.
Отговор в тема
Страница 7 от 75 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Някой вече мерил ли е рокля...аз днес бях в една агенция инцидентно и влязох доста скептично,но дизайнерката се оказа много компетентна,разбрахме се много добре.Януари ще ходя за вземане на мерки и доуточнения и ще започне да я изработва.Иначе роклята ще излезе малко скъпичко-към 1000 лв,но поне ще си заслужава.Чудя се обаче все още за цвят и материя...
    Аз си купих роклята вече... във вторник ще отида да си я взема Много съм щастлива, защото е точно това, което исках..
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от Bunbl3be3
    Според мен много ще ти отива тъмно синьо
    Ами в бутика,който бях мерих рокля в цвят турско синьо и не се харесах,но тумно синьото е малко по-различно и може би наистина ще ми отива Благодаря Други предположения
    А момичетата,които вече са си взели рокли,избрали са си грим и прическа нека качват снимки Не оставяйте темата да замре,нека покрай всичкото учене за изпити това ни бъде малко разнообразие

Мисля, че нещо от сорта на по-тъмно лилаво, виолетово ще ти отива.

Благодаря за мнението Качвайте снимки

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз още не съм мислила за грим.. А колкото до прическата... мисля да покажа роклята на фризьорката ми и тя да ми помогне в избора
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Темата нещо остана на задните страници...
    До къде стигнахте с роклите?
    Аз пробвах няколко, но за сега не съм намерила "моята рокля", въпреки че някои ми харесаха Ако има някой от Варна да каже как е там? Излезли ли са вече новите колекции, впечатления и т.н.? Също и за София.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Аз също продължавам да търся, тъй като роклята ми фаворит вече е купена... Харесала съм си и 2 модела във Варна, единия даже съм го пробвала и много ми харесва как седи.
    Наскоро докато гледах моделчета в Интернет и намерих този:

http://www.prikachi.com/images/444/2737444Y.jpg

Страхотна ееееееееееееееее!!! Много ми хареса! Някой знае ли дали самия модел има някакво като име или нещо такова и от какъв плат според вас е правена роклята?

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Аз също продължавам да търся, тъй като роклята ми фаворит вече е купена... Харесала съм си и 2 модела във Варна, единия даже съм го пробвала и много ми харесва как седи.

Страхотна ееееееееееееееее!!! Много ми хареса! Някой знае ли дали самия модел има някакво като име или нещо такова и от какъв плат според вас е правена роклята?
    И аз я имам свалена в компютъра.Модела незнам дали си има име,но можеш да занесеш снимка в някой бутик и там ще ти кажат и за плата,но имай в предвид,че това е Вуктория,едва ли роклята ще стане същата дори и подобна ако си я ушиеш в някой бутик,пък да не говорим за шивачка
    Иначе и аз много я харесвам....

Да, знам, че определено няма да стане същата за жалост... И няма и да ми седи по същия начин, все пак нямам такъв бюст. Но наистина много ми хареса модела. Може да разпитам все пак, още нищо не съм решила.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    [quote="krisito9212"]
    Цитирай Първоначално написано от Lorein

И аз я имам свалена в компютъра.Модела незнам дали си има име,но можеш да занесеш снимка в някой бутик и там ще ти кажат и за плата,но имай в предвид,че това е Вктория,едва ли роклята ще стане същата дори и подобна ако си я ушиеш в някой бутик,пък да не говорим за шивачка
    Иначе и аз много я харесвам.... [/quoteмного хубава рокля.Но точно за тази рокля имах позната,която искаше да си я шие и и казаха , че просто това не слuчайно е Виктория Бекъм.Тези платове са уникални.Няма как да ти я направят същата,според мен даже ще изглежда доста страшно :s

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Момичета, чували ли сте за Невена Николова ? Знаете ли как и са цените, никъде не мога да намеря цени на роклите, а има много хубави
    Целта оправдава средствата !

Айде, какво стана? Намерихте ли рокли, харесахте ли модели, поръчахте/купихте ли вече? Аз тази събота пак ще обикалям...

