.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: похвала

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN

похвала

така като гледам другите не пишат похвали и реших да напиша една.
    Искам да благодаря на тези, които са създали сайта и продължават да го поправят, ъпгреидват, модернизират и т.н. Искам да кажа че са свършили страхотна работа. Сайта е много полезен за хора на възраст 12 до 20. Сигурна съм че не съм единствена която мисли така.
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Мега фен Аватара на machoka
    Истина ли е.... или мираж?!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Колко мило, благодаря.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Истина ли е.... или мираж?!
    От няколко часа гледам темата и не смея да отговоря, да не се срути илюзията

Благодарим, наистина е чудесно от време на време някой и да ни похвали Така... за разнообразие.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Като отворих темата и се замислих, че това е втората или третата искрена такава, която виждам откакто посещавам форума.

Имало ХОРА останали на този хубав свят.

Евала на момичето, браво!
    От пет минути съм във дадената категория и прочетох какви ли не оплаквания от всякакви потребителите. А че се трепят тия хора, за да може на другите да им е добре никой не мисли. Както и да е, хубаво е, че има хора, които ценят работата на останалите.
    А колкото до форума - идеален си е. Дето се вика "За всекиго по нещо". Често ми е помагал, помага ми и до днес, било то за теми по литература, за музика, за лични проблеми или просто за забавление. Модераторите се справят перфектно с възложената им работа, полезен, образоващ, модернизиран, какво повече да искаме от едно интернет пространство (:
    Благодаря на екипа за търпението, което проявяват към нас, потребителите, за грижите, които полагат, за да държат на едно подобаващо ниво форума и най - вече за помощта, която ни оказват (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си