абсурд...![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
смело мога да твърдя , че в днешно време училището не ни дава Почти нищо... за съжаление
Зависи. Относително е това, което казваш! Може би, ако се замислиш, не може да не ти е дало нищо това училище! Това дали е редовно посещавано, и учителите са изпълявали своите задължения, и по-точно дали им е била предоставена тази възможност е тема на един друг разговор. Ние събираме по 20 лв. за класната. Мен ме вълнува друг въпрос. Не съм запознат с другите, но на изпращането, което при нас ще бъде на 11 май, подготвили ли сте нещо и какво е то? Черпим идеи и искаме да направим нещо наистина вълнуващо и запомнящо сеПървоначално написано от POLLINA
![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
didi02, мерси за предложенията. Засега сме се спряли на Слави Трифонов - Един Приятел.
Хмм, какво точно имаш предвид. Какво трябва да подготвяте? Съжалявам за тъпия въпрос, но просто при нас 11 клас подготвят цялото изпращане, песни, подаръчета за 12 клас и тн и ние сме в неведение до самия денПървоначално написано от Kinghood
![]()
Точно това имах в предвид. При вас 11 клас го подготвят, а при нас ние 12-тите класове! Всеки клас трябва да си измисли за него, въпросната програма.![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
,Първоначално написано от Infinity
вие сте луди
ние в 8ми клас за завършването и купихме един букет от 29 рози и един на тази по английски, а за коледа кутия за бижута от естествена кожа
в 9ти имаше бижу, букет и парфюм май
в 10..за коледа и купихме един часовник за стена
но чак 20 лева..то сега ако и подарим тва..в 12 клас апартамент или.. ?![]()
Моето ще бъде в ресторант. Живот и здравеПървоначално написано от Sasha2k8
![]()
Ние пък за класната даже не събираме пари. И на бала никой не иска да я взима от тях...![]()
Според мен грешиш.Ние не даваме нищо от себе си,за да получим полагащото ни се.Има достатъчно ерудирани преподаватели.Просто поколението е такова,управнищите правят народа такъв.Първоначално написано от POLLINA
и това го има. но като цялоо формата на обучение в България е под всякаква критика. едва ли в живота ще ми трябва да знам повечето глупости ,които учим. както и да е ,всеки с гледната си точка.нека не разваляме темата с тези глупости![]()
Хах, ми не сме мислили сериозно по тоя въпрос - какво да й вземем за абитуриенския, но ще е нещо огроооомно !![]()
![]()
To infinity and beyond.
ПфффффффффНие пък за нашата класна събираме по 5 лева... Даже вече измислихме какво да и подарим...Не е важно подаръкът да е 300-400 лева и така нататка,просто трябва да е подарен от сърце (лично мое мнение)... И като четох за този извънземен подарък-екскурзията направо си паднах...Вярно класните ръководители са ни като втори родители и не само те-всички учители...Но не мисля,че трябва чак толкова много да се престаравате...(отново мое мнение)
^ И ние не събираме много парипо 6лв ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
лелееее 20 лв. за класната? НИКОГАААААААААААНа мен 5 НЕ ми се дават за тая нашата злобаркаа отвратителнааа
![]()
амаа се налагаа : (((
![]()
Ние като завършвахме преди 2 години- събирахме по 25 лева и не мисля, че бяха много. Напълно си го заслужаваше![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
знам,че не е тук мястото ,но да ви питам за благодарствено слово за 12 клас..трябва да напиша или намеря ,че ме избраха да чета![]()
![]()
някакви преложения?
Оффф,да, и мен ме прецакаха от цял клас аз да го пиша. Класната каза, че ако реша няма да е проблем да го препиша от интернет,ама аз не искам. Ще гледам да вложа собствена мисъл,току виж съм ги разплакала всичките.Първоначално написано от babyliss0
![]()
babyliss0 ако искаш първо потърси , прочети няколко да видиш за какво става на в-с и д/г как трябва да е написано .. и ако искаш промени нещо или си напиши ново![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
За моята класна - екскурзия в чужбина.За това събираме толкова пари..
Божичко колко много пари събирате...![]()
Ние за сега даже не планираме подарък за класната, тъй като ни я смениха миналата година. Евентуално можем да й вземем нещо, но като ни връчва дипломите, защото и рождения й ден е долу-горе тогава. Но най-много по 5 лв да съберем.
Иначе при нас изпращанията се организират от самия випуск дванадесетокласници. Всички си правим сами и в момента е пълна лудница, защото е след 1 седмица, а не сме особено готови...
Скоро ще ходим да се снимаме и за албум, който според очакванията ни и като за цената си ( 20 лв ) ще е просто страхотен!Надявам се, де.
Още не съм си взела бижута, но то от това даскало време не ми остава. Че се налага и редовно да ходя, защото иначе много гаврят...
Вие по серенади тръгнахте ли вече?![]()
При нас във Варна не правим серенади![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Класът отива до жилището на класната, за да й пее..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..