.
Отговор в тема
Страница 65 от 75 ПървиПърви ... 1555616263646566676869 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    аз имам само 5 грешки на теста по г-я

днес ми пристигна косичката и бях за удължаване на мигли
    бам бам

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Аз на матурата по история по-слабо се представих 55 точки на теста,на съчинението очаквам 30-35,мисля,че много дбре се представих на него.По моите изчисления съм към 5 и 70 .......
    Иначе днес си взех снимките от албума ето няколко
    http://www.prikachi.com/images/951/3358951L.jpg
    http://www.prikachi.com/images/952/3358952r.jpg
    http://www.prikachi.com/images/953/3358953n.jpg
    http://www.prikachi.com/images/954/3358954Z.jpg
    http://www.prikachi.com/images/955/3358955s.jpg
    Ааадски хубава мацка си, наистина не просто чаровна, а красива.
    Обаче снимките пипани ли са на фотошоп? Сигурна съм, че са, обикновено в цената влиза и обработка. Прекалили са със замазването на лицето.

Погледнах матурата по БЕЛ, доста лесничка ми се видя.
    Какво писахте на отношението: растение - ...... - роза ?
    Благодаря много ) Иначе и аз мисля,че са прекалили със замазването,но както и да е )

^ Ще обясниш ли за това удължаване?Смисъл снопчета или цяла лента с мигли?Увреждат ли се естествените ?Колко време издържат и изискват ли някаква поддръжка?

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Нито снопчета,нито цяла лентичка.
    Косъмче по косъмче ми ги слага.Каза ми,че не се увреждат моите.
    Издържат максимум месец и то ако не ползваш спирала. Иначе 15 дена горе долу. Подръжката е на 2 седмици или на месец

eто снимка,сори за качеството ама само камерата ми беше под ръка
    нямам нито спирала,нито нищо
    http://www.picvalley.net/u/2335/1490...VZtHphNTC4.BMP

И аз моите си ги удължих преди няколко дена : )

http://prikachi.com/images/950/3360950c.jpg

Моите са на снопчета и издържат около 2-3 седмици.И аз нямам спирала на снимката.Самите мигли са си така направени.На мен ми харесва. Изглецжда красиво и не се налага да слагам какъвто и да е грим. Кофтито е обаче последиците.Дано не са много големи, че ако ми се откъснат и моите мигли Не, че имам много де ама все пак

Здравейте

нали знаете редовете, където трябваше да запишем съчинението/есето по БЕЛ? Та около тези редове нали има празно място отстрани, отгоре и отдолу. На две места ми се случи да изпусна думи ("са" и "с") и ги записах извън редовете в празното място пред реда - дали ще го счетат за знак и ще ми анулират работата?!?! :S:S To се вижда , че е дума, защото е записано така:

са ...(-е-) думите блаблабла................................ .....

с ....израза авторът.................................... ............

Забравих да питам на момента, но на втората матура едната квесторка каза, че знак е всичко различно от буква и цифра, а това си е буква, де обаче е стърчи навън и нз нз

Много се филмирате! Не би трябвало да ти я анулират.
    Преди две години,когато аз я държах, един съученик беше писал съчинението на мястото на резюмето и пак не му я анулираха.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Оф,по английски не ме накефи |(
    Мен също. Очаквах нещо по-лесно ( по български също ). Не че беше трудна, но на много места съм мислила по много и няколко пъти сменях отговори. Дано все пак съм нацелила. Текстовете и за слушане, и за разбиране не ми харесаха. Втората тема беше хубава също. Като че ли си изгубих надеждите за над 5,50, но поне 5 да е, че да не се излагам съвсем.
    лол, по английски не знам каква е била матурата, ама по български... накъде по-лесно от това?

Цитирай Първоначално написано от Naive
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Оф,по английски не ме накефи |(
    Мен също. Очаквах нещо по-лесно ( по български също ). Не че беше трудна, но на много места съм мислила по много и няколко пъти сменях отговори. Дано все пак съм нацелила. Текстовете и за слушане, и за разбиране не ми харесаха. Втората тема беше хубава също. Като че ли си изгубих надеждите за над 5,50, но поне 5 да е, че да не се излагам съвсем.
    лол, по английски не знам каква е била матурата, ама по български... накъде по-лесно от това?
    Не, тя по български не беше трудна, но очаквах като че ли още по-лесно, на някои въпроси доста време отделих, докато отговоря със сигурност. Но БЕЛ-а беше къде-къде по-лесна от английския. На БЕЛ имам 1 грешка на теста, а по английски много се изложих - 11 грешки.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou

