.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Едно въпросче

Кажете ми как да разбера дали даден човек е привлечен от мене.Некви знаци , погледи , държание , опипване и тн.Е айде вие сте...

Чакай да видя кво ще сънувам тая вечер и утре ще ти кажа !
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Супер фен
    Попринцип винаги си личи дали един човек си харесва др или има нещо към него.. По погледа,по намеците,по всичко...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Поглед, държание, опипване и много други .. напримерно с моята приятелка се оглеждахме още от морето, защото бяхме на един и същ лагер .. нищо по - хубаво от това. След като се видяхме тя дойде с още 1 момиче в стаята ми, едната легна до фр - то а приятелката ми до мен, гушкахме се, гушкахме се ... като за първа вечер. На другия ден си тръгнахме от лагера с отбора, защото те дойдеха по - късно, а ние бяхме на морето за 7 дни. Като се прибраха в София излезнахме на кино, държахме се за ръка .. тя посегна .. след филма се разхождахме из Младост с приятели и забелязах, че през цялото време гледа да ходи до мен, а още не бяхме гаджета .. има и още ама ме мързи да разказвам, заболяха ме пръстите .,. ЕЛИ ОБИЧАМ ТЕ !

Значи като се срещнете ако се завърти три пъти обратно на часовниковата стрелка и каже "червен ястреб търси кораба майка", след което пръдне на югозапад и плюе през рамо, но само сутрин на гладно, значи те харесва!

Отиваш и питаш директно харесваш ли ме ако не и теглиш една майна

Оффф че сте лигави-без въпроси направо чакаш да се обърне .люс павето у тиквата и влачиш у мазъта

А да ти люсна аз една педал гърбав ако люснеш сестра ми щи .....

Виж какво аморален агресор прост.Аз сестра ти я изкормих преди 2 седмици,главата и сега е на стената в хола...па ти си мисли че е на вила с приятелки....

Цитирай Първоначално написано от BeastLover
    Оффф че сте лигави-без въпроси направо чакаш да се обърне .люс павето у тиквата и влачиш у мазъта
    Аз по принцип ги свалям с електрошок, че да не им прееба главата, после докато я чукам в устата да не земе да ме ободе някое парченце от черепа...

Бе има си рискове с павето....при мене веднъж и изкочи едното око и тряаше да запушвам дупката....

Цитирай Първоначално написано от BeastLover
    Бе има си рискове с павето....при мене веднъж и изкочи едното око и тряаше да запушвам дупката....
    Със черно силиконче става супер, изпробвано

е аз само бял имах тогава

Ей глистосер пропаднал деградирал асоциален простак щи кажа аз на тебе кой кого глей да не те срещна някъде

Муууци,аре не се прави сега.Довечера като се видим ще се разберем.....нали ще си земеш онея жартиери дет ти казах

утре пред НДК копелдак смешен 16.00 ще ти откъсна топките

ммммм...с език,нали коте....разкажи ми

Цитирай Първоначално написано от mahovik18
    Ей глистосер пропаднал деградирал асоциален простак щи кажа аз на тебе кой кого глей да не те срещна някъде
    Скъпи колега, съфорумец, смятам, че твоето Аз се нуждае от повече позитивизъм, особено в отношението към околните. Това което ни показваш на практика предполагам е следствие от дълбока травма, която си преживял като малък - може би баща ти те е ръгал с кол в гъза, или майка ти те е жигосвала с ръжена, докато братята ти са те пребивали от бой с бухалки.

Близо си ама и тебе ше те пора

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    КАТО ТЕ ЗЯПА ПО-ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ВРЕМЕ , ЗНАЧИ ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ИСКА ДА ТРЕНИРАТЕ КРЕВАТЕН ФИТНЕС ЗАЕДНО

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си