Аз успях да го прочета!
Та при нас е във вечерта на бала се събират някъде роднини и приятели, може в ресторант, може и вкъщи. Един вид всички да ме видят, да ме поздравят и т.н. После се отива на центъра, където в нашия град е станало традиция да се вика. ( Примерно Руската има бал! Руската има бал! ) И така супер много време, докато не ни писне. После се влиза в ресторанта, а роднините и приятелите се връщат/отиват в ресторант, където родителите ми ще ги почерпят. После е ясно, че след ресторанта ще ходим на дискотека(и). За втора бална ние сме на Слънчев бряг ( мен ми се искаше да отидем в Турция, но почти никой не се нави... ) Там в хотела имаме осигурена Празнична вечеря, демек точно 2ра бална, след което пак се тръгва по дискотеки и т.н.
Относно кавалер: Аз миналата година бях дама на моя приятел, тази година вече го помолих да ми бъде кавалер. С него сме се разбрали на ресторанта да не идва, защото това си е точно официалната част, където ще е целия випуск, учители и т.н., пък и да си бъда с моя си клас тогава. После евентуално на дискотеката ще дойде, но там е по-неофициално естествено и доколкото знам даже май не е сигурно, че всички ще сме на едно място, всеки ще се пръсне на някъде + че ще си водят и други хора. После за втората бална понеже ние заминаваме на 28-ми, а на 29-ти с него правим 2 години и сигурно ще дойде в Слънчев бряг за 1 ден, вероятно точно вечерта 28-ми срещу 29-ти, ще си изкараме хубаво нали и вечерта ще се прибере, а аз оставам да си доизкарам с класа ми.
За сега това е плана, ще видим дали ще променяме нещо в схемата за напред.
Колкото до прически, грим, рокли... Аз другата събота ще ходя във Варна да поогледам малко, а тази събота ще разгледам тук из Русе да премеря някоя друга рокля, за да видя какво ми стои добре и да знам какво да търся. Прическа имам 2 идеи за сега, просто искам да е нещо обемно и небрежно, защото моята коса поначало е без обем. Грим също още не съм решила, но искам да се наблегне на очите ми, да се подчертаят добре.

Леле, и аз се отплеснах, крисито ме вдъхнови да се разпиша и аз.