^потресаваща простотия![]()
днес ни правиха снимки за албума. Първото ми изпращане е в понеделник , а др в сряда![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Нашата класна май не ни иска на серенада ;д Още не ни е поканила ..
Вчера с маникюристката ми измислехме какво ще ми прави на изпращането и какво на бала![]()
Харесах си още две прически ;д
Притеснява ме единствено времето ,какво ще е другата седмица![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Леле по кое време ходите на снимки за албум?! Нас ни сминаха още Март месец и дадохме по 70лв. за албум и ми стои на секцията в нас от почти 2 месеца вече.
Ние коледната ваканция ходихме да се снимаме на кръчма, а преди няколко дена в морската градина..
А между другото и аз се замислих, че за изпращането трябва да си взема нещо връхно.. Много студен май месец!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
в албума попринцип има по една снимка на всеки от бала и една обикновенна.Първоначално написано от anonimchetou
нас ще ни снимат за албума на 20-ти
60 лв. - албум+видеозаснемане
при нас е 105![]()
В нашия албум на киорицата сме целият клас , всеки си има страница , на която има една голяма собствена снимка от фотосесията и още две малки с някои от класа : ) На задната корица има имената на всички ни +телефонен номер и други неща. Аз съм доволна от албума , харесва ми и с удовлоствие си го гледам от сега, но със сигурност след години тръпката при гледането ще е доста по-голяма ; )
Серенадите при нас не са само пеене. Отиваме пред блока на учителя/учителката, пеем, като ни чуят, слизат долу при нас, играем хора или каквото там преценим, после ни канят горе, черпят ни, играем, забавляваме се, общо взето хубаво изживяване е по това, което са ми разказвали.
А за албумите ви не знам защо са толкова скъпиНо явно навсякъде е различно.
На нас снимките от албума ще са ни от изпращането, от бала и от още някъде, където преценим да отидем да ни снимат, но това ще стане при хубаво време.
Наистина албумите ви са много скъпи. При нас цените са между 40-50лв и това е максимална цена, а снимките вътре са същите - една по-голяма и две по-малки,също снимка на класа и на класната.![]()
marin4itu какво връхно мислиш да си взимаш ;д
нашите албуми излязоха 65лв, албума + диск с цялата фото сесия, която са ми направили![]()
Ами аз си взех вече. Като болеро е, черно. Ще стои добре и с роклята за изпращането и с балната рокля.
Момичета купих си и от онези силиконовите сутиени, защото ще си шия рокля за втората вечер в хотела.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
При нас има албуми и за25 лв,какви са тези цени...Иначе ние си взехме албум за 40(най-скъпия,с кожена корица,дебели страници) и с видеото(от изпращане,бал,дипломиране) ни излиза 60 лв.А после за да си вземем снимки от фотосесията за албума ни е 7 лв за диск(вътре може да има и 100 снимки).На нас снимките все ни ги отлагат,заради скапаното време![]()
![]()
![]()
сега са за 10,дано е хубаво врмето...Иначе в албума имаме и снимки от бала,страхотен е
На 11 ни е изпращането,от всеки клас някой ще държи реч(на нашия естествено аз я мисля,какрто винаги...),ще даваме грамоти на учителите и ще направим такива за нас самите.А подготовката за изпращането я правят от училището,за нас е изненада,но дочухме нещо за червен килимЩе имаме гривнички,на които ще е изографисано името ни,випуска и класа.Вечерта ще се събираме целия випуск
А уговорихме и и музика за изпращането днес и се спукваме от броене.Направо са страхотни емоции,но тупото учене за матурите и изпитите ги помрачава..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но аз си казах,минат ли матурите до връщането ми от Мармарис го удрям на живот,е**ла съм го и ученето(с извинение).
А между другото съм напулно готова за балаИмам само малък проблем,за който ще поискам съвет.Роклята ми трябва да е със сутиен,понеже съм отслабнала още толкова и сега отгоре ми е леко широка и като си вдигна ръката ми се вижда зърното....Като сложа сутиен ми е супер,обаче като си вдигна ръката се вижда малко от чашката и закопчалката отсрани(сутиена е бриджитка).Аз мисля да си взема сутиен със силиконов гръб(който обаче да започва от чашката) обаче незнам дали ще намеря такъв(идеи,сайтове???) Или дайте ми и друга идея(без силиконови чашки)....
