.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Да преценим дали има ефект от Тривитаминол!

Амииии ..понеже маската с Тривитаминола много нашумя напоследък за заздравяване на косата,нека доволните да сложат снимки от преди и след ползването на този продукт.Да видим дали наиситна има ефект.Ииии...не пишете само ,че е имало ефект,сложете снимки,за да преценим ние това!

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Е,то от снимка няма как да се види,защото нали се сещаш,че не всеки има възможност да се снима с хубав апарат или камера,за да се види...мисля,че в случая просто трябват мнения...А на мен някой може ли да ми обесни как става тази процедура искам да опитам,но незная как??
    Чакам отговори, трябват ми..Благодаря ви предварително !

Фен
    Град
    Бургас
    ^Не е задължително апарата да е хубав.Ако ефекта наистина е толкова голям ,колкото го описват всички,ще се забележи и на най-нормална снимка.НЕ ,не трябват мнения,защото тема за мнения относно тривитаминол вече има.Авторката е писала-снимки.Аз лично не съм го ползвала този продукт,защото не искам да рискувам.Но пък ми е много интересно да видя ефекта отстрани.Ще следя темата и ще чакам др момичета да слагат снимки

Цитирай Първоначално написано от francyzoi4ety
    Е,то от снимка няма как да се види,защото нали се сещаш,че не всеки има възможност да се снима с хубав апарат или камера,за да се види...мисля,че в случая просто трябват мнения...А на мен някой може ли да ми обесни как става тази процедура искам да опитам,но незная как??
    Чакам отговори, трябват ми..Благодаря ви предварително !
    Да, от снимка няма как да се види особено. Евентуално само дължината, но тя след доста време ще си проличи... Иначе както бях писала и в една друга тема - още след 2рата маска я усещам по-здрава и по-жизнена. Колкото до как се прави самата маска - има различни видове, аз правя една, която една приятелка ми каза, че прави за себе си.
    1 разбит жълтък
    2 с.л. Тривитаминол
    3-4 с.л. зехтин ( тука зависи от вида коса, който имате, при по-суха коса слагате повечко зехтин и обратното)
    2 с.л. оцет
    и малко изстискан лимонов сок

Трябва да се стои поне 2 часа ( аз 1я път стоях 6, 2рия - 12 ), косата се измива. На мене после малко на оцет ми мирише, но изветря миризмата. Ще продължавам да използвам и след време пак ще пиша дали има и ефект за дължината при мен. Може да сложа някоя друга снимка след време.

Благодаря ти Lorein ще опитам дано да се получи непо и при мен А от къде мога да си купя тривитаминол??

Във ветеринарните аптеки се продава.

Иначе и аз се надявам някой да пусне снимка

Оооооо щом е от ветеринарни аптеки НЕ! Ужас чувала съм потресаващи неща,които се ползват от ветеринарни аптеки и ужасни последици,не бих опитала!!

Аз пробвах и не останах доволна. После четох, че и други момичета са като мен и се отказах от тривитаминола. Ползвам си само продукти за хора.

I ♥ machoka Супер фен
    някъде средата на август месец коссата ми беше много изгоряла (нищо че си правех маската с тривитаминол) я подсригах доста .. започнах да си правя маската отново макар и малко различна
    веднъж я правих с 2л тривитаминол,2л хининова вода,3 жълтъка,2л оцет,2л бадемово масло
    а друг път с тривитаминол,мед,мляко и жълтък
    и както и да е.Косата ми порасна мноого от както се подстригах и стана мека,лъскава,с обем,хубави офоремени къдръци..като коприна е.Снимка не мисля че ще пусна понеже не е толкова дълга но има определено промяна...ще я правя постоянно.

Повече от фен
    На мен травитаминола много ми помогна .. косата ми стана по-гъста .. по-здрава и има блясък .. Може би при всеки е различно действието
    .. Ето ии снимка .. ( тук не е много хубаваа тъй като имаше много връхчета и не я бях подстигвала от мн време )

http://prikachi.com/images/326/2617326s.jpg

Фен
    Град
    Бургас
    а преди да го ползваш каква беше?^
    БТВ:имаш хубава коса

Повече от фен
    Благодаря ти .. ами не си спомням точно колко беше дължината но .. със сигурност беше по-къса от тази дължина на снимката

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Мен ми опада косата от него и го изхвърлих

Голям фен Аватара на stelit0
    омг нищо няма да ти стане.Аз го ползвах преди време и бях доволна.Чак потресаващи не са били резолтатите но ми беше хубава.Отдавна не съм го ползвала.

