- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам да питам нещо....
Здравейте! Искам да ви питам нещо или по точно да ви разкажа моята история. Та значи има едно момче в училище. Той е 8 клас а аз 7. Моята най-добра приятелка го познава мн добре и като разбра че го харесвам ми каза че е женкар и такива, но е споменавала че не е за мен и такива...Неговата класна стая е до нашта и сме по физическо заедно но нз как да му привлека вниманието.Много бих искала ако ми дадете някаква надежда!!!
![]()
When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!
Говори с приятелката си.Радвай се, че има на кого да мрънкаш. Накарай я да ви запознае или поне да завърже разговор с него в твое присъствие и пр.
В твоя случай има много варианти.
Не те познавам и не знам докъде би стигнала. Описши се с няколко думи и мога да ти дам по точен съвет...![]()
Защо трябва да му привличаш вниманието по някакъв начин? Хващаш приятелката ти и отивате да се запознаеш с него .. е така на шега уж, все ще измислите нещо ..![]()
I don`t care .. ;] ..
Освен ако и приятелката ти не го харесва няма да имаш никакъв проблем да я помолиш да ви запознае![]()
Животът е адът описан в Библията!
Проблемът е, че тя няма да иска да ни запознае а и аз съм доста срамежлива. Днес мярнах че ме гледа...
When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!
женкар бил...пикльо на 14![]()
остави го
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Ами щом не иска да ви запознае, значи го харесва или пък, което е по-зле, ревнува го от теб.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
ШМАТКА ОТИВАШ И СЕ ЗАПОЗНАВАШ КВО ВНИМАНИЕ АКО ТОЙ НЕ ТЕ Е ЗАГОВОРИЛ ВЕЧЕ ЗНАЧИ ....
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
каза човекът, който не знае къде е Caps Lock..Първоначално написано от DREAM95
Първоначално написано от BladeDancer
е добре запознаха ни сега какво????
днес едно момиче от неговия клас ми каза, че некво момче - приятел му го питал абе ти помниш ли името на онова момиче и той казал ми представиси помня и му го написал на листче като украсил всяка буква а после ми казаха тия момичета че са го питали и той има казал че не ме харесва ама то да ви кажа и мен некой така да ме пита и аз ще кажа не и ако не ме харесва защо ми е написал така името????
ходя на курс по компютри има еднаготина учителка тя ме харесва и аз я харесвам
ще стане ли нещо между нас![]()
![]()
![]()
Да, ще стане! Изваждай чушката и я метай на чушкопеко!!!Първоначално написано от Penov
![]()
Вместо да питаш нас дали те харесва, защо не вземеш да му споделиш за симпатията, която изпитваш..![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Физкултура. Това означава по-прилепнало и спортно облекло. От туй по внимание-привличащо, здраве му кажи. Просто се обличи нормално за часа, и ще е достатъчно.![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
[/quote]Да, ще стане! Изваждай чушката и я метай на чушкопеко!!![/quote]
![]()
еми вече като сте се запознали можеш да почнеш да си говориш по често с него и да го опознаваш щото се пак нали се сещаш че ти може да го харесваш ама ако примерно ен ти хареса характера му кво прайм?
Отиваш и му казваш "Хей, няма кой да играе волейбол/тенис на маса/баскетбол/футбол (ако можеш), ще ми правиш ли компания". Или ако си супер саката в спортовете с топки (като моя милост) и го гледаш как играе - "извинявай, би ли ми показал тоя трик?"
Момчето едва ли хапе![]()
етаа щом са познавате вече и го харесваш говори по-често с него , а щом карате и час заедно ще имаш възможност . Ама дори и да те харесва щом е женкар много много не хлътвай щото накрая да не те прецака много здраво .
ходя на курс по компютри има една готина учителка тя ме харесва и аз я харесвам
ще стане ли нещо между нас![]()
![]()
мисля да я поканя на кафе учителката
нормално ли е![]()
![]()
Той много добре знае за мойте симпатии. а по физкултура просто обличам анцунга в/у дънките. Къде ще се преобличам аз? Първо, че е студено и второ съблекалнията е обща с момчетата само една преграда ни дели която дори и до тавана не стига!!! Преди няколко дни беше казал на една фр че съм била слабичка и сладка
хей, незнам вие ли не пишете защото темата е стара, но ако има някой мнение да пише аз ще го прочета![]()
Потърси по-близък контакт с него. Като го видиш го гушни, кажи му името по сладък начин, задължително с усмивка на лицето... ще му хареса!Вземи му скайп, така ще ти е по-лесно да го опознаеш. Това е като за 1-ва стъпка. Действай и ни сподели за резултатите. : ))
Да бе.Те дечковците по-бързо навлизат в материята,отколкото 20-годишните,когато са били на 14.Аз като бях на 14,на 14-годишните момчета не им викаха женкари.Първоначално написано от xKiFlA
ммм ще ми е малко трудно да го гушна понеже е постоянно с неговите приятели, но се гледаме, усмихваме...Първоначално написано от Gavin
![]()
Не трябва да се притесняваш от тях!