Хей темата нещо позамря ;[ наскоро посетих бутика на Джулия Контогруни (Julia Kontogruni) във Варна . там си харесах 3 роклии от тези трите ще ми правят една. Смисъл на едната ще взема гърба на другата предницата и на третата долната част. Иначе има страхотни рокли..а момичетата бяха много компетентни..Хайде споделяйте и Вие

Цитирай Първоначално написано от babyliss0
    Хей темата нещо позамря ;[ наскоро посетих бутика на Джулия Контогруни (Julia Kontogruni) във Варна . там си харесах 3 роклии от тези трите ще ми правят една. Смисъл на едната ще взема гърба на другата предницата и на третата долната част. Иначе има страхотни рокли..а момичетата бяха много компетентни..Хайде споделяйте и Вие
    леле,завиждам ти аз исках нейна рокля за бала си,но се преместиха във Варна,мамка му и ми е много далече,но като гледам май ще ходя до Варна.Иначе темата наистина замря,споделяйте абитуриенти.Аз вече си запазих часове за грим,прическа,маникюр,кола маска...А за рокля първо ще отида до София,ако не си харесам нищо ще помисля дали да прежаля 1000 лв,ако не отивам във Варна.А babyliss0 на теб колко ти излезе роклята и от кои модели си хареса,постни снимки или ми обясни,аз нейните вече ги знам наизуст А какъв цвят ще ти е?

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Аз съм много щастлива! Намерих си точно роклята, която исках, в интернет и може би ще си я поръчам! Стискайте палци всичко да е наред!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Цитирай Първоначално написано от babyliss0
    леле,завиждам ти аз исках нейна рокля за бала си,но се преместиха във Варна,мамка му и ми е много далече,но като гледам май ще ходя до Варна.Иначе темата наистина замря,споделяйте абитуриенти.Аз вече си запазих часове за грим,прическа,маникюр,кола маска...А за рокля първо ще отида до София,ако не си харесам нищо ще помисля дали да прежаля 1000 лв,ако не отивам във Варна.А babyliss0 на теб колко ти излезе роклята и от кои модели си хареса,постни снимки или ми обясни,аз нейните вече ги знам наизуст А какъв цвят ще ти е?
    Значи тези които пробвах бяха във графитено сиво но аз си избрах тюркоазен (синьо-зелен) За цена незнам колко ще излезе,но няма да е повече от 500лв. а дори,ако намаля кристалите по роклята ще е по евтина. Ползвам и 15-20% отстъпка ( около 85-100лв) защото се записах и платих капаро преди НГ. Иначе ще ми изработят безплатно чантичка а по обувките ми казаха,че безплатно ще ми сложат,ако искам камъни или др.подобни. АКо искаш моделите пиши на ЛС и ще ти ги рпатя да ти покажа от коя какво съм решила[/img]

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Вълнението е голямо май..?!
    Пръскат се много пари за една вечер, но тя найстина остава незабравима и специална...Веднъж в живота се случва...
    Е, моят бал беше миналата година...но си го спомням като вчера...
    Пожелавам на всички които завършват тази година...- един незабравим купон...и много успехи за напред..!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    хубава тема ) И аз мога да се похваля, че роклята ми вече е поръчана , чакам всеки момент да ме викнат за първата проба .. Поръчах си я от един булченски бутик, по мой модел е, момичетата, които ме обслужват са много мили и компетентни, като цяло съм доста доволна от всичко (освен от цената ) сега чакам крайния резултат.
    А момичета, споделете идеи за обувки, моля ви.... Ужасно трудно ми е с тези обувки....аз знам какво искам горе-долу, но на света няма да намеря такава обувка

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Днес си взех роклятааааа Готова ее, красива еее, не искам да я събличам
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    ^теб не знам защо си те представям с къса не много светла синя рокля

снимай се

пп не съм 12 клас,така че няма да крада идеи

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Хаха амии с дълга синя рокля ще съм :P Но не мисля да пускам снимки толкова рано
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    как да не кажеш сега,че не съм врачка мен ми е интересно krisito9212 какво си е избрала има си стил момичето и плюс това е адски красива

Хей,момичета,които вече сте преодоляли проблема с роклята,качвайте снимки )))
    DisturbiaV благодаря з амилите думи,но за жалост все още не съм избрала нищо.Но към средата на месеца ще пообиколя бутиците в София и дано се насоча към нещо.Със сигурност ще кача снимки

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    имам си час и за грим и за прическа вече. Роклята,която си харесах е на Jovani , но за съжаление в България я няма и към края на месеца ще ходя в Истанбул в бутиците им да проверя за нея
    снимки няма да качвам :P

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз си поръчах рокля! Адски много си я харесвам и цената не е някаква космическа, така че и наще са доволни от мене
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си