.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Град
    vratsa

искам да питам нещо....

Здравейте! Искам да ви питам нещо или по точно да ви разкажа моята история. Та значи има едно момче в училище. Той е 8 клас а аз 7. Моята най-добра приятелка го познава мн добре и като разбра че го харесвам ми каза че е женкар и такива, но е споменавала че не е за мен и такива...Неговата класна стая е до нашта и сме по физическо заедно но нз как да му привлека вниманието. Много бих искала ако ми дадете някаква надежда!!!
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Говори с приятелката си. Радвай се, че има на кого да мрънкаш. Накарай я да ви запознае или поне да завърже разговор с него в твое присъствие и пр.
    В твоя случай има много варианти.
    Не те познавам и не знам докъде би стигнала. Описши се с няколко думи и мога да ти дам по точен съвет...

Защо трябва да му привличаш вниманието по някакъв начин? Хващаш приятелката ти и отивате да се запознаеш с него .. е така на шега уж, все ще измислите нещо ..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Освен ако и приятелката ти не го харесва няма да имаш никакъв проблем да я помолиш да ви запознае

Животът е адът описан в Библията!

Град
    vratsa
    Проблемът е, че тя няма да иска да ни запознае а и аз съм доста срамежлива. Днес мярнах че ме гледа...
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Град
    Плевен
    женкар бил...пикльо на 14
    остави го

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Ами щом не иска да ви запознае, значи го харесва или пък, което е по-зле, ревнува го от теб.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ШМАТКА ОТИВАШ И СЕ ЗАПОЗНАВАШ КВО ВНИМАНИЕ АКО ТОЙ НЕ ТЕ Е ЗАГОВОРИЛ ВЕЧЕ ЗНАЧИ ....

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен Аватара на fen7asy
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    ШМАТКА ОТИВАШ И СЕ ЗАПОЗНАВАШ КВО ВНИМАНИЕ АКО ТОЙ НЕ ТЕ Е ЗАГОВОРИЛ ВЕЧЕ ЗНАЧИ ....
    каза човекът, който не знае къде е Caps Lock..
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Град
    vratsa
    е добре запознаха ни сега какво????

Град
    vratsa
    днес едно момиче от неговия клас ми каза, че некво момче - приятел му го питал абе ти помниш ли името на онова момиче и той казал ми представиси помня и му го написал на листче като украсил всяка буква а после ми казаха тия момичета че са го питали и той има казал че не ме харесва ама то да ви кажа и мен некой така да ме пита и аз ще кажа не и ако не ме харесва защо ми е написал така името????

Zaglavie

ходя на курс по компютри има еднаготина учителка тя ме харесва и аз я харесвам

ще стане ли нещо между нас

Re: Zaglavie

Цитирай Първоначално написано от Penov
    ходя на курс по компютри има еднаготина учителка тя ме харесва и аз я харесвам

Да, ще стане! Изваждай чушката и я метай на чушкопеко!!!

Вместо да питаш нас дали те харесва, защо не вземеш да му споделиш за симпатията, която изпитваш..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Физкултура. Това означава по-прилепнало и спортно облекло. От туй по внимание-привличащо, здраве му кажи. Просто се обличи нормално за часа, и ще е достатъчно.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Re: Zaglavie

[/quote]Да, ще стане! Изваждай чушката и я метай на чушкопеко!!! [/quote]

еми вече като сте се запознали можеш да почнеш да си говориш по често с него и да го опознаваш щото се пак нали се сещаш че ти може да го харесваш ама ако примерно ен ти хареса характера му кво прайм?

anonymous708973
    Guest
    Отиваш и му казваш "Хей, няма кой да играе волейбол/тенис на маса/баскетбол/футбол (ако можеш), ще ми правиш ли компания". Или ако си супер саката в спортовете с топки (като моя милост) и го гледаш как играе - "извинявай, би ли ми показал тоя трик?"
    Момчето едва ли хапе

етаа щом са познавате вече и го харесваш говори по-често с него , а щом карате и час заедно ще имаш възможност . Ама дори и да те харесва щом е женкар много много не хлътвай щото накрая да не те прецака много здраво .

Zaglavie

ходя на курс по компютри има една готина учителка тя ме харесва и аз я харесвам

мисля да я поканя на кафе учителката

нормално ли е

Град
    vratsa
    Той много добре знае за мойте симпатии. а по физкултура просто обличам анцунга в/у дънките. Къде ще се преобличам аз? Първо, че е студено и второ съблекалнията е обща с момчетата само една преграда ни дели която дори и до тавана не стига!!! Преди няколко дни беше казал на една фр че съм била слабичка и сладка

Град
    vratsa
    хей, незнам вие ли не пишете защото темата е стара, но ако има някой мнение да пише аз ще го прочета

Град
    София, България
    Потърси по-близък контакт с него. Като го видиш го гушни, кажи му името по сладък начин, задължително с усмивка на лицето... ще му хареса! Вземи му скайп, така ще ти е по-лесно да го опознаеш. Това е като за 1-ва стъпка. Действай и ни сподели за резултатите. : ))

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    женкар бил...пикльо на 14
    остави го
    Да бе.Те дечковците по-бързо навлизат в материята,отколкото 20-годишните,когато са били на 14.Аз като бях на 14,на 14-годишните момчета не им викаха женкари.

Град
    vratsa
    Цитирай Първоначално написано от Gavin
    Потърси по-близък контакт с него. Като го видиш го гушни, кажи му името по сладък начин, задължително с усмивка на лицето... ще му хареса! Вземи му скайп, така ще ти е по-лесно да го опознаеш. Това е като за 1-ва стъпка. Действай и ни сподели за резултатите. : ))
    ммм ще ми е малко трудно да го гушна понеже е постоянно с неговите приятели, но се гледаме, усмихваме...

Град
    София, България
    Не трябва да се притесняваш от тях!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си