седмица да си взема всичко необходимо.
Ухх .. аз още си ходя на даскало ;д до другата седмица срядата имаме контролни , класна.. добре , че поне са първите часове , че после си заминавам ;д И аз сега като се замисля , има точно 2 седмици до изпращането , после ще има да гледаме снимкии![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
8 учебни дни!
Аз ставам, че днес ми е най-безумно лошия ден. :Д
Наистина почти не остана...Имаме 2 седмици и всичко приключваЕ бала няма да е приключил,матурите също,но поне ще казваме как е минало изпращането... Нас почти са ни оформили и съм спокойна вече...За втората матура по история доста се притеснявам,ама каквото направя...
Накупех си бижута за изпращането .. само едно ми остана още да си купя и съм напълно готова ;д
Хайде честито и от мен на всички,които имат вече рокли,бижута и т.н. и очакват с нетърпение датата на изпращането,като мен![]()
Иначе нас вече ни оформиха и аз другата седмица ще отида евентуално за няколко часа,ако класната ни викне да пишем бележниците![]()
Нещата около подаръка за класната,албума,поканите малко по малко си идват на мястото най-сетне![]()
П.С В понеделник съм на пробна заедно с 2 съученички![]()
^ блазя ви , ние само при предмети по , който ни е класната не сме оформени ;д и ние сложила класната до другата сряда ..;д
мдам така еи при нас същата работа с даскалите ;д
и при нас е така ,но просто не ми пука .. дипломата не ми трябва за никъде![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Здравейте, момичета =]
И аз тази година завършвам. Виждам ,че не обсъждате единствено бала ... затова искам да ви питам нещо. На изпращането ни,на всеки клас пускат различна песен и сега се чудим каква да си изберем. Ако имате предложения, споделете.
А също така избрали ли сте подарък за класните, защото ние сме мн неорганизирани и още не сме го измислили.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Аз предлагам класиките - "Тоника - Един неразделен клас" , "Щурците - Клетва" , "Ивана - Добра среща приятели" (въпреки че тя е за заведение вече като се събере класаioana25 На изпращането ни,на всеки клас пускат различна песен и сега се чудим каква да си изберем. Ако имате предложения, споделете.), "ФСБ - След 10 години"
и една песен която на мен лично много ми харесва и би могла да мине за изпращане примерно "Ryan Cabrera - I will remember you"![]()
Ние започнахме да събираме по 7 лв. за подарък за класната. Мислим да и вземем нещо със Сваровски - колие,обеци или комплект,но не се знае още.2-та лв от седемте ще заделим за букет.Поне такъв е плана...ioana25 А също така избрали ли сте подарък за класните, защото ние сме мн неорганизирани и още не сме го измислили![]()
Леле,много малко ние по 20 лв събирамеПървоначално написано от didi02
И ние по 20 събираме,но поне са включени в цената и букети за изпращане,другарска и самия бал.
Ние за класната събираме по 10 лева.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Леле, хора как можете да събирате толкова малко пари за класните си !Ние сега за завършването ще събираме по 20лв. , при положение, че девети клас завършваме !
![]()
![]()
To infinity and beyond.
ние събираме по 10. кво пък ще и купувате за 500 лв ?!
Ние сме 20 човека , а засега смятаме да я пратим на почивка някъде.![]()
To infinity and beyond.
e.. вие сте малко. за завършване на 9 клас е малко прекалено. толкова ядове ще имате на главитя от тия същества ,наречени учители,че едва ли до 12 клас ще сте толкова щедри![]()
За останалите учители съм абсолютно съгласна, но пък тая жена тооооолкова много направи за нас през тази само една година, че заслужава дори мноооого повече !![]()
А за ядовете - тези, които ние й докарахме са в пъти повече от тези, които тя понякога ни създава.![]()
To infinity and beyond.
аз от мойта класна нищо добро не съм видял , нарочно гледаше да ме прецаква , ама нещо не и се получаваше![]()
Ние събираме по 25лв. за класната.
Ами 500 лв,да же са малко ние решихме даже по 25 лв да събираме.Имаме няколко варианта но още обмислямеПървоначално написано от POLLINA
![]()