- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка или..
Като че ли повече ми харесва да ме чукат в устата по-възбуждащо е..Но всичко зависи от ситуацията![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
защо и аз не мога да си намеря такава мадама "да обича самичка да си върши работата"![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Предпочитам да си върша работата, пък независимо как![]()
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
емии... споко,ще се намеризащо и аз не мога да си намеря такава мадама "да обича самичка да си върши работата"до колкото знам-има ги доста
![]()
~девойче съм~
Ами и двете!Обаче чукането в устата е доста перверзно и ме кара да се чувствам като мръсница.![]()
Fashion and Styling
+1 охаааа ей т'ва си е истинско удоволствиеПървоначално написано от kremen4eto
![]()
:P
[/img] http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images.cdn.fotopedia.com/flickr-307903280-image.jpg&imgrefurl=http://www.fotopedia.com/wiki/Water_polo&usg=__D2IDhKVUN6fpGR9wmhFQlKoocF8=&h=53 2&w=800&sz=194&hl=bg&start=30&zoom=1&tbnid=tWvKBlq ck2i3mM:&tbnh=156&tbnw=208&prev=/images%3Fq%3Dwaterpolo%26hl%3Dbg%26biw%3D1276%26bi h%3D839%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C755&itbs=1&iac t=hc&vpx=573&vpy=270&dur=3167&hovh=183&hovw=275&tx =164&ty=132&ei=7ukNTZCuOYifOpyZhJIJ&oei=4OkNTfbvOI Kx8gPDroGFBw&esq=2&page=2&ndsp=20&ved=1t:429,r:7,s :30&biw=1276&bih=839[/img]
Женска мъдрост за момичетата:
Докато ви чука в гърлото, задавете се (умишлено или не) и пуснете една сълза, като го гледате с умиление в очите. Ще се влюби.![]()
п.п. Не забравяйте, че всъщност винаги е хубаво да се задавите поне веднъж, когато тръгвате да му духате, дори и да не му е много голям. Така го ласкаете.
Не съм фен на оралната.
Но вечер ако ме хване човек - изпълнявам желания![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Такива за една вечер редовно ги чукам в устата,а иначе по рядко - предпочитам тя да се постарае.
Вива канари...!!
Винаги аз върша цялата работа...иначе рискува да повърна върху прелестите муВие как не се давите??? Пък и това ''чукане в устата" ми е звучи прекалено грубо, не бих позволила
Добре му е и така
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
мда особено ако виждам че и на приятеля ми му е хубаво...Първоначално написано от Alexandra1993
Ам, да си върши работата ама и другото става... комбинацийка най-добре![]()
![]()
![]()
хЪх...
Първоначално написано от ImSoInLove
Аз обичам и дветеПървоначално написано от miroandonow
И по двата начина ми харесва![]()
Ако не си свърша сама работата,не се чувствам добре ;дд ... Иначе наистина е приятно като зарови пръсти в косата ми или просто се опита да преплете пръсти в моите...
Иначе да те чукат в устата? .. все пак е кофти.. смисъл.. ако е прекалено дълъг иии почва да ти се гади а и.. Ох не знам,нямам си представа .. аз съм момиче с лидерски характер - обичам да се справям сама със задълженията си и да контролирам нещата .. за това просто не съм компетентна по въпроса..
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Свирка...обичам да съм пасивен.
q obi4am da i go gnietem do slivicite i da si vru6ta ve4erqta da origa na klesovina i na kiselo zeie . Solim si go sus smindol i ona go lapa celiq sus mudata![]()
![]()
![]()
![]()
Млад си още и може би не си срещал такива жени. Но ги има.Първоначално написано от radinio
![]()
Welcome to the Jungle...
Не не знам,че ги има,имам предвид,че ОБИЧА да прави свирка,защото има момичета,които правят,заради приятеля си,но всъщност да им е неприятно,а тя ОБИЧА