.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Дали...

Град
    Плевен

Дали...

Здравейте! Има едно момче,което харесвам и много пъти ме гледа и даже малко сме си говорили. Но също така има едно момиче от неговия клас,което ми хвърля ужасни погледи с които все едно ми казва-- това е моето момче!Не се доближавай до него!
    Искам да попитам- дали е възможно те двамата да са гаджета или тя се чувства застрашена от мен.
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Град
    Плевен
    Няма ли да дадете некво съветче.
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    ем отиваш при нея и я пребиваш от бой и тфа е ;дд

ся сериозно...

първо сподели с момчето че тя те гледа така гадно и го попитай дали има нещо между тях... ако няма... вече трябва да питаш нея а ако тя ти каже че тя го харесва... и го иска за себе си... момчето трябва да избере

Питай го дали има нещо общо с нея,или само тя си въобразява, а ако те пита защо питаш измисли нещо

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    ем отиваш при нея и я пребиваш от бой и тфа е ;дд

ся сериозно..
    Е че колко по-сериозно от тва.. Тей са праи с конкуренцията .. Ква е тая дет ш ти го гледа .. Твой ще си е ама я по-смело.. даже малко сме си говорили вика .. На колко сии ..11?

Вие да не сте на 10, че да не можете да раазберете кога някой ходи с друг?

според теб защо те гледа така? мн ясно че или го харесва или ходят ( за това ме съмнява) и като вижда че ти обръща внимание се дразни.. simple
    tell me what i wanna hear . .

първо сподели с момчето че тя те гледа така гадно и го попитай дали има нещо между тях... ако няма... вече трябва да питаш нея Smile а ако тя ти каже че тя го харесва... и го иска за себе си... момчето трябва да избере Smile ...

Много точно казано...ние тук няма как да разберем каква е ситуацята... трябва съма да я провериш!!!!
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    порчетата1
    поне цитирай да се вижда кой казва такива умни неща

Изобщо няма да ти пука как те гледа въпросната *****. Даже се старай по-честичко да си покрай нея и да я дразниш...

Честно да ти кажа...не знам защо...обаче самия факт, че си говорите и няма нужда да ти давам съвета със Скайп и Фейсбук, направо ме кара да си мисля, че проблемът ти е решен... Да, ама не.

Излезте на кафе... ала бала... не знам кво друго мога да ти кажа...

Ако не се ги виждала един друг да си пъхат ръцете в панталоните на другия, вероятността, по някаква причина, да са гаджета, е малка.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    София
    Аз пък откъде мога да знам?!
    Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ПРЕБИЙ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДВИЖИ , ПОСЛЕ И ИЗКАРАЙ ОЧИТЕ ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ГЛЕДА НИКОГА ПОВЕЧЕ
    ЗАЙЦИ КВИ СА ТЕЯ ВЪПРОСИ

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    ПРЕБИЙ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДВИЖИ , ПОСЛЕ И ИЗКАРАЙ ОЧИТЕ ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ГЛЕДА НИКОГА ПОВЕЧЕ
    ЗАЙЦИ КВИ СА ТЕЯ ВЪПРОСИ
    Какъв е тоя Caps Lock?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на fen7asy
    ъм ъм.. незнам ко да кажа.. има една такаа в нашия клас гледа всички на кръв.. учители, ученици, животни, хора.. нш не я инт.. ии си мисли че е страшна ;ддддд
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си