Вие побъркани ли сте??? 100 лева за грим ?? При положение , че ще ви е нужен първия 1 час докато се огледате всички коя как е . После танци , дискотеки , клубове и там каквото ще правите ... леле леле леле God save us ...
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
всеки си преценя различно. Аз лично също бих ги дала,Джулия работи страхотно
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
POLLINA пак не каза коя рокля на Джовани си си избрала .. ?![]()
To infinity and beyond.
запазвам го в тайна![]()
Разбирам те, и аз бих постъпила така.![]()
To infinity and beyond.
харесах ,нещо , което напълно не съвпада с предишните ми представи... доста смело решение от моя страна![]()
ще видим другата седмица как ми стои като ходя в Истанбул и ако ми хареса я взимам![]()
0888 650 609Първоначално написано от takitogirl
Не, тя не прави пробен, освен ако наистина не държиш много, но ще трябва да си го заплатиш. Аз лично не мисля, че има нужда, сигурна съм, че ще ме направи както искам.
жалко че не съм от София.Иначе моя грим е 80,но ще си правя и пробен защото не съм доверчива.Първоначално написано от Goddess
Един грим не може да стане 2 пъти по абсолютно един и същ начин! Няма смисъл от тези пробни гримове..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
^ мисля че основната цел на пробния грим е да видиш дали ще ти ходи и как ще ти стой.
А ако дойде в къщи да ме гримира пак ли 100 ще ми вземе?Аз сега какво да направя да си запиша час и да отида при нея да разгледам някакви снимки с грим и да й кажа кое искам или да си запиша час по телефона и като дойде да ме гримира тогава да си избера?Изобщо как стоят нещата със записването на час, че не съм много наясно.Първоначално написано от Goddess
Обади й се по телефона и то възможно най-скоро, защото е възможно и да няма часове още дълго...И за останалите неща направо питай нея..Обаждаш й се, казваш, че тази година си абитуриентка дрън-дрън, казваш датата и я питаш евентуално дали има часове и каквото още там те интересува.
Хора,я кажете как вървят при вас нещата с поканите за класните и другите учители?
направихме някакъв списък от всички класове още преди месец и половина. от там нататък не знам кво става![]()
тази субота заминавам в Истанбул до бутика за роклята,стискайте палци да я има и да ми стои добре![]()
Ние сега сме пред дилеми за поканите.Иначе аз на 5 ще ходя в София за рокляPollina стискам палци
))
Ние поканите ги измислихме, но все още се чудим кои учители, но то всяка година виждаме учители, които изобщо не са били поканени, тей че не виждам особена файда от това..![]()
Вафла..
Здравейте випуск 2011 ! Аз също тази година съм абитуриентка и искам да попитам вие момичета ориентирахте ли се вече за грим, прическа, рокля?![]()
Аз миналата събота след поредната обиколка из града, неочаквано си харесах и КУПИХ рокля.Малко по-различна е от това, което първоначално исках и си представях, но много ми допада и мисля, че ми стои добре.
Само трябва да си купя сутиен от тези силиконовите, които се залепят и да отида на поправка лееееееко да ми я стеснят, за да не ми пада постоянно. Роклята е от Америка и доколкото разбрах - единствената бройка, поне в Русе.
Много се радвам, пожелавам на всички да си намерите идеалната (за вас) рокля! :P
Еее,качвайте снимки де,нали за това е темата да споделяме)) Аз лично ще кача снимка,когато си избера рокля(надявам се да е скоро).Не бъдете суеверни,нека споделяме хубавите емоции около избора на перфектната рокля,грим,причестка...и т.н
А между другото за класните поканите ви с някакво послание ли са?
Аз пък в събота ще ходя да я видя моята рокля!![]()
За поканите още нашият клас не сме мислили...
Аз не мисля да качвам снимка, поне не засега, може малко по-нататък.
Иначе аз изобщо не съм наясно с тези покани. Дали сме половината пари за 2ра бална, още не сме събирали за 1ва, но път успяхме с преговори да си намалим куверта от 120 на 90лв + че сами ще си изберем менюто.Просто 120 лв за някаква нищо и никаква вечеря нямаше да дадем...
Та за поканите вие наистина ли пишете покани илиИзобщо не знам нищо в тази насока.
Ами ние събрахме списък от целия випуск с тези, които смятаме да каним (защото някои учители се засичат) и до там.. То най-вече за бройката на кувертите за бала.. Иначе поканите се дават на учителите, които смятате да поканите на бала ви и съответно трябва да са красиво направени и измислени, защото все пак е бал.
Този списък и ние сме го направили, ама за покани изобщо не знам да са почвани.![]()
А някой от вас ще си взема или наел ли си е вече фотограф? Имам предвид примерно някой, който през цялата година да ви снима така на училище, ако ходите някъде и т.н. + снимките, които се правят преди бала и на самия бал и накрая да ви направи албум, дискове със снимки и клипчета и т.н.Ние още от първия срок говорихме да си намерим такъв, ама каквите сме несериозни нищо не стана.