А и забравих да кажа,който си е взел снимките от сесията за албума да качи някояили от изпращанията също
![]()
Абе хора,какво правите с тия албуми...? Нашия албум ще е 30-35 лв макс и даже днес ще ходя да запазвам дата и час за изпращането (11) да ни снимат,но като гледам времето какво е дъждовно,студено и мрачно и направо нз ако е такова др седмица как да се обличамПовечето момичета сме си взели рокли и ако не дай си Боже вали,ще провали и снимките и изпращането и всичко
![]()
Иначе при нас изпращането мисля че ще го правят малките (10-11кл) и дочух че са подготвили някакви забавни дипломи да ни дават,но ще разказвам др седмица живот и здраве![]()
Днес уредихме всичко с поканите за учителите за бала и на 11-ти ще им ги дадем.За класната измислихме да и подарим подаръка за бала,защото вече ни оформиха и класа не можем да се съберем и само аз ходя и още 1-2-ма (а имаме само 30-40лв събрани),а за изпращането да и подарим букета (за него поне имаме добра сума
),таман ще имаме време и пари да съберем
![]()
Ааа и понеже нали вече са ни оформили и всеки е зачезнал на някъде, в даскало едно тихо,все 1 няма абитуриентиКато си спомня миналия випуск как почнаха да броят още средата на месец април и чак ми става кофти
Ние пък се отказахме от албума, защото на повечето им идва в повече ии решихме всеки да си извади по някоя хубава и нормална снимка и отзад да напишем нещо за спомен ии ще ги сложим в една хубава подаръчна кутия ии това ще е част от подаръка й.
А като цяло за подаръка още не знаем какво да й купим-едно, че има и несъгласни,друго, че не сме събирали много пари и .. става лудница.![]()
Най-хубавото е, че днес точно поръчахме един огромен букет с 21 рози,които ще ги напръскат със златист спрей и ще изкарат супер дълго време.Даже го взехме многоо изгодно,което си е най-доброто!
За изпращането ще поръчаме и торта със снимка на класа,шампанско и много балони.Абе много добре сме го замислили,поне ние,то се е видяло, че няма да е училището!И такам.
П.П: не, че е за хвалба,но изобщо не съм пипвала в изминалия месец по нещо..не съм учила, а то си дойде.Не знам вие как сте,но аз не съм особено добре с подготовката.
![]()
Big or small, lies are lies!
vagarious аз пък само уча :9 сега за матури... и затова немога да се насладя както трябва на хубавите емоции.Ето сега трябва да мисля реч,а имам да уча,направо ужас...А за изпращането добре,че поне от училището ни организират всичкоАбе очертават се страшни купони от тук нататък,само да минат матурите и се разбивам,а после пак учене за Софийския
Иначе да се похваля-за сега съм правистка в ЮЗУ
После напред към СУ.
П.П Дано с еоправи скапаното време...
И дайте идеи за сутиена![]()
Оууу честито за ЮЗУ!!Пожелавам ти същия успех и в Софийския!)
Времето,така като го гледам, а и сума ти прогнози прегледах - ами кофти ще е, ще валиии.Абе ужас..много ме е яд.![]()
Взех си едни ръкави за изпращането,колкото да не съм съвсем разголена на отиване и връщане....много е тъпо така.![]()
Big or small, lies are lies!
Защо не питаш в магазина, от където си си купила роклята, дали не могат да ти пришият съвсем леко сутиена? Така няма да ти се мести и да се вижда. За друго не се сещам...Първоначално написано от krisito9212
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
vagarious благодаря много и з ти желая упех) Аз все пак си се надявам да не вали
(( Иначе аз нямам връхно,протестирам!!
GabisiTa оригинална идея,но не ми се иска да развалям роклята така,понеже не е от евтините...Иначе днес майка ми е обикаляла женичката да ми търси сутиен и е уговорила в един магазин точно такъв със силиконово,което започва от чашките и по ирязани такива,стискайте палци))
моята рокля е със пришит сутиен вътре,но е направен така , че плата не е наранен по никакъв начин. има много варианти,питай в ателието. а за сутиен със силиконов гръб по-добре недей,не е хубаво като се вижда отзад.
Моята също има вътре чашки,само че аз съм много отслабнала,ако се стесни роклята проблема ще се реши,лошото е че нутика е в София,аз съм от Сандански и не ми се занимава да ходя до София заради това...
Иначе ще видя утре как е с този сутиен,предполагам няма да се вижда,освен ако не вдигам много високо ръката си
Откъде си? Нашият албум също беше 65 лв + диск с фотосесиятаПървоначално написано от rosencetooo
![]()
e щом гърбът ти не е гол не е фаталноПървоначално написано от krisito9212
![]()
Да,той сутиена отстрани се подава леко,дано стане с новияПървоначално написано от POLLINA
![]()
От ДобричПървоначално написано от Melanie
![]()
За нашето изпращане от училището ни кара ние да си мислим сценария и т.н , направихме си грамота за всеки един от класа :P
Ухх.. дано поне времето се оправи за баловете, че не ми се мисли в каква депресия ще изпадна ;д