Супер фен Аватара на psych0
    на едно момиче от класа ми,косата и започна да пада много от травитаминола на всеки според мен действа различно
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Само да кажа че като отидох в аптеката и като казах за травитаминола и тя ме изгледа некво и вика ама то това е животински продукт как ще си слагате на главата! ;о

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И на мен са ми казвали, че е животински продукт и че се слагал на овците да им пораства по-бързо козината, за да правят вълнаа .

Да, поначало се ползва за овце, коне и т.н., но това не означава, че при хората също не помага. Аз си го ползвам и съм много доволна, даже след малко пак отивам да си правя за 3ти път маската. Няма нищо вредно вътре, това са витамини, които стимулират растежа на косата, придават и обем и блясък, заздравяват я.

Вече от една година някъде си правя маски с тривитаминол и съм доволна. Но, като че ли в началото имаше по-голям ефект.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Снимки от преди нямам, понеже косата ми беше толкова зле, че не исках изобщо да се снимам. Беше до раменете, нащърбана и без живот, а като си движех главата, косата я следваше като ветрило...

Ето снимки, които са правени скоро, този месец. Използвам тривитаминол от 1 година. Ефекта при мен е повече от чудесен. Никога не съм имала такова самочувствие от косата си.
    Дори сега в момента съм намазана и докато щракам по клавиатурата

kitten8m косата ти е страхотна!
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    ^Не е задължително апарата да е хубав.Ако ефекта наистина е толкова голям ,колкото го описват всички,ще се забележи и на най-нормална снимка.НЕ ,не трябват мнения,защото тема за мнения относно тривитаминол вече има.Авторката е писала-снимки.Аз лично не съм го ползвала този продукт,защото не искам да рискувам.Но пък ми е много интересно да видя ефекта отстрани.Ще следя темата и ще чакам др момичета да слагат снимки
    не мисля, че може да се прецени добре, поради простата причина, че една светкавица дори и на телефон прави косата да изглежда много по-лъскава : )

Цитирай Първоначално написано от kitten8m
    Снимки от преди нямам, понеже косата ми беше толкова зле, че не исках изобщо да се снимам. Беше до раменете, нащърбана и без живот, а като си движех главата, косата я следваше като ветрило...

Ето снимки, които са правени скоро, този месец. Използвам тривитаминол от 1 година. Ефекта при мен е повече от чудесен. Никога не съм имала такова самочувствие от косата си.
    Дори сега в момента съм намазана и докато щракам по клавиатурата прокапвам от време на време.... Хубаво нещо е тривитаминола...

http://prikachi.com/images/924/3707924s.jpg
    http://prikachi.com/images/925/3707925u.jpg
    http://prikachi.com/images/926/3707926R.jpg
    http://prikachi.com/images/927/3707927O.jpg
    http://prikachi.com/images/930/3707930x.jpg
    http://prikachi.com/images/934/3707934N.jpg

Преди връхчетата ми бяха рядки, накъсани... Косата ми беше наполовина на това, което е сега, много по рядка. Абе, радвам се че си реших проблема. Мацки мажете се яко, ще ви станат косите страхотни!
    Значи косата ти е била до раменете и за една година е пораснала толкова много?! Моля те, кажи точно маската, която използваш И също да те питам: изправяш ли я с преса, третираш ли я по някакъв начин или през този период от една година само си я заздравявала?

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Благодаря!
    Правя си маска с тривитаминол по 1 или 2 пъти седмично. Не повече. На всяко миене. Стоя с нея по 4 - 6ч.
    3 спринцовки от по 20мл. тривитаминол
    1 с.л зехтин
    1 с.л. мед
    2 аспириха стрити на прах
    2 жълтъка

След това си слагам маска за коса, накрая балсам спрей на Глис Кюр - оранжевият. Мирише страхотно и действа добре.

Това е общо взето.
    Суша я и я изправям за да я загладя само когато излизам някъде.
    Не я тупирам, не и правя нищо друго.

Тривитаминола е чудесийка, отделно използвам шампоан Фитовал и ампули за коса.

Ето още една снимка от мин. месец http://prikachi.com/images/549/3708549s.jpg

Мацки аз мисля да направя маската защото моято коса има огромна нужда от сгъстяване ,дължина ,обем и т.н защото в момента ми е до врата а отпред е г/д до раменете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си