.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Или едното, или другото? Решавай!!!

Такам...Ето още една темичка от мен, но за щастие не се отнася до Моя милост
    Имам страшно добър приятел, който е 3 години по малък от мен(на 13).
    И точно сега знам какво ще си помислите. Не, не го харесвам, но той харесва едно момиче от другия клас.
    Отишъл при нея и й казал, обаче тя отказала да му стане гадже. Не мога да кажа, че той е съкрушен, обаче все пак му е кофти.
    От известно време забелязвам, че тя постоянно му коментира снимките във Фейсбук. Пише му. Прави му комплименти...

Кажете ми кви са тия работи? А той трябва ли отново да предприеме нещо???

Моля ви да дадете съвет, защото направо побеснявам!!!!

Може би момичето първо иска да "пофлиртува" или просто да се закача с него. Сигурно и тя самата не знае какво иска и затова прави така. Но не е хубаво да си играе с чувствата му.
    Можеш да поговориш с приятеля си и да го попиташ какво му е мнението за момичето, след като е отказала да му бъде гадже. Ако още я харесва, по-добре ги остави сами да се оправят. Ако не я харесва вече, кажи му мнението си за нея и после евентуално можеш да пишеш на въпросната госпожица, че сте приятели с момчето и не ти харесва тя как се държи с него.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Че откога ФБ е мерило за това колко харесваш някого? А и те са на 13... що се занимават с глупости(за тяхната възраст)?

По твоята логика аз трябва да съм се оженил за половината ми абонатки...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И какво като момичето коментира
    често неговите снимки във Фейсбук..
    И аз коментирам снимки на момчета и по
    твоята логика - трябва да имам чувства към
    всеки един от тях
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не става въпрос за това, че ги коментира. Работата е там, че пише двусмислени коментари.
    Той ми беше разказал всичко. Тя го е отрязала от раз. Не би следвало да му пише "Тука си многохубав"
    Това го обърква...

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ДЕТИНЩИНИ

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    :P АМИ САМО НА 13 КВО ИСКАШ ?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    някъде, където няма земетресения
    Дори и твоя милост би ми отказала, ако нахълтам в класната ви стая, падна ти на колене, и ти се помоля да ми станеш гадже. То не става с питане...предполагам.
    Възможно е да му е отказала от притеснение, или пък сега да е осъзнала че е било грешка, или нещо такова....

Град
    София

Re: Или едното, или другото? Решавай!!!

Цитирай Първоначално написано от Salom
    Такам...Ето още една темичка от мен, но за щастие не се отнася до Моя милост
    Имам страшно добър приятел, който е 3 години по малък от мен(на 13).
    И точно сега знам какво ще си помислите. Не, не го харесвам, но той харесва едно момиче от другия клас.
    Отишъл при нея и й казал, обаче тя отказала да му стане гадже. Не мога да кажа, че той е съкрушен, обаче все пак му е кофти.
    От известно време забелязвам, че тя постоянно му коментира снимките във Фейсбук. Пише му. Прави му комплименти...

Кажете ми кви са тия работи? А той трябва ли отново да предприеме нещо???

Моля ви да дадете съвет, защото направо побеснявам!!!!
    Или се прави на недостъпна, или кокетничи
    Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил

Мега фен
    по- скоро тя няма никакво намерение да тръгва с него, но иска да му задържи вниманието, защото това много й четка егото.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Един съвет: Бъди до приятеля ти каквото и да стане, но не се меси в отношенията им.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си