.
Отговор в тема
Страница 15 от 75 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1874

Тема: Бал 2011

Супер фен Аватара на j_adore2
    Хорааа имам един проблем.Взех си роклята вече,къса е всичко е точно.Но към роклята имах подарък обувки каквито си харесам и аз си харесах едни затворени с каишка.Всичко добре,но като ги обух с роклята ми скъсятат ужасно много краката + че са ми малко големи и каишката се мърда,колкото и да съм я стегнала.Изобщо стои много грозно.И реших,че обувки с каишки отпадат.Не искам и сандали,защото според мен не са подходящи за официална рокля,а пък искам евентуално и такива силиконови чорапи - а да ги сложа на сандали абсурд.Другият вариант,за който си мислех са просто затворени обувки,но без каишка .. Но за тях пък .. аз имам едни такива,даже са един номер по - малки от колкото обикновено нося,но сложа ли чорап,започват да ми хлопат и ходенето става невъзможно,а както споменах,мисля,че ще е по - елегантно с чорап.
    Таа вие с какви обувки ще сте?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Защо не качиш снимки да видим роклята и обувките така по-лесно ще можем да ти помогнем.

Роклята не искам да си я показвам преди бала.
    Иначе обувките са нещо от този род - http://damskamoda.com/wp-content/upl...let-2010-2.jpg
    Може и аз да си втълпявам,но стоят ужасно.

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ Спокойно не си втълпяваш , наистина седят грозно.

След като роклята е къса , защо просто не обуеш закрита обувка на висок ток ? Не е задължително , според мен да си със сандали.
    Нещо от този род имам предвид :
    http://www.zaneya.com/wp-content/upl...-louboutin.jpg
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Аз мисля да съм с някакъв такъв модел, но още не съм решила дали да са отворени отпред или не.

Иначе ето още няколко предложения за модели, като се абстрахираме от цветовете

“Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Искам да съм с такъв модел,но с чорап ми хлопат,колкото и малък размер да са Защооооо

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не знам защо се получава така при теб На мен този модел ми е страшно удобен...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

И на мен на бос крак..но иначе с чорап ми се вади крака,аз си стискам палците и си представяте как ходя

Нещо не схванах защо трябва да си с чорап ?
    To infinity and beyond.

^ Защото е по - елегантно с чорап едното,а другото,че от епилатора ми се появяват подкожни косъмчета и с чорап не се забелязват.

Аз за обувки още не съм излизала да търся, но от интернет съм си смъкнала доста модели. Моята рокля също е къса ( малко над коляното ) и затова си мисля, че фокуса ще пада върху краката, следователно може и да са по-екстравагантни. Ако искаш затворена отпред обувка, според мен този вариант http://www.zaneya.com/wp-content/upl...-louboutin.jpg е най-добрият. Аз лично имам такива подобни, само че напълно изчистени и малко по-ниски от тези. Много са ми удобни, но и при мен на моменти ми се плъзгат заради чорапа. Пробвай да сложиш малко памук отпред - хем ще се позапълни мястото, хем няма да си "стискаш" палците ( знам какво имаш предвид ).

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Здравейте, момичета! Искам да ви попитам, ако някоя от вас случайно е виждала тази рокля в някой сайт, моля да постне линк, защото не мога да я намеря и не се сещам от кой сайт е Много ще съм ви благодарна
    Аз пак да си попитам Извинявам се за нахалството, но никъде не мога да намеря информация за тази рокля, а страшно много ми харесва и ако някой изобщо някъде някога я е виждал, моля да сподели
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    защо млади момичета си взимат рокли ,които са до коляното не мога да разбера? като ще е къса роклята ,нека е малко по-къса.. не да ви се вижда гъза ама..

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Току що се връщам от обиколка за рокля.Е,не беше точно биколка.Бях си записала час в бутик Проновиас в София,но с исълта,че няма да е единствения който ще посетя.Влязох,обясних какво иска,жената ми даде няколко модела.Мерих ги и ми харесаха,но сякаш го нямаше чувството,което да ми каже:"Това е роклята!".Всички ролки бяха в тюркоаз(това бях решила,че ще е цвета),но баща ми ми каза:"Хайде премери и някоя друг цвят".Първият,който ми грабна окото беше много красив лилаво-син на рокля,намираща се на витрината,която в началото забелязах,но не ми хареса,понеже моделът и не се вписваше в моите представи за бална рокля.Облякох я и още щом се погледнах в огледалото си казах:"Боже,това е моята рокля!".И така рокля с модел и цвят,които никога не съм и мислела,че ще ме грабнат се превърна в балната ми рокля.Платих капаро и на 20 ще ходя за вземане на размери и да меря още една от новата колекция,която ще пристигне тогава и която хареса на родителите ми ,но не и на мен,защото никоя вече не може да заенчи моята рокля.Имам снимки,но на тях се губи ефекта и сякаш,но ако искате мога и да пусна някоя Не съм суеверна

^ Аз не съм абитуриентка , но с удоволствие следя темата и най-отговорна мога да кажа от името на всички , че ще ни бъде супер интересно точно теб да те видим !
    To infinity and beyond.

anonymous708973
    Guest
    Дам и аз искам да видя какво си избрала Впрочем, може ли нагло да питам колко струва роклята?

