Аз съм няква супер странна,нищо не ме интересува,няма принципи за мен. Няма такива-мъжа ми е длъжен,мъжа трябва да ми ходи след гъза,мъжа трябва да е активния. Не вярвам,че нямам право да правя само секс с някого. Не мисля,че е грешка една жена да задоволява нуждите си като прави секс с приятел. Не смятам,че някой на някого е длъжен. Мисля,че всеки е свободен да прави каквото намери за добре. И ми е писнало от ревливи госпожички. Не разбирам връзката като залепяне за другия,като неистово желание постоянно да лигавиш някого,а като желание да си с него,като споделяш идеи,възгледи,разбирания И правиш секс с него. Смятам,че повечето изпълнения от типа на "Обичам те,мило, не мога без теб'' след 3тия месец връзка за момиче на 17 год. възраст са просто неимоверно глуповати. Не изричам ''Обичам те'',освен ако не съм супер убедена в това. Няма да ме чуете да сипя супер мили думи,но ще действам. Да,май работя на принципа на отрицанието,но това словоизлияние тук и сега беше,за да попитам намират ли се и други толкова строго мислещи момичета като мен или аз съм единствената ? Как ги виждате вие тия неща,които аз изброих ? Мерси и лека вечер.