Хах...И аз се записвам да следя темата,защото също съм абитуриентка тази година ;p Все още не съм започнала да се подготвям,но може би след този месец ще започна...Избрала съм си за сега само роклята...За прическа още се чудя и мая,защото съм малко капризна ( даже не малко,ами доста) ... Когато отида да разбера какво ще става с роклята,защото ще си я шия,ще отида и до фризьорките да направя една консултация относно прическа...И така общо взето...Голяма е тръпката около бала и се надявам да е незабравим ден !
ЗдравейтеНякоя от вас разглеждала ли е роклите в модна къща "Романтика". Как ви се струват, на какви цени са?? Харесах си една, но май е от стара колекция. Ето го и сайтът http://www.romantika-fashion.com/index1.php Много ще съм благодарна, ако някой помогне
![]()
Момичета, имам един въпрос. Понеже кожата ми е по-светла, искам за бала да имам някакъв тен, много повече се харесвам така. Обаче не искам да ходя по солариуми. Имам постоянно главоболие и една приятелка, която също е така, ходи няколко пъти на солариум и се отказа, защото главата я заболявала още повече. Както и да е, не искам да ходя.Та въпросът ми е има ли някакъв алтернативен начин да придобия тен? Нещо като спрейове, кремове?
![]()
POLLINA каква рокля си си избрала на Jovani , защото съм супер запалена по тези рокли и още сега съм си решила , че роклята ще ми бъде такава , въпреки че имам доста време съм сигурна.![]()
![]()
To infinity and beyond.
една приятелка,която няма меланин и неможе да почернява изобщо ще ходи на спрей тенПървоначално написано от Lorein
Леле...като прочетох какво сте писали направо изпаднах в паникаОт сега ли трябва да си запиша час при гримьор и фризьор????Как да си запиша като не знам още в колко часа ще сме в ресторанта, за да си направя сметка.И между другото някой познава ли добър гримьор от София.Колкото и да е странно не познавам нито един, а ми трябва наистина добър.Още един въпрос = гримьорът във вас ли идва или ние отиваме на място да ни гримира?И кога обличаме роклята след прическата ли, преди нея ли, след грима ли....Изобщо пълна бъркотия ми е....
![]()
Не може да няма меланин, ако беше наистина така, щеше да е албинос...Първоначално написано от krisito9212
Оле, момичета, отсега си знам, че 500 лв за рокля за една вечер не мога да прежаля... Вашите мислят ли го за нормално? Видях, че някоя и до Инстанбул ще ходи..
^takitogirl за София - Бони и Джули от по-известните, мисля че може и в студиото и вкъщи да те гримират.
Първо се ходи на прическа, после грим.. след това се прибираш да се обличаш и оправяш последните детайли.
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
takitogirl за София аз също бих ти препоръчала Бони.
Познати , които миналата година бяха абитуриентки ходиха при него за грима и останаха супер доволни. Наистина резултата накрая беше много добър.![]()
PinkPan7her понеже си задала въпрос дали бихме прежалили 500лв. , примерно ще ти отговоря , че лично аз дори съм готова да дам и много повече.Абе , изобщо смятам , че дойде ли това време , в което да мисля за роклята вече изобщо няма да пестя пари от това , а пък и въобще от цялата подготовка.
![]()
Имам си един определен идеал за перфектната рокля и съв категорична , че такава трябва да бъде моята рокля.![]()
Да не говорим пък , че майка ми е тотално полудяла на тема " рокли " и ми е заявила , че специално за роклята е готова да даде , колкото е нужно. Дори иска да ходим в Милано за роклята , но на мен май ми се струва прекалено за момента , но може и да си променя мнението дотогава.![]()
To infinity and beyond.
^ Колко горе долу взима Бони за грима знаеш ли?Приблизително![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
^ Не съм сигурна дали информацията ми е актуално , но мисля , че беше нещо от сорта на 70-80 лв. ..?![]()
To infinity and beyond.
За Мис Бони ли става на въпрос, дето гримира пайнерките и имаш ли негов телефон.Първоначално написано от Infinity
аз разполагам само с телефона на Джули /дето гримира Николета/
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
И аз вече имам запазен час за гримьор (Джули), сега и фризьор трябва да видя...За рокля реших, че ще я шия, ама все пак ще разгледам и по магазините...
Февруари почвам солариума. Иначе и аз се бях навила за спрей тен, но се откажете...разпитах приятели и познати, които са ходили - 1 доволен не чух да има. Тенът бил оранжев, ставал на петна, цапал и т.н... за съжаление...иначе щеше да е много по-лесно.
Ако искаш само лек тен, по-добре почни да ходиш от май месец, защото ако почнеш по-рано, ще изчезне много бързо. 2 пъти седмично по 10 минути, 1 месец е достатъчно за лек загар.Първоначално написано от Lorein
А той/тя колко взима?Първоначално написано от LoveHurT
Тя. 100 лева ти е грима + изкуствените мигли.Първоначално написано от takitogirl
Първоначално написано от Goddess
А номера имаш ли й?И предварителен грим не трябва да си правя нали?