- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка или..
Момчета ,обичате ли да чуката момичето в устата или да сте пасивни и тя да ви духа?
Момичета,обичате ли да правите свирки или обичате да сте пасивни и да ви чукат в устите?
Ивито!Моята секс френдка!
и двете ако може
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Размечтах се![]()
Чувствам се адски готино като ми хване главата и се движи бързо и рязко. Най-добре да зарови пръсти в косата ми, да я дърпа леко. Ох, тогава мога да споря кой от двама ни се чувства по-добре![]()
![]()
Но ако целта ни е качествена свирка, трябва аз да действам.
q obi4am da i go gnietem do slivicite i da si vru6ta ve4erqta da origa na klesovina i na kiselo zeie . Solim si go sus smindol i ona go lapa celiq sus mudata
Тази тема е уникална и нова, никога необсъждана преди.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
такива трябва да са повечето жениПървоначално написано от Maceto96
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
обичам аз да си върша самичка работата..
love is everything..
и двете![]()
![]()
достатъчно ми е това което тя сама прави......не бих и причинил това което вие наричате чу*ане в устата
6б3З10
+1Първоначално написано от DarkTemplar
Наистина е въпрос на момент.
Зависи в какво настроение си и какво ти се прави в момента, за какво си предразположен.
Аз лично харесвам и двете, макар, че ми се вижда малко грубо когато я хващам за косата и става "по мое му".
Аз лично предпочитам свирката, той да е пасивен и да се наслаждава без всякакъв вид усилия.
Просто ми харесва да му доставям максимално удоволствие. А и няма нищо по прекрасно от мисълта че буквално съм го "хванала за топките, за слабото място" и макар и в краката му да знам че всичко зависи от мен... Оххх прекрасно е....А и като се сетя, колко е ппрекрасен...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и 2те много си е яко..едното и после другото или обратното..харесва ми както и на гаджето ми също :P
+1Първоначално написано от DREAM95
![]()
Абре и двете не са за отхвърляне![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак