Ооо аз няма да позволя на времето да ми развали настроението нито за изпращането, нито за бала!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Момичата,а ще си удължавате ли косата?И колко пари би струвало това удоволствие и да знаете къде има хубави коси на сносни цени?![]()
да, и искам да ти кажа,че не си струва да сикупуваш коса от салон за 300-400 лв. същата коса може да намериш за 150 лв,от личен опит го казвам. Не отричам,че има е много по-добри коси но едва ли ти се дава от 500 лв нагоре![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
А някакъв съвет от къде,че си нямам идея.Ако не е проблем да кажеш твоята от къде е..ще съм много благодарна.
Матурите наближават...Притеснявате ли се за тази по БЕЛ?
За тази по БЕЛ - МНОГО! Още не съм седнала да уча и не знам просто защо се размотавам още...Първоначално написано от Nikoooq
Междудругото една госпожа ни каза, че тази година има доста по-малко ученици oт миналата година и доста от местата в университетите ще си останат свободни, ако матурите са трудни и масово има 2ки. По нейно мнение тазгодишните матури ще са лесни... ДАНО!![]()
моята за бала си я поръчах от ебей и друг път съм поръчвала от този продавач и знам , че е хубаваПървоначално написано от Nikoooq
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Мм дано да е така , както е казала госпожата ти че...Първоначално написано от EJIu
и аз още не съм сядала да уча по БЕЛ сериозно , тея дни от време на време чета по Биология..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Нито по БЕЛ знам достатъчно,нито по биология .. там все още трябва да преговарям, а си се размотавам,все едно си нямам грижи на главата.![]()
Забелязвам, че тук от 3-4 дена съм доста напрегната,много нервнича и само ме увикват вкъщи.![]()
То не е изпращане и цял ден главоболия,то не са матури, не са прически после за бала, гримове,рокли и цяла нощ болки от високите токове.Направо искам вече да дойде момента, в който си поръчвам такси за вкъщи след края на балната вечер.Е когато дойде - чувството ще е върховно.Искам вече всичко да приключва.Не предполагах, че ще е така.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
http://news.plovdiv24.bg/252230.html
^ Поредната измислица... И забележете, че глобата за балоните колко е по-голяма от тази за стърченето от колата, което е по-опасното според мен...
Иначе аз да се похваля, бижута имам вече, с всичко съм готова.Моля се само да не вали на изпращането, за да не се провали всичко.
![]()
Леле, хора, не остана време до матурите.Хвана ме шубето.
![]()
Във връзка с матурата по БЕЛ,чували ли сте,че 41 въпрос ще бъде само ЕСЕ! Ей сега една съученичка е гледала интервю
Първоначално написано от babyliss0
Моляяяяяяяяя?!?!?
Гавра... Аз все още се надявам да имаме възможност да си избираме на момента дали да пишем ЛИС или есе по дадената тема...
Иначе някой ходил ли е на спрей тен и какви отзиви имате? Вредно ли е за кожата? Колко процедури трябват за лек "загар" и колко време издържа тена?![]()
Ще можем да избираме,но темата щяла да бъде обща и за есе и за ЛИС ,което означава,че ще е гадна за да пасва и двата типаПървоначално написано от Lorein
Леле и аз съм същата , ама утре вече се захващам поне малко да чета за матурите ;д че тука 1-2 дена пак пропуснахПървоначално написано от vagarious
![]()
И мен си ме е хванало шубето ;д
Lorein напълно си права,, ебахти простотията... ;д ама нормално много повече коли ще се окичени с балони .. съответно много повече парички ще приберат ;д Какво значение има кое е по-опасно за тях![]()
И мин.година го имаше това с балоните.Можеше да има балони по колите само на места,на които няма да пречат на видимостта...но никой не го спазваше... поне в Петрич![]()
Аз се спуквам ,поне по моя преценка.Не ходя на даскало,тоест то никой не ходи.Сутрин ставам в 6 ,чета теми по БЕЛ до 9,после по английски преписвам матурките и пооосле до към 12 вечерта по БГ тестове
![]()
![]()
Lorein, спрей тена издържал около 10 дни. Аз ходих в едно води се Make up студио, но предлагат и спрей тен и мацката ме зариби да ми напръска само лицето, без да ми взима пари, и забележете по принцип струва 5 лева за лице. Да ти кажа много ми хареса. Точно това, което искам и аз лек загар, не беше някаква коренна разлика с тялото ми, но не беше и като порцелан, каквато съм си по принцип. И като се има в предвид, че съм с къса рокля и краката ще са ми голи, според мен това е добър вариант. В това студио тен за цялото тяло струваше 10 лева, като цената е за 2 пръскания.
Ооо, ти доста добра оферта си намерила.Първоначално написано от marin4itu
Аз намерих 15 лв за едно напръскване за цялото тяло. Обаче май нямам друг избор, защото май другаде няма такова в Русе.
Ииии мисля да отида.
Аз също съм с къса рокля и доста беличка по природа, така че не искам да ставам кафяво-оранжева, ами просто лек загар.
Дано да стане хубавооооо.
Мерси за мнението!
Дам, за балоните си е тъпичко, аз също мисля да си сложа.
А за ученето... Аз цяла година си учех редовно по БЕЛ, защото даскалът ни го изискваше ( по-скоро учехме заради гадните му изпитвания, но пак файда ). Сега само ще преговоря всичко от тази и миналата година ( когато също учех сериозно ) иииии да се надяваме, че ще вържа над 5,50.По английски съм спокойна, защото и на уроци ходя, за там също се надявам да е над 5,50. Но да не витая из облаците много-много.
![]()
ами то аз съм приета и все пак ми е мноооого напрегнато ,въпреки че съм си учила редовно -не знам ,ще видим
Ние утре най-накрая сме на снимки за албум..Който е бил и си ги е взел да качва.
Матурите дойдоха...
Аз ще кача скоро-а вие какви речи измислихте за изпращането и въобще как ще протече,тъй като ние трябва да измислим нещо,а пък сме доникъде?
офтопик-ей,тъкмо да седна да уча и той ще ме занимава![]()
![]()
Ние изпращането чак вчера го измислихме вече изцяло, а е сега в четвъртък.Поне успяхме на време.
Да се надяваме на що-годе хубаво време или поне най-малкото да не вали.![]()
Да ви питам нещо - ако класната ни не получи подарък от нас, а само букет, дали ще се обиди? Тъй като голяма част от парите събирахме в последния момент и не сме събирали за нея, имаме като идея да й подарим нещо, когато ни дава дипломите, защото ще е долу-горе по времето на рождения й ден. То при нас малко сложно, защото 4 години бяхме с една класна, тя после се премести в друго училище и сега само последната година бяхме с тази, ама...
Моето тен пръскане струва 30лв.на цялото тяло е ..
Днеска съм на маникюр за изпращането утре , когато имам по свободно време , ще кача някой снимка от външната фото сесия за албумите :P
Снощи малко учих по Биология ;д , днес пак ще уча..![]()
Ии по Бел трябва да се хвана , че.. :X
Леле.. дано утре да е по-топличко времето , и да не вали ... направо ще се побърквам ;д И колата ми е една мизерна , трябва да отида на автомивка , че ако е гадно утре времето .. Иначи за утре ще си нося две чантички , една голяма за механата , дискотеката .. и малка за самото изпращане ;дд
Ох дано да не вали, че ние ще сме на двора и техниката ще се развали, ако завали. И студено не искам да е, че трябва да съм с боси крака, защото обувките ми са отворени.![]()
ето няколко снимки от вътрешната сесия.От външната не съм ги взела
http://prikachi.com/images/143/3174143n.jpg -
http://prikachi.com/images/144/3174144j.jpg -
http://prikachi.com/images/797/3323797U.jpg
http://prikachi.com/images/146/3174146h.jpg
babyliss0 супер )
Иначе на нас изпращането ни го организират от учуилищетоА обаче почти всеки клас си държи реч.Нашата аз я написах.