- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Признани?
Преди време ви писах за момчето по малко от мен, и за това как ме гледа.Вчера си чатих с негов, но и мой добър приятел.Той ми каза, че момчето кеото харесвам (нека го наричаме И.) е казал, че харесва момиче и мсили д аи предложи и ми каза, че най вероятно съм аз, псоле говорел за бифшата си и изобщо стана мн обаркато но все още продължава да ме гледа.Чудех се дали да не накарам общия ни приятел да ни запозна и когато ни запознава да видя как ще рейдира как ще гледа.И по нататък д аму призная
бифшата си![]()
![]()
![]()
![]()
Toва някакъв базик ли е ???
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
ne
Кажи му, че си бременна. Ако не подейства, значи не му пука изобщо за теб.
Нека ви запознае, какво чакаш?
Животът е адът описан в Библията!
Еми да,запознайте се
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Запознайте се, посближете се малко.. имам предвид: излизайте по-често, пиши му по скайп и т.н./ако си много срамежлива/. Виж как се държи ии да. Това е.
п.п. Не тръгвай с големи очаквания, че момичето на което иска да предложи си ти. После да няма ревове и сълзи...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Какво е това "предлагане"...
Доколкото става ясно, вие не се познавате лично, а вече си мислиш, че ще ти 'предложи' о.О
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аа.. вие на колко бяхте ?
Че имаше някакъв 11 годишен ,пък ми се струва странно 11 годишен да има бивша.. затова сигурно се бъркам.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ами, винаги можеш да го удариш. Момчетата си падат по войнствени момичета. Колкото по-силно, толкова по-добре.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Може и с рапира да го прободеш ( да пусне по бързо кръв) .Първоначално написано от OldSchoolRebel
сериозно: бързай защото може да го изпуснеш. Отиваш деректно при него и му казваш. това е .
НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ , ЧЕ ПОСЛЕ СЕ ОБЕСНЯВАЙ ВЪВ ФОРУМИ![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Тук дори няма нужда да давам поредния ироничен коментар, само да цитирам си е достатъчно.Първоначално написано от DREAM95
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
АБСОЛЮТНО нищо не разбрах.. или съм прекалено отвеяна от случващото се днес.. или оставаш на поправителен по БЕЛ ..
Първоначално написано от BladeDancer
Офффф... хора, никой не ви пита дали момичето може да пише или не. Просто иска съвет. Има грешки и не е единствена в тоя форум...аз също правя много грешки... стига сте обсъждали правописа, ами дайте някой полезен съвет...![]()
амии влюбена съм в едно момче,а тои си има гадже, а тои като ме види в даскало все се прави на ударенл днес например ме видя по сталбите аз бях след него и тои нарочно ме ритна леко разбира се.а като пътуваме с един и същ автобус тои поглежда към колите които минават и ме поглежда. а моята фр също го харесва и ревнува. а днес като си трагвах ме от даскало с гаджето си се целунаха (ще превартя) а тои винаги прави нещо като минавам пред него. даже един път една моя фр има брад и нарочно казах че сме женени и тои ме погледна накак си изнервящо.а тои знае че го харесвам аз му казах по скаипа, и тои няколко пъти ме пита да/не и аз му казвам да а тои ок.помогнете ми да разбера дали ме харесва! плсссссс много ВИ благодаря предварително.скаипа ми е:котето_7683
25.03.2009. 20:39
К: on 28.10.2010. 17:56
ТЕСТ Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш... Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш... Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш... Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час