така като гледам другите не пишат похвали и реших да напиша една.
Искам да благодаря на тези, които са създали сайта и продължават да го поправят, ъпгреидват, модернизират и т.н. Искам да кажа че са свършили страхотна работа. Сайта е много полезен за хора на възраст 12 до 20. Сигурна съм че не съм единствена която мисли така.![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
От няколко часа гледам темата и не смея да отговоря, да не се срути илюзиятаПървоначално написано от machoka
Благодарим, наистина е чудесно от време на време някой и да ни похвалиТака... за разнообразие.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като отворих темата и се замислих, че това е втората или третата искрена такава, която виждам откакто посещавам форума.
Имало ХОРА останали на този хубав свят.
Евала на момичето, браво!
От пет минути съм във дадената категория и прочетох какви ли не оплаквания от всякакви потребителите. А че се трепят тия хора, за да може на другите да им е добре никой не мисли. Както и да е, хубаво е, че има хора, които ценят работата на останалите.
А колкото до форума - идеален си е. Дето се вика "За всекиго по нещо". Често ми е помагал, помага ми и до днес, било то за теми по литература, за музика, за лични проблеми или просто за забавление. Модераторите се справят перфектно с възложената им работа, полезен, образоващ, модернизиран, какво повече да искаме от едно интернет пространство (:
Благодаря на екипа за търпението, което проявяват към нас, потребителите, за грижите, които полагат, за да държат на едно подобаващо ниво форума и най - вече за помощта, която ни оказват (: