.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Счупен термометър! Помощ!

Здравейте! Преди около половин час счупих медицински термометър, като го изтървах на килима! Топчетата живак бяха няколко, и паднаха на килима! Веднага си спомних какво бях чел във сайта на гражданска защита, и вземах от другата стая медицинска маска, която имах отдавна, сложих си я, и със лопатка и четка събрах видимите топчетата живак! Поставих ги във стъклен буркан, след което минах със прахосмукачката килима, и почистих навън торбичката на прахосмукачката! След това със парцал минах килима със вода и шампоан, след което отново със вода! Оставих да се проверти, като става течение! Хвърлих буркана със топчетата и термометъра вътре във контейнера!
    Направо изпаднах във паника, след като четох из интернет какви последствия има натравянето със парите на живака! Четох и за сяра, ама тук наоколо нямаме аптека, във която да продават сяра! Някой друг имал ли е проблем със счупен термометър, и какво е направил?

Излизаш за един час, и оставяш прозорците широко отворени /ако живееш на първия етаж, седиш в градинката отпред и внимаваш някой да не влезе вътре през прозорците/ после влизаш обратно и живееш. Впрочем, трябва да нямаш голям късмет, за да се натровиш от само ЕДИН термометър, дори да пропуснеш тези мерки. Аз съм чупил поне три досега.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Ей сега им звъннах на 112 да дойдат да го почистят!

Преди малко си тръгнаха хората от гражданската защита, които със една голяма прахосмукачка изсмукаха останалите капчици живак, и наръсиха със сяра! Казаха да оставя да се проветри за час, два, и нямало вече причина за паника!

Град
    Кембридж
    абе ти си голяма паника това да не ти е ядрено оръжие

Град
    Балчик
    Цитирай Първоначално написано от wtf2
    абе ти си голяма паника това да не ти е ядрено оръжие

То ако беше...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    чак 112..
    взеха ли ти пари??

аз иначе съм чупила и т.к. на гражданската не са ни казвали такова го изсмуках просто с прахосмукачката а останалата част изхвърлих.. ;д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Не, не ми взеха пари хората, даже бяха много любезни!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    два термометъра съм чупил... само ги насбрах с прахосмукачката и до там... никви последници едва ли толкова малко количество живак може да навреди особено, ама нз.

Град
    Кембридж
    Човечеца е изпаднал в паника и се е обадил на ЦРУ

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Браво на теб щом си разрешел проблема.

Град
    Плевен
    Поръсваш с сяра и после ползваш прахосмукачката.НЕ се залива с вода

и ква гражданска защита

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная

Re: Счупен термометър! Помощ!

Цитирай Първоначално написано от programings
    Здравейте! Преди около половин час счупих медицински термометър, като го изтървах на килима! Топчетата живак бяха няколко, и паднаха на килима! Веднага си спомних какво бях чел във сайта на гражданска защита, и вземах от другата стая медицинска маска, която имах отдавна, сложих си я, и със лопатка и четка събрах видимите топчетата живак! Поставих ги във стъклен буркан, след което минах със прахосмукачката килима, и почистих навън торбичката на прахосмукачката! След това със парцал минах килима със вода и шампоан, след което отново със вода! Оставих да се проверти, като става течение! Хвърлих буркана със топчетата и термометъра вътре във контейнера!
    Направо изпаднах във паника, след като четох из интернет какви последствия има натравянето със парите на живака! Четох и за сяра, ама тук наоколо нямаме аптека, във която да продават сяра! Някой друг имал ли е проблем със счупен термометър, и какво е направил?
    паника когато няма сяра наблизо синтезирай си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си