.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Град
    vratsa
    днеска едно момиче от неговия клас му дала скайпа ми и вече целият му клас знаят оф неискам да си мисли, че съм някаква дето няма да го остави на мира докато не получи това което иска. а те неговите фр вече като ме видят и му казват къде съм
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Град
    vratsa
    сега стана вече забавно. тия неговите приятели всичките ме познават и само викат да предам ли нещо на Венци и т.н
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Как се казваш ?

Цитирай Първоначално написано от Salom
    Говори с приятелката си. Радвай се, че има на кого да мрънкаш...
    Неее в грешка си. Приятелката може и да го харесва! Но иначе да - това за мрънкането е много правилно

Град
    vratsa
    Цитирай Първоначално написано от merilynvt
    Как се казваш ?
    Деси

Град
    vratsa
    оня ден му поисках скайпа в албум. даде го и си писахме 2 пъти като и двата пъти аз започвах, но ми омръзна и не искам да си помисли че съм досадна. иначе е забавен. постоянно праща но нищо повече. много искам да ми пише но уви първият път като си писахме каза, че става защото сестра му сяда да потърси нещо и по-късно ако съм била на линия щял да ми пише. е седях седях той не дойде или е седнал по-късно или.....когато празнувахме от даскало се оказа, че класовете ни ще са заедно и една приятелка вика, че е надничал зад едни борчета да ме гледа и после го мярнах да м гледа няколко пъти 1 момиче от неговия клас му дала скайпа ми той се е усмихнал

Град
    vratsa
    дамм...пак съм аз и пак с глупавата си историйка..
    значи в понеделник една приятелка(ако може да се нарече така,защото преди време бяхме буквално на нокти) ми вика че ще пита въпросното момче (Венци) дали ме харесва и аз и казах да не го прави. Да ама не тя не ме послуша и го пита. Вратата на стаята ни беше леко отворена и когато тя го пита той се обърна към мен ама един умник я затвори и не видях повече. После това момиче ми каза, че има лоши новини. Питала го и той и казал, че не ме харесва и не съм била за него. после момичето-Поли ми вика, че натам било гадно, но аз и викам казвай айде сега и тя вика той каза че си била много хубава за него и че харесва друга. и на мен ми стана малко кофти все пак щот си мислех, че поне има някъв дори и малък интерес към мен защото доста неща е правил, които ме наведоха на тази мисъл. днес по фвс една приятелка ми вика той те показа на едно момче....а неговите приятели вече ми викат гаджето на венци, гаджето на венци и понеже поисках мнението на приятелка ама тя общо взето няма ко да ми каже щот точно тя ни запозна и тя вика че ме гледа и т.н. и затова искам неутрално мнение по въпроса(ако може) а забравих да кажа след като тя е говорила с него той явно ме е извикал само, че аз не исках да изляза щот ми беше ясно а всички ми викат излез той може да ме е излъгал и неговите приятели ме викат, но просто ми беше гадно...

Град
    vratsa
    така ако имате малко време и сте прочели предишните ми коментари знаете напълно в какво положение съм. имам един въпрос и към момчетата и към момичетата: когато кажеш, че не харесваш някого не би ли трябвало да спреш да го гледаш??? ако може наистина да получа компетентно мнение най-вече от момчета

Забрави срама и общувай повече с него. На мен ми изглежда така, сякаш той те харесва, ама тая Поли е много съмнителна

Град
    vratsa
    и аз съм на това мнение, а Поли наистина е съмнителна!!!! И затова ще продължа пък каквото стане

ПП СУПЕР СТЕ ВСИЧКИ ОТГОВОРИЛИ В ТАЗИ ТЕМА!!!!!!!!!!