Моите са на снопчета и издържат около 2-3 седмици.И аз нямам спирала на снимката.Самите мигли са си така направени.На мен ми харесва. Изглецжда красиво и не се налага да слагам какъвто и да е грим. Кофтито е обаче последиците.Дано не са много големи, че ако ми се откъснат и моите мигли Не, че имам много де ама все пак
    миналата година и аз си бях сложила такива. искам да те предупредя , че махането е ужасно и след това твоите ще уредеят ,но до месец се възтановяват напълно

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou

миналата година и аз си бях сложила такива. искам да те предупредя , че махането е ужасно и след това твоите ще уредеят ,но до месец се възтановяват напълно
    +1 аз също съм си слагала и след като ми ги махнаха останах с по 5 косъма на око,но до месец някъде ми пораснаха пак

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    в общи линии се подготвих в последния месец и половина с абсолютно всичко..тея простотии от година по-рано подготовки много ме нервят...имах съученичка,която в началото на октомври си уши роклята......просто е излишно..като цяло наблягах на четенето,но пък времето ми беше предостатъчно да уредя всичко,което исках...като се има предвид и ,че ходих да ми шият нещата,а не съм купувала направо ...и бижутата ми изработиха...че имах време да отида ина пробни прическа и грим и всичко миналите години супер много се вълнувах за бала ама като ми дойде до главата ми е все тая-това е просто 1 вечер

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Момичета,ще си позволя тук да ви питам нещо.Тъй като утре съм на бал на приятелка и се чудя каква прическа да си направя.Мислих да си навия косата на ролки или да я намачкам с пяна,но с ролки до сега не съм се правила и нз как ще стои,днес ще пробвам на 2-3 кичура пък да видим.Другия вариант е да се изправя и вафлички в корените,ама не искам,щото така съм всеки ден.Дайте ми предложения за нещо ако качите и снимка да я видя ще е най-добре.Иначе косата ми е дълга до половината гръб.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Може с дифузер и става хубаво или с молив и преса -ама гледай да не засенчиш абитуриентката
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Момичета,ще си позволя тук да ви питам нещо.Тъй като утре съм на бал на приятелка и се чудя каква прическа да си направя.Мислих да си навия косата на ролки или да я намачкам с пяна,но с ролки до сега не съм се правила и нз как ще стои,днес ще пробвам на 2-3 кичура пък да видим.Другия вариант е да се изправя и вафлички в корените,ама не искам,щото така съм всеки ден.Дайте ми предложения за нещо ако качите и снимка да я видя ще е най-добре.Иначе косата ми е дълга до половината гръб.
    Ако имаш ретро преса се направи така, с нея става много готино.Ако нямаш си навий косата с маша, но на спиралки, става много готино.Навиването не е нищо особено, взимаш тънак кичур и го напръскваш с лак или му слагаш пяна и го навиваш околко машата.Има разлка от обикновеното навиване.Когато се правят букли се защипва края на косата с машата и навиваш нагоре, но когато се правят спиралки, хвашащ края на кичура и го навиваш околко машата и става много готино, дано си ме разбрала.Това с молива и пресата е толкова първобитен начин, бавен и пипкав, че няма да ти стигне и цял ден.Те хората затова са измислили най - различни преси и маши, какви са тия моливи и химикалки..

flowerlina Много си естествена и чаровна, много си хубава, имаш естествена красота, браво..

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Хах, мерси мн, но на фона на другите, които бяха толкова направени се чувствах супер обикновена

Мега фен Аватара на Infinity
    flowerlina чудесна си била, няма за какво да се притесняваш.

xxKiFlAx НЕ СИ ДОБРЕ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДАСЕ ИЗПАРИШ ОТ ТОЗИ ФОРУМ !
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    кво ме интересуват вашите изпращания темата не е за това тъпи балове!!!!!!!
    Що не вземеш да ни освободиш от твоите анти-мнения,като се скриеш някъде???

Град
    Горна Оряховица
    flowerlina Красива си,няма спор но ми приличаш много на Lindsey Shaw Аз поне намирам прилика.
    Не е трябвало да се чувстваш обикновена,тъкмо това че не си била като масовката е трябвало да те накара да се чувстваш специална! Всяка мацка може да си сложи изк. мигли,нокти,коса и какво ли още не,но малко са тези които ще подчертаят красотата си,без да прекаляват

xxKiFlAx като не ти харесва темата,защо въобще я отваряш

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    абе я да мълчите със тъпите ще правя и пиша каквото Искам!
    толкова сте под мен ..
    Ах,как жално крещиш "ИСКАМ ВНИМАНИЕЕЕЕЕЕЕ"

Защо му/и обръщате внимание..?Хората са казали Убй глупака с мълчание.. дайте му 2-ро място

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Колко мъка има по този свят....

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си