.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Max Factor Second Skin foundation

Мисля да си взема сега от този фон дьо тен,до сега съм използвала на лореал true match,и се чудя този дали е по-хубав?Някой ползвал ли го е?Ако имате снимки с него ако може да качиде да видя как стой))

http://beautycosmetic.biz/max-factor...n-pi-3783.html

Mного е хубав. Стой естествено и е покривен. Няма да сбъркаш. )
    Препятствията са онези страховити неща ,

които виждаш ,

щом отклониш поглед от целта си.

Аз го имам и наистина е много хубав,заслужава си парите.Не мога да ти кажа кой е по-хубав тъй като не съм ползвала на лореал,но ти предлагам да си вземеш и някаква основа за преди фон дьо тена

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    На мен на Макс Фактор нещо не ми хареса този,не знам защо.На Лореал true match е много хубав,въпреки че на моята кожа дори и най-светлия ми идва тъмен.Все не мога да си намеря фон дьо тен.Имам хубава и чиста кожа,обаче все пак ми трябва фон дьо тен или някакъв много светъл коректор,защото имам сенки под очите.Не си личат кой знае колко,но...
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Ловеч/В.Търново
    а мазен ли е ?щот аз сам със смесена кожа повече към мазна,и да не да лъщи?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    На мен на Макс Фактор нещо не ми хареса този,не знам защо.На Лореал true match е много хубав,въпреки че на моята кожа дори и най-светлия ми идва тъмен.Все не мога да си намеря фон дьо тен.Имам хубава и чиста кожа,обаче все пак ми трябва фон дьо тен или някакъв много светъл коректор,защото имам сенки под очите.Не си личат кой знае колко,но...
    Просто си купи коректор с цвета на кожата ти така, че да се преливат, и не си мажи кожата с глупости, щом нямаш нужда.
    А за Лореал-а тру мач - той е супер тежък фон дьо тен, не става за всеки ден, определено!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Infinity
    Във вторник си купувах фон дьо тен и се чудех точно между Секънд Скин на Макс Фактор и Vichy - AERA TEINT.
    Избрах си втория и да ти кажа честно изобщо не съжелявам.
    Подбрах си точния цвят и мога да кажа , че перфектно ми се слива с кожата. Самия ФДТ е за суха и чувствителна кожа със защитен фактор 20 + това се води крем.
    Устойчив , лек и много лесен за нанасяне - много съм доволна.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Във вторник си купувах фон дьо тен и се чудех точно между Секънд Скин на Макс Фактор и Vichy - AERA TEINT.
    Избрах си втория и да ти кажа честно изобщо не съжелявам.
    Подбрах си точния цвят и мога да кажа , че перфектно ми се слива с кожата. Самия ФДТ е за суха и чувствителна кожа със защитен фактор 20 + това се води крем.
    Устойчив , лек и много лесен за нанасяне - много съм доволна.
    към 30тина лв ли даде? И аз искам него, ползвала съм мостра и останах доволна, добър всекидневен фон дьо тен... Но ме е страх да не си го купя и да не е моя цвят и после 30 лв на вятъра...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

30лв. е , да. Абсолютно си е добър всекидневен фон дьо тен - лек и мек. Попринцип съм със светла кожа и почти никога ни си подбирам моя цвят на 100 % .. винаги има разминаване и фон дьо тена ми е по-тъмен ама специално тоя го нацелих екстра.
    Ivory е цвета и е втория / т.е. не е най-светлия / , но ако си със светла кожа мисля , че ще ти е добре.. зависи , де.
    Най-добре отиди в някоя аптека и пробвай .
    http://www.altwoodpharmacy.com/user/...Pure-Cream.jpg
    Ето ако можеш да се ориентираш горе-долу за цвета ти.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    30лв. е , да. Абсолютно си е добър всекидневен фон дьо тен - лек и мек. Попринцип съм със светла кожа и почти никога ни си подбирам моя цвят на 100 % .. винаги има разминаване и фон дьо тена ми е по-тъмен ама специално тоя го нацелих екстра.
    Ivory е цвета и е втория / т.е. не е най-светлия / , но ако си със светла кожа мисля , че ще ти е добре.. зависи , де.
    Най-добре отиди в някоя аптека и пробвай .
    http://www.altwoodpharmacy.com/user/...Pure-Cream.jpg
    Ето ако можеш да се ориентираш горе-долу за цвета ти.
    Оо, златна си, мострата ми беше ivory ) сега се сетих, ама беше отдавна и бях забравила !
    Пази моториста !!!

Много добре седи цвета , да .
    To infinity and beyond.

Град
    Ловеч/В.Търново
    А дали е по лек от лореал,понеже аз използвам всеки ден фон дио тен???

Със сигурност е по-лек.
    To infinity and beyond.

Повече от фен
    Разбира се, че е по-лек, но за тези пари можете да получите и професионални продукти. Просто попитайте професионалните гримьори с какво работят. Поне в София големите имена в тази област използват или продукти на съвем други фирми, които не пускат реклами по телевизията, защото не виждат смисъл или професионални серии които не се предлагат по магазините.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си