Град
    Ботевград
    аз отивам утре да гледам за рокля
    набелязала съм няколко модела но ще видиим
    !!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Аз също бих пуснала роклята като отида сега на проба, ама .. не за друго просто предпоитам да се видя в цялостен вид
    на мен ми е мн интересно да видя роклята ти , ако решиш пусни снимка, ще следя

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Ще пусна,щом искате
    Но от снимките можете да получите само представа за роклята,на живо цвета е много по-различен,стои много по-красиво и елегантно.Даже още като ме снимаха и видях снимката си казах:"Тя на снимка е съвсем различна".Чак ме е яд.

http://prikachi.com/images/485/2958485l.jpg
    http://prikachi.com/images/486/2958486c.jpg
    http://prikachi.com/images/487/2958487i.jpg
    http://prikachi.com/images/489/2958489x.jpg
    Имам странна стойка,защото роклята е много широка и съм я хванала отзад(всяка рокля е единична бройка и затова я правят доста широка).Иначе роклята ще се скъси,ще се стесни по мен и понеже деколтето е много"покрито" щего преправи дизайнерката да стане малко по открито.А това на рамото са камъни Сваровски,роклята е от естествена коприна.
    А на последната снимка е тази от нновия каталог,който родителите ми харесаха,но на мен ми идва доста поп фолк ,ако деколтето е обикновено става още по.
    Иначе някой беше питал за цената на роклята,1150 мисля,че беше.По-скъпичка е и аз разбрах в последния момент,когато баща ми вече я капарира...
    Е казвайте мнения

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз не съм 12 клас , много по-малка съм. (едва 8-ми)
    Но ви следя и надявам се нямате нищо против да се включвам много рядко.
    krisito9212 - роклята ти е уникална. Много ми харесва и така ти стой перфектно , а с корекциите съм сигурна , че ще е още по-хубава. И на теб ти ходи много. Определено това е твоята рокля!

krisito9212,това е твоята рокля и твоят цвят

ПС ако искате и аз ще пусна снимки на модела и цвета,но незнам как не съм много запозната,ако обесните[/img]

Момичета,благодаря,радвам се че ви харесва.Като я взема напъно готова пак ще се снимам,а другата отпада напълно.Babyliss пусни снимки.Влез в сайта prikachi.com и там ще видиш от къде можеш да избереш снимки от компютъра си.След като ти излезат снимките натискаш върху всяка и щом излезе само тя на екрана,копираш адреса и поставяш тук.Дано ме разбра ) Аз чакам да се престрашат и други момичета да си пуснат снимки,нека споделим емоциите си и дадем мнения

krisito9212 страхотна рокля ! Много стилна и много ти отива Ех,да бях и аз толко слабичка и висока
    И аз се чудя дали да отивам до Pronovias, има ли други хубави рокли, за които си заслужава да отида ?

Аз за сега съм си взела само 2 чифта обувки и ако си избера рокля, подходяща за тях, ще обуя едните, ако не ще си взема други. / Това е моята мания, при мен се почва първо от обувките /

http://prikachi.com/images/71/2959071k.jpg
    http://prikachi.com/images/101/2959101K.jpg
    Целта оправдава средствата !

това е гърбът на бъдещата рокля (призрамките тук не са наместени много добре)
    това е цвета,но в действителност е много по-красив и елегантен (тюркоаз)
    роклята отпред съм си я измислила и нямам снимка.Ще е изчистена с голямо цвете от едната тсрана и в него кристали като по гърба
    Като е готова ще кача снимки.И двете рокли ми бяха адски големи и ми стоят като чували

MidnightLove благодаря.За Проновиас-има рокли за всеки вкус.Само че трябва да си запишеш час,като отидеш ще ти дадат да гледаш каталог,обаче аз от него нес и харесах рокля,но в бутика има достатъчно.Заслужава си да отидеш,най-малкото защото роклите са уникални,всяка е единствена.Пожелавам ти да си намериш твоята рокля

babyliss0,роклята ти ще е униклна и цвета и модела и много ми харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си