.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    Варна

как да ми обърне внимание

Здравейте :}}
    така рових се малко във форума, четох разни теми, та в крайна сметка реших и аз да се допитам до вас .. Има едно момче, което е много красиво и симпатично, с 2 год по- голямо от мен, учим в едно училище, заедно пътуваме, засичаме се често, но проблема е, че контактите ни спират само до погледи, а много искам да ме забележи, но не знам какво да направя и ако ще става нещо, да става, ако ли не поне да съм наясно и да не се надявам напразно. По принцип общувам свободно с всички, но сега какво ми става ..

П.С: Предполагам има много такива теми, за което се извинявам, но засега не съм намерила сходна с моята и затова направих нова

Ами какво да ти кажа...Вече съм давала много такива отговори, а и аз съм затънала до шията...
    Skype, Facebook --->Това го взимаш от общите приятели(които съм почти 100% сигурна, че ги има)
    Не правиш моята грешка и го поздравяваш след като се запознаете...
    ... и така нататък, и така нататък...

Допитай се до някой негов приятел.Питай го за скайпа му или фейсбук нещо.. ала ,бала.
    Във фейсбук можеш да го намериш най- лесно ,ако му знаеш името и фамилията.. или от общи приятели.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

От друга страна, покажи ми, че тренираш фехтовка. С рапира, примерно. От мъжка гледна точка, винаги ми е странно как момичетата започват да ме избягват като се появя с моята рапира, всички ме избягват, но когато винаги видят момиче с рапира, всички `и скачат.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    От друга страна, покажи ми, че тренираш фехтовка. С рапира, примерно. От мъжка гледна точка, винаги ми е странно как момичетата започват да ме избягват като се появя с моята рапира, всички ме избягват, но когато винаги видят момиче с рапира, всички `и скачат.
    Mомчето май не е толкова очарователна гледка Не се залягай ама ...

П.С.: По темата: начини да се запознаете ... има ги БОЛ .Само трява да се престрашиш. Скайпа Фацебук( ) ... Успех!

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    КВО РЕЧИ ?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Ами явно те е срам... Когато искаш нещо, по-добре захвърли срама и действай, направи ти първата крачка. Ако не рискуваш, няма как да спечелиш.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Мега фен
    седни до него в автобуса и го заприказвай.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    София
    ^ или направо в него

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    ако искаш да ти обърне внимание по време на междучасие като го видиш и си изпусни тетрадка или учебник (хубаво е да са няколко), ако не е някоя фукльо ще се наведе и ще ти помогне след това му благодари и му кажи, че много ти е помогнал, абе общо взето ще измислиш нещо

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    ^ или направо в него

+8
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на fen7asy
    подписът ми..
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Град
    Варна
    мерси много за съветите, ще видя какво ще направя А относно снимката ползвам регистрацията на една приятелка и снимката е нейна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си