Има тема за роклята,тема за това как сме били на бала си,но не и за самия него,за подготовката,избора на аксесоари,рокля...вълненият а,екскурзията
Нека тук бъдещите абитуриенти да споделяме своите терзания и да дискутираме така интересната за нас тема.
Бал - събиране на випуска, ядене, пиене, танци, философски разговори.
Това е бала, кво ще го мисля отсега?
Е какво толкова, аз също предпочитам от по-рано да си измисля всичко, а не да се занимавам в последния момент.Тогава ще имам да се притеснявам за даскало, за матури, аз специално ще ходя и на предварителен изпит във Варна през април, юни месец ще карам FCE и затова гледам от сега да си измисля всичко. Харесала съм си 1 рокля и даже след 2 седмици ще отскоча до Варна да я видя каква е, що е на живо и да видя как ми седи.
Честно казано от сега ме хвана вълнението.
Не знам защо, винаги съм си мислела, че няма се вживявам чак толкова и че ще гледам по-тънко да мина, защото много пари отиват за 1-2 вечери... Но сега като се замислих, че ще имам само 1 такава възможност да направя всичко, както бих искала да бъде и то отвътре ми дойде.
Може би наистина малко по-отрано почнах да ги мисля тея работи, но повечето абитуриенти са готови с голяма част от приготовленията още февруари месец.
![]()
Честно казано аз пък мислех,че мен ще ме тресе голямо вълнение относно бала и екскурзията,но да ви кажа щом започнах да се гортвя з аизпитите всичко отиде на заден план.Иначе си записах час за грим и прическа но поради факта че моя град е малък има мако гримьорки и фризьорки,кчиито часове вече за почти заети.За рокля мисля да ходя февруари-март.Насочила съм се към Джилуя Контогруни,италианска или френска дизайнерка с уникални рокли.)
Аз съм си избрала и намерила всичко, така че няма какво повече да се занимавам
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Блазе ти. :P
А да запитам, тъй като не мога да намеря информация...
Някой да си е харесал или да има информация за роклите на Rositsa Couture (Росица Котюр) ? Защото аз съм си харесала една от там, но не знам нито цена, нито дали я има в наличност, а планирам след 1-2 седмици да отскоча до Варна да я видя.![]()
ами за нея не знам,но аз много харесвам и съм се насочила към роклите на нейна роднина(даже дали не е и сестра и) Джилиа Контогруни и са мнооого красиви и на приемливи цениПървоначално написано от Lorein
Бутик има в Софиа и Варна или Пловдив нз точно http://juliakontogruni.com/site.php?lng=0 ето айт
![]()
Ухх .. и аз много съм се развълнувала за тоя бал![]()
Вчера се видях с маникюристката ми и се уговорихме . Гримът също съм го уредила ;д
Мисля декември и януари да ходя да пробвам рокли и да видим какво ще реша да купувам или да шия![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
рокля .. майка ми ми предложи да отида при Жана Жекова, но аз все още не съм решила.. знам горе долъ какво искам,но има още детайли за определяне![]()
грим си избрах , трябва да си запазя час... прическа също.говорих с фризьора ми и ми каза другия път като отида , че ще ми запише часа![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И аз съм си харесала мн красив и ефектен грим,гримьорката ми е професионалист,така че мисля че ще се получи добре.За прическа също съм харесала нещо по-различно и ефектно.Рокля също имам идея но може да си харесам и нещо друго.Вие какви прически искате.Може да пуснете някоя снимка на харесани прическа рокли грим...
А междудругото Жана Жекова хубаво лки работи и къде има бутик?
А за ексурзия ще ходите ли?
Аз така както се завъртат нещата май ще съм дама, така че ще чета![]()
Pollina - знам, че си от Стара Загора, ако искаш мога да ти препоръчам много добра професионална гримьорка.Ходих при нея миналата година за моя бал и ме направи точно както си го харесах от една снимка.Останах много доволна![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
нямам никаква представа ... просто майка ми ми предложиПървоначално написано от krisito9212
![]()
ще ходим в мармарис , а вие ??
мм и ние.Вие кои дати горе долу,можем да се засечем.Ние сме към 27-28 май.Първоначално написано от POLLINA
Аз също ще имам бал тази година, но и ще съм дама на приятеля ми и ще ходя с неговия випуск също в Мармарис. За неговия бал съм си избрала рокля, за моя още не съм се спряла на нищо. Иначе за прическата и грима нямам представа какво искам![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
е 100 % ще се засечем , на мен бала ми е на 25-ти и на 27 май тръгваме. още не сме си избрали хотел. вие избрахте лии ?Първоначално написано от krisito9212
и кое не ни е добре по-точно ?
За мен е по - добре да си организирам и надавя всичко на време, от колкото в последния момент да тичам нагоре надолу.. кое не ми е доброто?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
http://book.hotelreservations.com/hotel/propertydetails/234599/;jsessionid=C7DF611F1C10BA9F3D41C932DBCA7171.tn06t c01?currencyCode=USD&additionalDataString=addition alData2|4606032861||additionalData1|sme180155||vrB ookingSource|null&locale=en_us_US&cid=165272Първоначално написано от POLLINA
Ние бяхме в този и не останахме доволни. Така че да знаете да не ходите там.
И аз ще имам бал тази година. Имам идеи за прическата и грима, но като наближи бала, ще ходя на проби. За роклята също имам идея за модел, само не знам дали ще намеря това, което искам или ще се налага да си я шия...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ами при нас идват представители на арзлични агенции с различни оферти за екскурзия.Ние си избрахме една Макстравел,тя е Софийска.Последните 5-6 години абитуриентите от нашето училище пътуват с тях и са много доволни от всичко.Иначе ние мислим да се запишем на разхона с яхтаПървоначално написано от POLLINA
)