.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: PSP нещаа...

PSP нещаа...

Продавам калъф за ПСП чисто нов Snakebyte за 18 лева |при покупка давам кърпичка за почистване на екрана подарък, такава като на очилата |

Също така и продавам ПСП игра : Harry Potter and the goblet of fire с оригинални книжки, кутия...общо взето е играно максимум 3 пъти на нея..\колкото да се пробва \ Пращам с куриери..при интерес пишете ми тук ЛС или на skype : fake_coin

ПП. В момента ми пише,че не мога да изпращам линкове и не можете да видите калъфа..тей че пишете ЛС или в скайп

ПП2. Играта струва 25 лева! - цената е твърда тъй като си купих играта за 80 лева!

Може да има лек коментар относно цената на калъфа

При покупка на 2те неща получавате отстъпка 3 лева. Прави общо 40 лева. Промоцията е,за да се закръгли цената. Иначе двете по отделно струват 43 лева Та пак повтарям - при интерес - пишете или в темата,на ЛС или skype : fake_coin
    Играта е в много добра състояние,върви перфектно! За Коледа ми подариха Need For Speed : Carbon,но не ми хареса и я сложих някъде и сега не мога да я намеря..Ако я намеря директно я пускам на 25 лева Играта е UMD оригинална,купена от МУЛТИРАМА и е с книжки и всичко..

Няма ли мераклии ?

За играта : Утре ще ви кажа дали е купена,защото има двама кандидата от класа,които са навити...

Играта отново е в продажба ...

Офф..какво да правя...свалям цената на играта...на 20 leva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си