- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да преценим дали има ефект от Тривитаминол!
Правила сам си я на периоди и понякога ми пада повече коса и я спирам маската...Първоначално написано от 3oPuTy
Ето обещаните снимки, тези са стари от преди 2 месеца. Качвала съм ги и преди. Поздрави на всички тривитаминолни колежки с пожелания за много козметични успехи
Абе, Титинка, аз скоро чух, че аспирина изсушавал косата... Ама пускат всякакви слухове. Незнам в какви проценти това е вярно. Аз си слагам таман по два на маска и не ми е суха още.
А тази газ измива ли се лесно и мирише ли мн след това, аз се колебая за нея.
На периоди косата се възобновява. Нормално е косата да капе. Но не е от маската. Това са само витамини, няма как да вреди. Може да няма ефект, но това е най - лошото, което може да ти се случи.Първоначално написано от Darinella
Браво.Много хубави са ви станали косите.Аз също правя маската и при мен има ефект.Но я правя от няколко месеца и да се снимам няма кой знае каква промяна в дължината.При мен промяната е , че я чувствам много мека и живаСлучва се ако не си сложа маска косата ми става по-твърда на допир .
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
kitten8m
няма такова нещо,че изсушавал.Аз си слагам и такова нещо не забелязвам.А газ не слагам,просто защото няма за какво друго да я ползвам в нас,а тубата е 1л. ии няма смисъл,затова слагам оцет.Но газ не се препоръчва за боядисани коси.
Иначе,браво много яка коса имаш,искам и аз такава дължина и ми трябва още педя и половина,за да те настигна.Аа ти какво слагаш в маската и за колко време ти порасна толкова,и колко ти беше преди да започнеш с маската?
![]()
Тити, благодаря!![]()
Пожелавам ти по - бързо да имаш желания ефект. Ето как си правя маската аз:
3 спринцовки от по 20мл. тривитаминол
2 натрошение на прах аспирина
2с.л. зехтин
1 жълтък
1с.л. мед
Правя го по веднъж на седмица и стоя по окол 8 ч. с маската.
Преди го правех на всяко миене, като правех по почивка през месец.
Всеки ден си правя масаж на скалпа, пръскам малко спрей на Глис Кюр и масажирам. Кръвообръщението е важно.
Отделно си къносвам косата и с къната стоя около 5ч.
Това е.
Понеже ме мързи да чета всички коментари.. Мога да ви кажа само едно. Маската с тривитаминол както ви подсказва името е само от ВИТАМИНИ АД3Е !!!! Няма как да ви пада косата. Пак повтарям това са ВИТАМИНИ и няма да ти увреди косата по никакъв начин.. В седмица по 1 - 2 пъти е достатъчно да си я правите и да стойте с нея около 2 - 3 часа са достатъчни
^За първи път да съм благодарна, че някой е възродил стара тема. Бтв в хладилник ли съхранявате тривитаминола или не? И вероятно шансът kitten8m да влиза още в форума и да ми прочете коментара граничи с 0, но все пак, ако го види много бих искала пак да качи снимките, защото и при второто качване не се виждат, а ми стана много интересно.
И аз съм чела доста мнения, в които се пише, че като се прекали с тривитаминола се получава обратния ефект, т.е. вместо косата да расте тя капе.
Доколкото ми е известно това окапване се получава при предозиране с витамин А.