Ако има някой запознат, може ли да ми обясни как се формира бал-а за Педагогиките в ПУ с матура? И в сайта пише нещо за Говорни и комуникативни умения, на мен ми казаха, че е на място в деня когато се записваш, дали е вярно? Благодаря предварително.
и аз искам да питам за Търновския, харесала съм си PR и съм гледала в сайта, че общо взето имам доста възможности :
първия изпит - чужд език, чужд език ДЗИ;
втори изпит - тест по български, бълг. ез. и л-ра, ДЗИ БЕЛ, история на Б-я тема, тест по история на България, история ДЗИ
И доколкото аз виждам може да се кандидатства с 2 матури ( в моя случай БЕЛ и Англ. ез) само че вчера учителката ми по английски каза, че преди 2г. е ходила с някой, който е мислел че може да се кандидатства с матура, да подава документи и се е оказало,че всъщност не може... и сега не знам кво да правя...
аз така или иначе ще се явя на всичките изпити по бълг. и л-ра и англ, но е друго като си вземеш матурата с 6 да си си спокоен, че можеш да влезеш
та много ще се радвам ако има някой ,който да е кандидатствал в Търново тая година, и да сподели
Аз имам въпрос към тези, които са ходили или ще ходят на изпит по езикова култура в ПУ. От какви книжки се готвихте? Какви тестове решавахте?[/i]
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
най-добре книжка от книжарницата на университета.все пак се правят от учителите ,които подготвят изпитааз от тях решавах
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Nich и аз ще кандидатствам в Търновския,само че по педагогическите специалности. Изкарах си хубава оценка на ДЗИ-то по БЕЛ и с него ще кандидатствам,но това което ти е казала госпожата ти (че не може с матура да се кандидатства) не ми се струва много вярно.Все пак е било преди 2 години,а и ако не можеше не биха го писали в справочника,нали? Аз на изпити няма да се явявам (видя се че на предварителния нищо не направих) и ще разчитам само на матурата
На вас кога ще ви раздават дипломите? Ние сме на 14.. Общия ми успех е 4.90. Аз лично очаквах по малко, защото никога не съм била отличничка, пък като знам от кое училище излизам, съм си доволна.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
От кое?Първоначално написано от marin4itu
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
И на мен ми се стори странно, затова попитах. Мерси много : )Първоначално написано от didi02
VIII СОУПЧЕ "Ал. С. Пушкин" ВарнаПървоначално написано от Josefinne
Няма проблемНа нас дипломите ще ни ги дават на 27 и ми се струва че ние ще останем последни от града с такава късна дата
За сега мисля че моята ще е около 5,но ще видим какво ще пише на картончето
![]()
Пф, дипломирането ни е чаааак на 28... Имам точно 2 дена да се запиша за изпитите, прекрасно! Пак бива, първоначално го бяха наредили за 30ти...![]()
Иначе и аз съм си доволна от успеха - 5,81)
bn
Lorein, и аз много го търсих като ходих да се записвам тамМалко е забутано наистина..
Хей, какво стана с темата? Нещо западаЗа да я пораздвижа малко,ще помоля дипломиралите се вече да пуснат по някоя снимка :P А понеже на мен тепърва ми предстои тази емоция,та се чудя с какви дрехи да съм.Трябва ли да е нещо официално или може спортно-елегантно примерно? Аа,има ли някой,който ще кандидатства в Свищов? И не на последно място Как ще си прекарате лятото,вече като мина всичко ? (балове,матури и т.н)
![]()
didio2 аз ще кандидатствам в Свищов.Тези дни ще подавам документи.
Моето дипломиране ще е в сряда и трябва да сме повече елеганти,отколкото спортно-елегантни.Безсмислеци големи, но карай.
Вчера се записах и в МУ Пловдив, скоро ще се запиша и във МУ Варна за изпит, за София също и така.Междудругото има ли някой друг като мен!? Общо взето близо месец имам да уча, после само резултати очаквам и съотвтно ще съм free.Нямам планове за сега, а и по-добре така.Обичам нещата да се случват неочаквано хехе.![]()
Big or small, lies are lies!
Моето дипломиране е на 23-ти и също се чудя какво да облека... В понеделник ще ходя да си проверявам дипломата за грешки.Първоначално написано от didi02
Иначе и аз ще кандидатствам в Свищов, но с матурата ми по БЕЛ. Имам висока оценка и ще се възползвам.
За лятото нямам кой знае какви планове. Може би ще се отдам на заслужена почивка след голямото учене и напрежение. А твоите планове какви са?
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Аз на моето дипломиране бях официален потник, изчистени дълги дънки по мен и с обувките от бала. Като цяло по принцип не беше кой знае кво самото дипломиране..
Нашето дипломиране беше на 16.06. и не беше нещо кой знае какво. Облеклото ни беше официално. Аз бях с тъмна рокля и обувките от 2рата бална, но нямам хубава снимка да пусна. Общо взето нищо особено не беше, малко тъпо завършихме всичко, ноооо какво да се прави.
Планове за лятото... Тъй като си изкарах хубави оценки на матурите, с тях ще кандидатствам. Чудя се само дали да отида на един изпит, но имам още малко време да реша. На море ще ходя с приятели, може и с нашите да мръдна нанякъде, но още не се знае. Важното ми е да си изкарам хубаво лятото, защото от тук нататък надали ще имаме много свободно време за забавление.![]()
Lorein, ти кога ще ходиш в Русенския да подаваш документи?
Здравейте догодина ми предстои кандидатстване , избрах право та исках да Ви попитам ако има някой който ще кандидаства право кой университет е най-добър след СУ и нужни ли са някакви часни уроци или може да се мине само с чете вкъщи и решаване на тестове
ьз съм с право,според мен най-добрия уни е само СУ,в УНСС пак има,Без уроци и яко четене не става нищоПървоначално написано от moliiiii
Аз няма да кандидатствам право и не знам кои университети да ти препоръчам. Относно ученето - всичко зависи от това каква предварителна подготовка имаш по предмета, с който ще кандидатстваш. Ако знанията ти са добри, няма смисъл от уроци. Ученето вкъщи ще ти е достатъчно. Ако не е така, ще имаш нужда от уроци. Важно е да знаеш и формата на изпита - колко и какви са въпросите и каква част от предмета обхващат. Когато си отговориш на тези въпроси, ще знаеш дали имаш нужда от допълнителни уроци, или не.Първоначално написано от moliiiii
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Някой може ли да ми каже кои теми са се падали предишни години в Пловдивския на изпитите по история на България?
Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back
Would you cry if you saw me crying
Would you save my soul tonight?
Would you tremble if I touched your lips?
TheLittleAngel
Моите планове...започнах да си търся лятна работа (майка ми ме натиска да работя пък и да си посъбера някой лев няма да е зле) и май май няма да прекарам лятото забавлявайки се,то и на море не се очертава да ходя...ама пък пак може със приятелките ми да си отидем на басейнче някой хубав слънчев денА твоите планове какви са?За за 27-ми измислих какво ще облека (най-сетне
) Пола,потник и обувки на ток (всичко ще е черно,по-официално,само полaта ще е смесица - черно-червена)
Selena GomezTaylor Swift
намерих този сайт http://kandidatstvane-su.hit.bg/ изключително е полезенПървоначално написано от juliee
![]()
аз напреднах с подготовката си по история, но мисля,че няма да мога да пропусна часните уроци , просто трябва да ми се обеснят някои въпросителни около историята