Здравейте ! Има едно момче от моето градче..преди го виждах рядко, но от миналата седмица го виждам почти всеки ден и много ми хареса, макар и постоянно да си стои в колата, а-у..хареса ми..само на погледи я карахме..днеска го видях..ии тъкмо ще влиза в колата и му викнах ''почакай малко'' обърна се и той ме гледаше някакъв сериозен, аз му се усмихнах и го попитах дали може да се запознаем и той каза ''може, защо '' и аз му казах, че просто питам..След това го попитах дали има скайп, каза ми че няма...и аз аз му казах ''жалко'' и той ме попита ''искаш да имаме нещо ли ? '' и аз му отговорих ''емм..симпатичен си ми'' усмихнах се и той също, и му казах ''ако бързаш да те оставя'' и той '' ами бързам, хайде другия път като се видим ще поговорим''. Бих искала да знам какво си мислите вие.. От този въпрос който ми зададе..някак не мога да си го обясня..на 22 години е, аз съм на 17 години, всичките му фр казват, че е много хубав, работлив, страхотно момче..само дето си падал малко шматка.. ;дд но това няма значение.. Кажете какво да направя и какво разбирате от въпроса който ми е задал ?