На седем години с една приятелка ходихме до едно далечно за тогавашната ми възраст място и майка ми ми се кара много. Един път, като по-голяма, ми беше дала пари да купя храна на котката и аз отидох до магазина, ама беше затворено. В близост имаше някаква кръчма и с парите черпих цялата тайфа с цаца. Пак ми се кара много, а баща ми ме пита дали да ми купи цаца, щом толкова ми се яде.
Все гледахме някакви кучета и котки по разни кашони, "бранили" сме ги от другите деца, колко шамари съм била, за да не ни ги отмъкнат...
А да. С една приятелка ходехме по магазините и разпитвахме кое колко струва и лъжехме, че ще купуваме подаръците на майките ни, които ще раждат всеки момент...Друго, друго.. Все имах пререкания с момчетата, колко съм се била с тях, не е истина...
Любимото ми детско беше Том и Джери естествено.
А бели ...играех си с една фиба и драсках с нея по секцията, защото бях гледала някъде, че така се пали кибрит, и до ден днешен стоят драскотините. Бях откачила вратичката на една библиотечка, защото се люлеех на нея. Редовно изпусках някакви глупости през прозореца, пъхах бонбони ММс във видеото и го развалих, бях изпочупила няколко тухли на вилата понеже си играех, а точно с тях трябваше да се достроява нещо и ми се караха много. Т'ва са нормални неща, преди няколко месеца откъснах частта с перките на вентилатора, защото си мислех, че се маха, така че и сега си продължавам с глупостите.