.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Момичета кефите ли се на....

E30 с M52B28 и диф 3.91 малко прасе?

Мойта приятелка има подобно,но е 2,5 и с кейдж.Правила си го е за писта само и мн му се кефи...ма на мене корсичка 1,3 по-ми харесва

Мойта приятелка мисли да минава на 63мм права тръба с къстъм колектори и всмукател от М50Б25, че е по-широк. Днеска с една приятелка са сложили 400цц дюзи и горивен регулатор, а тия дни с Леля ми ще я мапнеме на диното на Дядо

И мойта мислеше за генерация,но мама и каза първо валове да сложи и после тя ще и направи генерацията.Баба сега е в мазето и и престъргва маховика на струга.....убеждава я и хонинг да и направи,мамойта неще да и цепят двигателя.

Жени, кво да ти кажа....и аз мойта още я убеждавам да не се занимава с атмосферен тунинг, ама на...решила е и тва си е! Хем най-добрата и приятелка има 2.7 ета с компресор и по цял ден и обяснява да сложи охлюв или чарджър!

Ма почва да ме дразни-аз и викам аре в мола да пазариме ма,а тя неее имам час в хеед

Ама вие беемведжиите сте много прости

Цитирай Първоначално написано от mahovik18
    Ама вие беемведжиите сте много прости
    Ма и аз и казвам да си земе нещо японско, ама тя не ще и тва си е - вика ми "fuck new model cars, I'm ridin old school"

Ми аз на мойта за коледа и подарих едно пунту 2000 година уж икономично да се вози...и тя го продаде и си взе койлове и стрътбар

Взимаш Хлопел Вектра '91 и забравяш 1.6 90 кона чист карбуратор генерацията е уникална (особено с дупка в гърнето)

Мноо са яки вектрите че ловят 4 цели трупа или 9 разфасовани

Хаха, позабавлявали сте се явно, качете снимките във фейсбук да тагнеме поне труповете от снимките. Аз иначе най-много веднъж съм товарил 5 трупа в колата, ама то беше защото се пренасях и ми бяха останали за дояждане в хладилника.

Оооом много яко беше.Събрахме се към 20 човека,тръгнахме си 3ма

И аз бях там треаше те смачкам още там имаше една мацка дето цяла седмица я махах от радиатора едното и око беше влязло в турбината

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Какво ви става???????

Да бе яз,почвам да си мисля,че говорят на друг неразбираем език .
    Пичове кажете за какво става въпрос или по-точно ПИЧ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си