- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тежко е...
Всичко започна преди няколко месеца,след като бях изживяла най-хубавото си лято пълно с пътувания и нови запознанства.Видях го случайно (или не до там случайно) и му поисках приятелство във фейсбук.Той ми даде.Махна ме.Не ми даде отново,а на някакви мърши им е дал отново ей.....![]()
а сега трябва да се връщам към ученето по физика![]()
![]()
Аха, като остарееш достатъчно, осъзнаваш, че тъпите хора са тъпи.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Ъъъъ...Какъв ти е въпросът??? Дали да учиш по физика??? Ми да. Би било добре!![]()
![]()
виж сега никак не е лесно да се зомбираш върху електростатика ток трептения магнетизъм вълни простотии![]()
мамка му трябва да се концентрирам![]()
Ивелино стига мрънка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Бе тихо тима сигурно за стотен път ще ти кажа да спреш да ми викаш така![]()
п.п. абе мисля,че съм го научила до някъде другото на късмет![]()
Не е ли ако искам?
Dr. Gregory House
А тя киндера си прави ташаци с потребителите тук, щото никой от кофата не и се връзва вече. Ама поне да беше красиво....
Dr. Gregory House
Имало едно време един много умен мъж на име Кулон.Един ден докато си правил различни опити стигнал до заключението,че силата на взаимодействие между два неподвижни точкови заряда била правопропорционална на прозиведението на зарядите и обратнопропорционална на квадрата на разстоянието между тях.Когато зарядите започнали да се движат и се появило магнитното поле Ампер решил да надмине своето другарче Кулон и започнало да прави като него.Всеки ден си експериментирало и в един светъл миг разбрал,че магнитната сила е правопропорционална на тока,породен от движението на зарядите...По това време имало един зъл магьосник,който искал да е пръв сред учените.Неговото име било Ом,той успял да вмъкне в един триъгълник три символа и така се получило силното оръжие:
![]()
![]()
![]()
п.п. и не е ако искаш![]()
видиш ли отдавна съм се махнала от кофата и не ми е цел в живота да си правя форумни ташациПървоначално написано от valdesbg
скучно ми е...но няма по-смислено нещо да правя,така че да не заеба напълно ученето
![]()