- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дянков НЕ ПРЕПОРЪЧВА да се учи в СУ!
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obra...otestirat.html
Просто нямам думи!
Бойко ни съветва да идем в Пернишкия,тоя мазник го пускат да говори за СУ по телевизията...накъде отива всичко?!
О,така ли било,отвореняк.
И ти си за бяла риза като Дянков.
Дянков е неадекватен. Видя се, че няма уважение към нищо.
Остави се, Дянков е пълен идиот. Накрая ще вземат да започнат да затварят факултети на Софийския...
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Ок,то е повече от ясно,че е неадекватен!
Но как може да е министър! И още повече - да се толерират подобни изказвания в ефира на национална телевизия,а след това думите му да се преиначават и облагородяват из разни измекярски платени статии!
Разбира се, че ще го каже. Все пак нашите Декани не подкрепят политиката, която води или по-точно не води. Не говоря за как е управляван СУ, а за цялата политика. Но истината е, че СУ наистина си е разграбван доста години, така че протестите трябва да се водят по друг начин и да се измисли решение.
Впрочем ние си имаме и парно във факултета и то от няколко дена.![]()
В кой факултет?
(то да беше въпроса само за парното...)
Стопански, но при нас май нямат толкова големи проблеми с парите.
[quote=manliftingbanner]Спокойно,Първоначално написано от _donna_
след време ще разбереш, че СУ не е cr
изказването на Бойко, че ще накара Топлофикация да ви оставят парното да върти, за негова сметка, също беше забележително...
//все съм си мислела, че в затворено помещение е по-топло от навън, ама не е точно така...
А,той Бойко е толкова велик,че с куpа си ще подкара парното...
Защо "да ви" ти нали също учиш в СУ, нещо се обърках.Първоначално написано от Sham
Аз досега не съм се включвала в протестите, нека който е крал да се поуплаши малко, да вземат да осъдят някой. То така не може някои да са прибирали, да няма наказани, а после държавата да плаща.
П.п. _donna_ е с бан от manliftingbanner
е как пък тоя софийски университет от как се помня все няма пари, и ще преподават даже икономика - да им пи*ам на икономиката дето преподават, щом все нямат пари... че и таксите са ви по 300 лева, докато в унсс когато бях студент бяха по 100, сега да са ги дигнали с 10 лв максимум...
в унсс винаги имаше пари в излишък - то не бяха прозорци, алуминиеви щори, нови маси, нови зали, нова аула, телевизори, прожектори, лаптопи за преподавателите, нови асансьори, облицовки по стените, окачени тавани, нови кенефи и тн и тн. всички изпии за разлика от софийския са без пари, държавните също. изобщо су са трагедия и толкова им струва тъпото образование там по икономика.
никой да не се обижда!
Таксите са еднакви. Все пак прави разлика между икономическа специалност и медицина.![]()
кога форумът стана толкова авторитарен. Едни хора могат да бъдат обиждани, други не, за трети си затваряме очите...?
Изключително непрофесионално изказване от страна на Дянков.
Първоначално написано от w0sh
+1
Макар че в една интелигентна дискусия не би трябвало въобще да се започва с обиди от която и да е страна, но какво да се прави, това е тийн форум все пак.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
[quote=manliftingbanner]Спокойно,Първоначално написано от _donna_
след време ще разбереш, че СУ не е cr
carpe diem quam minimum credula postero
Боко и Дянков за пореден път блестят с изказванията си.Като им гледам нивото, си мисля, че тая зима може да си припомня виденовата такава, и без това преди бях много малък.
Аз пък все си мисля, че тия сравнения са мега смешните... най-малкото, защото университетите се конкурират и се правят на най-голямата работа за неорентираните и по-тъпи студенти. Все пак, това са университети с тотално различна насоченост и ако някои знае горе долу какво иска от живота - не би се чудил дали да учи история/психология/финанси/архитектура. Той ще се насочи към конкретната специалност и ще си влезе в нея. И нататък, няма особено значение кой уни ще се прави на по-голям, а конкретният завършващ го след 5, 10 и 15 години какво положение ще има в обществото.
Пък и такова нещо като "най-добър университет в България" няма. По-скоро "най-добра История в...", "Най-добра архитектура в..." и т.н. най-добра специалност.
А пък на съвета на Дянков... то сигурно има точно 5 специалности, при които е възможно това....
С К А Н Д А Л Н ОПървоначално написано от shadow4e
Утре когато Плевенлиев каже, че в провинцията също трябва да се откриват квалифицирани работни места и да се правят инвестиции ще има масови банове и в раздела ще пишат само софиянци.
manliftingbanner помни ли си любимия цитат? От Ницше? М?
Викам да си отворите още една тема за ямболски ретарди и прочее глупости, щото на всяка друга бързо и се клъцва главата.Предполагам ще разберете за кво става дума.
не му е работата да дава такива препоръки публично.
между другото, той какво е завършил точно?
Уикипедия каза: Университет Питсбърг (докторска степен), Мичигански университет (докторска степен)... иначе е учил МИО в УНСС 1 или 2 години... нещо подобно.Първоначално написано от Deadlock
^какво учиш/си завършил в УНСС? интересно ми е от коя специалност си доволен. аз имам наблюдения само върху първокурсници и нямам широка представа..
бтв, дали е интересна филологията, е въпрос на лично мнение и не би трябвало да се споменава като критерий за качеството на обучението..![]()