Здравей, Доктор Тийн!
От малка съм приятелка с едно момиче. Карали сме се доста и пак сме приятелки. Но сега всичко се промени... от както я запознах с един приятел. С течение на нещата те тръгнаха. От начало си бяхме всички заедно, но сега като започнахме даскало всичко си остана някъде през лятото. Тя е по-малка с една година... доста се лигави понякога, правили сме какви ли не простотии заедно.. но сега е различно... Аз не мога да съм като нея- тя постоянно иска да се лигави, да крещи, да се хили като уруд ( буквално ), на мен това не ми харесва и когато на нея и е весело иска и на другите да им е така и с това нейно държание отблъсква хората около себе си ( дори са ме питали тая лига как я издържаш, как изобщо сте най-добри приятелки....) а аз не мога да им отговоря дори .... Възприемам го различно това нейно държание и не мога да я изтърпя... просто не мога.... а сега даже не си говорим... просто се разминаваме в училище... Но преди известно време тя направи нещо, което много ме разочарова и още не мога да го проумея.. Та бих искала да ми дадеш някакъв съвет какво да правя с нея, от тук нататък как да се държа и дали изобщо да продължавам да и бъда приятелка? Благодаря предварително!