.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от kitten8m
    Благодаря!
    Правя си маска с тривитаминол по 1 или 2 пъти седмично. Не повече. На всяко миене. Стоя с нея по 4 - 6ч.
    3 спринцовки от по 20мл. тривитаминол
    1 с.л зехтин
    1 с.л. мед
    2 аспириха стрити на прах
    2 жълтъка

След това си слагам маска за коса, накрая балсам спрей на Глис Кюр - оранжевият. Мирише страхотно и действа добре.

Това е общо взето.
    Суша я и я изправям за да я загладя само когато излизам някъде.
    Не я тупирам, не и правя нищо друго.

Тривитаминола е чудесийка, отделно използвам шампоан Фитовал и ампули за коса.

Ето още една снимка от мин. месец http://prikachi.com/images/549/3708549s.jpg

А би ли казала колко често я ползваш тази маска?
    И аз почнах с тривитаминола от миналата седмица,но само 1 път съм си правила маската
    2с.л тривитаминол
    1с.л ракия или друг алкохол
    2с.л хининова вода

kitten8m ,ауу, косата ти е . Аз си слагах от бадемовото масло на Икаров, но косата ми много се омазняваше Сега мисля да пробвам с травитамол, да видим какво ще стане

Svetozara, ако прочетеш по - внимателно коментара ми, който си цитирала, ще видиш, че съм писала колко често си правя маската
    Но аз лично мисля, че всеки сам трябва да си намери баланса, понеже ако се прекалява излиза пътхот.

Psicho0
    , благодаря!

Иначе аз как се омазвам докато си сложа... В една голяма купа изсипвам всички съставки, не слагам 2 с.л., понеже са ми малко, ако се равнява на лъжици слагам около... незнам... 6 - 7с.л. - Една спринцовка запълва две лъжици и остават няколко капки отгоре. После като се омажа, ако не ме маже майка ми, понеже не живея вече с нашите, пълня спринцовката и си я изстисквам в корените направо и с пръст размазвам. Абе цапаница, ама като няма кой да ме омаже сама се омазвам

Колкото и да спорите "против" и "за: тривитаминола,истината е,че точно като всеки един друг продукт,действа на всеки различно.На мен ми помогна.Сгъсти я,стана по-дълга,по-издръжлива.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Аз мисля, че е до ген. Тривитаминола просто помага, но ако няма основа не става.

Момичета, влизам само да споделя най - скорошният си ефект от Тривитаминола. Не си бях мерила косата от почти два месеца. Може би два, но в никакъв случай повече и беше 50см. Правих си маска няколко пъти и стоях с нея по 8ч. и снощи като я измерих беше 53см..... За мен това е голям ефект, понеже преди година, косата ми беше до рамото и не искаше да расте!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    kitten8m
    може ли пак 1-2 снимки,че на предишните нищо не излиза.

Сега и аз ще ви сложа снимки на моята коса,да видите колко порасна с тривитаминола.

Преди http://prikachi.com/images/352/3747352m.jpg

Сега http://prikachi.com/images/934/3521934Y.jpg

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    kitten8m

Сега и аз ще ви сложа снимки на моята коса,да видите колко порасна с тривитаминола.

За колко време ?
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    преди
    след
    За няколко месеца.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

sweetybebi, страхотен ефект. За колко време порасна толкова много? Откога използваш тривитаминола, колко често, каква точно е маската, която си правиш?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    sweetybebi Косата ти изглежда супер здрава и и и направо УНИКАЛНА Може ли да те попитам с какво я поддържаш ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград
    mushmorocheto благодаря.. ами за няколко месеца.. попринцип косата ми расте супер бързо, а сега и като си правя маски с тривитаминол още повече.. в маската слагам само тривитаминол и хининова вода.. седя около 1-2 часа.. втрива се в корените.

katii Ами нищо особено правя си маски 2 пъти в седмицата. 1 път домашна, 1 път купешка. Преди изправяне си слагам кристали в краищата, за да не цъфти. И я подстригвам редовно.

Аз си правя маската с тривитаминол повече от година, но не забелязвам ефект, освен косопад. Явно при всеки действа различно. Но все пак се радвам, че има доста хора, на които е помогнал.

sweetybebi, освен маската с тривитаминол си правиш още две различни маски, така ли? И колко пъти си правиш маската с тривитаминола?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Darinella
    Аз си правя маската с тривитаминол повече от година, но не забелязвам ефект, освен косопад. Явно при всеки действа различно. Но все пак се радвам, че има доста хора, на които е помогнал.
    Над година си правиш маска,която очевидно ти вреди на косата?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    kitten8m

За колко време ?
    За4-5 месеца.

Град
    Пловдив
    sweetybebi
    само с тривитаминол и хининова вода ли ти порасна толкова?

titinkaa, за толкова кратко време имаш невероятен ефект. Би ли споделила маската, която правиш?

Град
    Благоевград
    sweetybebi
    само с тривитаминол и хининова вода ли ти порасна толкова?
    да

Момичета, маската на измита и суха коса ли я правите?

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от mushmorocheto
    Момичета, маската на измита и суха коса ли я правите?
    аз си я правя на суха, но не я прави повече от 2 пъти в месеца

Град
    Пловдив
    mushmorocheto
    Маската се прави на суха коса,втрива се в корените и ако ти остане смес я мажеш по дължината.
    Ето маската,която аз правя.Това е оригиналната маска.

Оригиналната маска:
    2 с.л. тривитаминол (ново име- АД3Е/мастна основа, Виалитон/водна основа)- купува се от ветеринарна аптека, струва около 4-5 лв за 100 мл.
    1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба
    1 с.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
    1 с.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
    2-3 капки газ - за блясък ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.
    Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави:
    кисело мляко - за еластичност на косъма
    мед – за всеки тип коса, прави косата мека и подхранена
    жълтък - подхранва, но „извлича” боята от боядисаната коса , затова ще се наложи да се боядисвате по – често. Изсушава леко. Да се измива внимателно с хладка вода, тъй като ако започнете с гореща, ще се пресече и „свари” – ще останат малки топченца, които трудно се премахват и започват да гният в косата.
    аспирин – за растеж и п-в пърхот
    хума - за мазна коса (има различни видове хума - зелена, жълта, бяла, розова, синя,консистенцията е подобна на кашичка. Ще е необходимо по - голямо количество, за да се покрие цялата коса.
    Маската се нанася в корените и се разнася по цялата дължина на суха коса, преди миене. Косата се прибира в найлонова шапка /торбичка и се завива с кърпа или се увива в потопена в гореща вода и добре отцедена кърпа. След 2 часа се измива.
    Прави се 2-3 пъти седмично (зависи от честотата на миене) за период от 2 месеца (една опаковка тривитаминол/АД3Е е достатъчна за около месец при посочените по - горе количества на продуктите), след което се почива месец - два, за да не се пренасити косата и да не се предизвика обратен ефект.

Маската може да се редува с готови маски. След измиване, при желание се нанася подходящ балсам в краищата на косата. За по - лесно разресване може да се втрият две-три капки кристали/масло от жожоба/карите. Против цъфтящи връхчета е подходящо втриването на пшенично масло (има лек "мокър" ефект).

Титинка, да мила, ще кача снимки, но по - късно, понеже на този комп нямам ... Цунки на всички, косите ви са станали мн хубави

Град
    Пловдив
    kitten8m,добре ще чакам с нетърпение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си