Град
    vratsa
    Цитирай Първоначално написано от Danny9
    Забрави срама и общувай повече с него. На мен ми изглежда така, сякаш той те харесва, ама тая Поли е много съмнителна
    ееех всички които питам ми казват, че ме харесва и понеже аз повярвах на жестовете му към мен сега видях във фейсбук че е минал от необвързан към обвързан с някаква вени или нещо подобно явно просто обича да си играе с другите

охх според мен е по-добре да го оставиш за сега.. и на мен ми се беше случила една подобна история с да го наречем З. постоянно ми се усмихваше и идваше до нашата стая (той и ся го прави де ) иии аз нали тогава не го харесвах , но после малко се поовлякох ии нали започна да ми става симпатичен ии той после тръгна с една другаа абе дълга история ама като го видях що за стока е и се отказах .. след известно време скъса с приятелката си и пак продължи да ме гледа даже вчера замалко да се блъсне в мене ама аз бързо се влюбвам и бързо губя интерес така ,че след дъжд качулка ... той губи направи същото не му обръщай внимание и ако скоро време скъса с тая Вени ли там ква беше ... и ако вземе да обръща внимание на тебе действай,но внимавай все пак , че женчовците не са мн хубава стока айде късмет ..

Град
    vratsa
    Цитирай Първоначално написано от Deni9688
    охх според мен е по-добре да го оставиш за сега.. и на мен ми се беше случила една подобна история с да го наречем З. постоянно ми се усмихваше и идваше до нашата стая (той и ся го прави де ) иии аз нали тогава не го харесвах , но после малко се поовлякох ии нали започна да ми става симпатичен ии той после тръгна с една другаа абе дълга история ама като го видях що за стока е и се отказах .. след известно време скъса с приятелката си и пак продължи да ме гледа даже вчера замалко да се блъсне в мене ама аз бързо се влюбвам и бързо губя интерес така ,че след дъжд качулка ... той губи направи същото не му обръщай внимание и ако скоро време скъса с тая Вени ли там ква беше ... и ако вземе да обръща внимание на тебе действай,но внимавай все пак , че женчовците не са мн хубава стока айде късмет ..
    еее тая вени много хубаво го е отрязала. явно е мнго хубава и мн момчета и се лепят включително и той и тя го е отрязала. шанс

а тъй сяя ти си на ход

охх сладко е да четеш такива теми, връщат ме в миналото а по въпроса: спокойно има още толкова много момчета, той не е единствен

Ми мацка да не ти пука.. ако те е харесвал ня'аше да тръгва с друга.. Сега дори наистина да те харесва се прави на ' безразлична ' . . повярвай - действа ! ;p
    Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]

[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nellynka1
    охх сладко е да четеш такива теми, връщат ме в миналото
    Нали? Когато подскачахме при мисълта, че "О, той се е усмихнал, когато са му дали скайпа ми" Сладко е.
    Спри да общуваш с него за малко и виж дали той ще те потърси.

Град
    vratsa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Нали? Когато подскачахме при мисълта, че "О, той се е усмихнал, когато са му дали скайпа ми" Сладко е.
    слушам!!!

Град
    vratsa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    спрях да общуваме с него и наиситна той ме потърсил Е не в буквалният смисъл - да ми пише по скайпа или такова, но разбрах че го било срам тоест, че ако рече да ми предложи и аз му откажа щяло да му бъде много гадно и пък и тия неговите "умници" от класа ще го спукат от ебавки и сега нз аз не съм от типа момичета дет ще отиде при него и ще го покани да излязат или от сорта. Окажа се много срамежлив

само не разбрах защо се влияеш от мнението на т.нар твоя "приятелка"
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    София
    Skype,facebooke...
    Пффф,че простотии...
    Забрави за нещо сериозно...
    дете..

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Skype,facebooke...
    Пффф,че простотии...
    Забрави за нещо сериозно...
    дете..
    като ти гледам аватара ми става ясно колко и ти си пораснала
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Надали в час по физическо с рамъкнат анцуг и конска опашка много ще успееш да му привлечеш вниманието А и няма смисъл,нали той е малкия плейбой

Еееееех много се забавлявам с тези темички Просто не си прави труда изобщо при положение,че ще "ходите" седмица-две,ще се целунете 3-4 пъти,колкото за протокола и след това ще се вкарате в големите филми как не можете да го понасяте,защото толкова много ви е "наранил"...Спести си го и вместо това заложи малко на учението и изчакай още годинка-две,за да започнеш гаджетата
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Повече от фен
    отиваш , и се запознаваш какво толкова може да стане ? : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си