.
Отговор в тема
Страница 53 от 75 ПървиПърви ... 34349505152535455565763 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    абсурд...

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Manhattan *
    смело мога да твърдя , че в днешно време училището не ни дава Почти нищо... за съжаление

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    смело мога да твърдя , че в днешно време училището не ни дава Почти нищо... за съжаление
    Зависи. Относително е това, което казваш! Може би, ако се замислиш, не може да не ти е дало нищо това училище! Това дали е редовно посещавано, и учителите са изпълявали своите задължения, и по-точно дали им е била предоставена тази възможност е тема на един друг разговор. Ние събираме по 20 лв. за класната. Мен ме вълнува друг въпрос. Не съм запознат с другите, но на изпращането, което при нас ще бъде на 11 май, подготвили ли сте нещо и какво е то? Черпим идеи и искаме да направим нещо наистина вълнуващо и запомнящо се
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

didi02, мерси за предложенията. Засега сме се спряли на Слави Трифонов - Един Приятел.
    Цитирай Първоначално написано от Kinghood
    Не съм запознат с другите, но на изпращането, което при нас ще бъде на 11 май, подготвили ли сте нещо и какво е то? Черпим идеи и искаме да направим нещо наистина вълнуващо и запомнящо се
    Хмм, какво точно имаш предвид. Какво трябва да подготвяте? Съжалявам за тъпия въпрос, но просто при нас 11 клас подготвят цялото изпращане, песни, подаръчета за 12 клас и тн и ние сме в неведение до самия ден

Точно това имах в предвид. При вас 11 клас го подготвят, а при нас ние 12-тите класове! Всеки клас трябва да си измисли за него, въпросната програма.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Леле, хора как можете да събирате толкова малко пари за класните си ! Ние сега за завършването ще събираме по 20лв. при положение, че девети клас завършваме !
    ,
    вие сте луди
    ние в 8ми клас за завършването и купихме един букет от 29 рози и един на тази по английски, а за коледа кутия за бижута от естествена кожа
    в 9ти имаше бижу, букет и парфюм май
    в 10..за коледа и купихме един часовник за стена

но чак 20 лева..то сега ако и подарим тва..в 12 клас апартамент или.. ?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Хорааа останаха само 2-3 седмици и се сетих да ви питам - вие помислихте ли къде да си направите изпращането с роднините и приятелите в деня на бала? Споделете..
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от Sasha2k8
    Хорааа останаха само 2-3 седмици и се сетих да ви питам - вие помислихте ли къде да си направите изпращането с роднините и приятелите в деня на бала? Споделете..
    Моето ще бъде в ресторант. Живот и здраве

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ние пък за класната даже не събираме пари. И на бала никой не иска да я взима от тях...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Според мен грешиш.Ние не даваме нищо от себе си,за да получим полагащото ни се.Има достатъчно ерудирани преподаватели.Просто поколението е такова,управнищите правят народа такъв.

Град
    Manhattan *
    и това го има. но като цялоо формата на обучение в България е под всякаква критика. едва ли в живота ще ми трябва да знам повечето глупости ,които учим. както и да е ,всеки с гледната си точка.нека не разваляме темата с тези глупости

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Леле, хора как можете да събирате толкова малко пари за класните си ! Ние сега за завършването ще събираме по 20лв. при положение, че девети клас завършваме !
    ,
    вие сте луди
    ние в 8ми клас за завършването и купихме един букет от 29 рози и един на тази по английски, а за коледа кутия за бижута от естествена кожа
    в 9ти имаше бижу, букет и парфюм май
    в 10..за коледа и купихме един часовник за стена

но чак 20 лева..то сега ако и подарим тва..в 12 клас апартамент или.. ?
    +1

I sneakers!
    music>life ♪♫

Мега фен Аватара на Infinity
    Хах, ми не сме мислили сериозно по тоя въпрос - какво да й вземем за абитуриенския, но ще е нещо огроооомно !
    To infinity and beyond.

Пффффффффф Ние пък за нашата класна събираме по 5 лева... Даже вече измислихме какво да и подарим...Не е важно подаръкът да е 300-400 лева и така нататка,просто трябва да е подарен от сърце (лично мое мнение)... И като четох за този извънземен подарък-екскурзията направо си паднах...Вярно класните ръководители са ни като втори родители и не само те-всички учители...Но не мисля,че трябва чак толкова много да се престаравате...(отново мое мнение)

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ^ И ние не събираме много пари по 6лв ;д
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    Bieber's World!
    лелееее 20 лв. за класната? НИКОГААААААААААА На мен 5 НЕ ми се дават за тая нашата злобаркаа отвратителнааа амаа се налагаа : (((

Мега фен Аватара на mynichka
    Ние като завършвахме преди 2 години- събирахме по 25 лева и не мисля, че бяха много. Напълно си го заслужаваше
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

знам,че не е тук мястото ,но да ви питам за благодарствено слово за 12 клас..трябва да напиша или намеря ,че ме избраха да чета някакви преложения?

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от babyliss0
    знам,че не е тук мястото ,но да ви питам за благодарствено слово за 12 клас..трябва да напиша или намеря ,че ме избраха да чета някакви преложения?
    Оффф,да, и мен ме прецакаха от цял клас аз да го пиша. Класната каза, че ако реша няма да е проблем да го препиша от интернет,ама аз не искам. Ще гледам да вложа собствена мисъл,току виж съм ги разплакала всичките.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    babyliss0 ако искаш първо потърси , прочети няколко да видиш за какво става на в-с и д/г как трябва да е написано .. и ако искаш промени нещо или си напиши ново
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    За моята класна - екскурзия в чужбина.За това събираме толкова пари..

Божичко колко много пари събирате...
    Ние за сега даже не планираме подарък за класната, тъй като ни я смениха миналата година. Евентуално можем да й вземем нещо, но като ни връчва дипломите, защото и рождения й ден е долу-горе тогава. Но най-много по 5 лв да съберем.

Иначе при нас изпращанията се организират от самия випуск дванадесетокласници. Всички си правим сами и в момента е пълна лудница, защото е след 1 седмица, а не сме особено готови...

Скоро ще ходим да се снимаме и за албум, който според очакванията ни и като за цената си ( 20 лв ) ще е просто страхотен! Надявам се, де.

Още не съм си взела бижута, но то от това даскало време не ми остава. Че се налага и редовно да ходя, защото иначе много гаврят...

Вие по серенади тръгнахте ли вече?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    При нас във Варна не правим серенади
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Какво са серенади ?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Класът отива до жилището на класната, за да й пее..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си